κι εγω ρουαγιαλ χρησιμοποιω την puppy & junior medium...και ειμαι ευχαριστημενη...δεν εχει παρουσιαστει καποιο προβλημα οσο την χρησιμοποιω. γενικα εχω ακουσει καλα λογια για την royal...μην την αλλαξεις τωρα που την συνηθισε και το σκυλακι σου...
Μηπως λοιπον το καλυτερο που εχουμε να κανουμε είναι να παιρνουμε μια μετρια τροφη που όμως θα μπορουμε να τη βρουμε συνεχως και να μην εξαρτωμαστε από τα περιθωρια κερδους κάθε ερασιτεχνη εισαγωγεα η μπακαλη πετσοπα
Ω ναι.....!!!!ειναι αναγκη αμα εχεις κουταβι να δινεις puppy τροφη ;
Κοίτα να δεις τι έπαθα.Μέχρι πριν μια εβδομάδα, έδινα eahle pack holistic για το μολοσσάκο μου.Κατέληξα σε αυτή διότι έχει χαμηλή πρωτείνη ιδανική για μολοσσούς.οποιαδήποτε άλλη ειχα ψαξει ειχε υψηλότερη από τα σωστα επίπεδα και δεν θα του έκανε καλό.πάμε γιορτινές διακοπές,και οι γονείς μου του έδιναν ψιλομαλ.....ούλες.Αποτέλεσμα;Ο σκύλος έμαθε σε άλλη γευση,η συγκεκριμένη τροφή είναι άνοστη.Ο σκύλος στάματησε να τρωει και αδυνάτιζε.Όταν λέμε δεν την ετρωγε,ενοούμε καθόλου.Δεν του εδινα τιποτα άλλο και προτιμούσε να μενει νηστικός.6 μέρες αυτη η δουλειά.Α!έκανε και τρελή διάρροια.Μια αλλη λυση ισως να ειναι η Eagle Pack που τη φερνει και αυτη μεγαλη αλυσιδα πετ σοπ αρα λογικα δεν θα ειναι δυσευρετη. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτην? Ειναι ευκολα διαθεσιμη?