Και σε μένα το κάνει - γενικά τα βραχυκέφαλα το κάνουν πιο πολύ νομίζω. Πιάνει αυτό που λέει η FrenchieFan - επίσης μπορείς να τον "χτυπήσεις" στο στήθος, όπως τα μωρά όταν τα πιάνει λόξιγκας...FrenchieFan said:Μηπος ειναι αυτο που λεγεται αντιστοφος πταρμος?
Reverse sneezing λεγεται στα αγγλικα!
http://www.paw-rescue.org/PAW/PETTIPS/DogTip_ReverseSneezing.html
Διαβασε το Λινκ- αν νομιζεις οτι μπορει να ειναι αυτο- δεν ειναι τιποτα!
Το κανουν πολλα σκυλια- αρκετες φορες.
Και η δικια μου- στην αρχη νομιζα οτι θα μεινει-θα πνιγει.
Οταν το κανει, και ειναι οντος Reverse Sneezing, ειναι καλο να κλεινεις την μυτη του σκυλου και να του φυσσας μες στο στομα- επισης και ενα μασαζακι στοη λαρυγγα.
Εγω εχω παρατηρησει επισεις, οτι η δικια μου το κανει πιο πολυ τον φθηνοπορο και την ανοιξη!
Για τους ιατρους ειπαμε και αλλου.... :wink: :roll:kango1 said:εμενα παντως ο κτηνιατρος μου το εχει πει αναστροφη αναπνοη καταλεξη..τωρα δεν ξερω... :roll:
Παντα υπαρχει και το ενδεχομενο, οτι το σκυλακι σου εχει κρυοσει!aloutos said:Η "maya" μου (Pug) εδώ και δύο μέρες μου φαίνεται πως ψιλοαρρώστησε και έχει φλέγματα. Την ώρα που κοιμάται ακούγεται χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει πλήρως. Κάποιες στιγμές πετάγεται κιόλας στον ύπνο της και φυσάει προς τα έξω για να φύγουν τυχόν υγρά που έχει στη μύτη γιατί δεν αναπνέει. Χρειάζεται να την πάρω σε γιατρό ή υπάρχει κάποιος που ξέρει πώς να την βοηθήσω να το ξεπεράσει, γιατί δεν φτάνει που έχουν και πρόβλημα με το αναπνευστικό γενικά τα Pug έχουμε κι αυτό τώρα στη μέση.. :roll: :?