Αναπνευστικο

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εμενα παντως ο κτηνιατρος μου το εχει πει αναστροφη αναπνοη καταλεξη..τωρα δεν ξερω... :roll:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.614
11.004
Athens
FrenchieFan said:
Μηπος ειναι αυτο που λεγεται αντιστοφος πταρμος?

Reverse sneezing λεγεται στα αγγλικα!
http://www.paw-rescue.org/PAW/PETTIPS/DogTip_ReverseSneezing.html
Διαβασε το Λινκ- αν νομιζεις οτι μπορει να ειναι αυτο- δεν ειναι τιποτα!
Το κανουν πολλα σκυλια- αρκετες φορες.

Και η δικια μου- στην αρχη νομιζα οτι θα μεινει-θα πνιγει.

Οταν το κανει, και ειναι οντος Reverse Sneezing, ειναι καλο να κλεινεις την μυτη του σκυλου και να του φυσσας μες στο στομα- επισης και ενα μασαζακι στοη λαρυγγα.

Εγω εχω παρατηρησει επισεις, οτι η δικια μου το κανει πιο πολυ τον φθηνοπορο και την ανοιξη!
Και σε μένα το κάνει - γενικά τα βραχυκέφαλα το κάνουν πιο πολύ νομίζω. Πιάνει αυτό που λέει η FrenchieFan - επίσης μπορείς να τον "χτυπήσεις" στο στήθος, όπως τα μωρά όταν τα πιάνει λόξιγκας...

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
και μας το εχει κάνει 2-3 φορές αλλά δεν το θεώρησα τίποτα σημαντικό και δεν το είπα στο γιατρό,είναι όντως λίγο κουφό και δύσκολα περιγράφεται με λόγια αλλά σίγουρα τα ψιλοέπαιξα όταν το έκανε γιατί νόμιζα πως πνιγόταν :shock:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
kango1 said:
εμενα παντως ο κτηνιατρος μου το εχει πει αναστροφη αναπνοη καταλεξη..τωρα δεν ξερω... :roll:
Για τους ιατρους ειπαμε και αλλου.... :wink: :roll:

Η φιλη μου το ηξερε μονο απο περιγραφες βιβλιων- και πρωτη φορα το ειδε "Live" στην Εσμεραλντα!

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Reverse sneezing λοιπόν...Από την περιγραφή αυτό μου φαίνεται ότι είναι.
Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να ξεστραβωθώ :shock: :shock:
[/list]

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πάντως αν λέμε το ίδιο ,δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό..,όσο και αν φαίνεται ..,εγώ πάντως του έκανα ακτινογραφία για να είναι σίγουρο ότι είναι καλά παρότι ο γιατρός με διαβεβαίωνε ότι δεν είναι τίποτα..γιατί έχω προηγούμενα με καρδια(το μαλτεζάκη μου έφυγε από καρδια..)και ήθελα να είμαι σίγουρη..
Eγώ του λέω βάλε..και αυτός μου λέει βγάλε.. :p

aloutos

Member
3 Δεκεμβρίου 2007
21
0
Κύπρος
Η "maya" μου (Pug) εδώ και δύο μέρες μου φαίνεται πως ψιλοαρρώστησε και έχει φλέγματα. Την ώρα που κοιμάται ακούγεται χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει πλήρως. Κάποιες στιγμές πετάγεται κιόλας στον ύπνο της και φυσάει προς τα έξω για να φύγουν τυχόν υγρά που έχει στη μύτη γιατί δεν αναπνέει. Χρειάζεται να την πάρω σε γιατρό ή υπάρχει κάποιος που ξέρει πώς να την βοηθήσω να το ξεπεράσει, γιατί δεν φτάνει που έχουν και πρόβλημα με το αναπνευστικό γενικά τα Pug έχουμε κι αυτό τώρα στη μέση.. :roll: :?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
aloutos said:
Η "maya" μου (Pug) εδώ και δύο μέρες μου φαίνεται πως ψιλοαρρώστησε και έχει φλέγματα. Την ώρα που κοιμάται ακούγεται χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει πλήρως. Κάποιες στιγμές πετάγεται κιόλας στον ύπνο της και φυσάει προς τα έξω για να φύγουν τυχόν υγρά που έχει στη μύτη γιατί δεν αναπνέει. Χρειάζεται να την πάρω σε γιατρό ή υπάρχει κάποιος που ξέρει πώς να την βοηθήσω να το ξεπεράσει, γιατί δεν φτάνει που έχουν και πρόβλημα με το αναπνευστικό γενικά τα Pug έχουμε κι αυτό τώρα στη μέση.. :roll: :?
Παντα υπαρχει και το ενδεχομενο, οτι το σκυλακι σου εχει κρυοσει!
Δεν θα το αφηνα ετσι- θα την πηγαινα σε ιατρο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161