Ανεβασμένη η τιμή της alt στο ήπαρ!!

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
σημερα πηγα τον μικρο ξανα στον κτηνιατρο για το 8εμα της δερματιτηδας που τον ταλαιπωρει και μαλιστα χειροτερεψε μετα απο 8εραπεια.... του πηρε αιμα για να δει τι γινεται και τωρα το απογευμα που τον πηρα μου ειπε ολα καλα αλλα απιστευτα υψηλη τιμη της αλτ (καπως ετσι την ειπε δεν ξερω αν την λεω λα8ος) στο ηπαρ!!!!! σταματαμε κα8ε αγωγη για την δερματιτηδα( αντιβιωση zinadol και tac tik- πλυσεις) γιατι μου ειπε ειναι πολυ σοβαρο και προεχει της δερματιτηδας! εχω τρελαθει!!! σας παρακαλω απαντηστε μου!!!! :((((((((((((((((((((((

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Σωστά το λες είναι το ένζυμο για τον μεταβολισμό των πρωτεινών. Μην πανικοβάλεσαι! Αν είναι όπως στους ανθρώπους μπορεί να φταίει η αντιβίωση για την αύξηση. Ο γιατρός την έκοψε για να το δει.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Να'σαι καλα. Παρ'όλο που δεν είμαι γιατρός, είμαι ειδική στις αντιβιώσεις. Αμυγδαλίτιδες φουλ από μικρή! :p Πες μας τι θα σου πει ο γιατρός, αν ήταν από αυτήν ή κάτι άλλο.

Περαστικά!

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
ευχαριστουμε!!!
καλα κανεις γιατι τελικα οτι μα8αινουμε μας χρειαζεται και στο μελλον!! 8α τον παω σε 1 εβδομαδα οπως μου ειπε και ο γιατρος! ουυυυυφφφφ το ενα μετα το αλλο του παρουσιαζονται του μικρου μου αρρωστιαρη!! και τον προσεχω τοσο μα τοσο πολυ!! σε σημειο υπερβολης...(μην πατησει εξω σε χορτα, να τρωει μονο καλη τροφη, να τον ντυνω να μην κρυωσει, κλπν κλπ...
:((((

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
Αν πατήσει σε χόρτα τι θα πάθει?

στα χορτα κυκλοφορουνε τσιμπουρια ψυλλοι κ μυκητες....
οσο περισσοτερο φοβαμαι μην πα8ει κατι και τον προσεχω παρα πολυ τοσο μου παρουσιαζει προβληματα.... :(

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
στα χορτα κυκλοφορουνε τσιμπουρια ψυλλοι κ μυκητες.... (
Παντού κυκλοφορούν αυτά που λες. Οχι μόνο και σίγουρα όχι κυρίως, στα χόρτα. Στο χώμα να δεις τι γίνεται ;)

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
τον εχω μεσα στο σπιτι και τον βγαζω μονο για τουαλετα στο παιζοδρομιο κατω απο το σπιτι μου... σκεφτομουνα να τον αφηνω να παει στη βεραντα αντι για εξω(γιατι δεν εχει κανει και ολα τα εμβολια ακομα- ηταν να κανει τη 2η δοση 4/10 αλλα ο γιατρος μου ειπε να μην το κανουμε γτ κανει 8εραπεια) αλλα δεν γινεται γιατι τον εχω ηδη μα8ει...

να ρωτησω και κατι ασχετο...... στις εξετασεις αιματος 8α φαινοταν κα8ε ειδους ασ8ενεια? πχ μορβα,λεισμανιαση κλπ κλπ?

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καταρχήν περαστικά στο μικρούλι.
Μηπως τον παραπροσέχεις και γι'αυτό σου παρουσιάζει προβλήματα?
Δεν ξέρω αν και για τα σκυλιά ισχύει το ίδιο όπως με τα παιδιά αλλά όσο πιο πολύ προσέχουμε τα παιδιά και τα "προφυλάσουμε" για να μην αρρωστήσουν τόσο περισσότερο έχουν την τάση να αρρωσταίνουν με το παραμικρό γιατί το ανοσοποιητικό τους μένει "αδρανές".

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
ολοι οι φιλοι μου αυτο μου λενε... οτι ειμαι υπερβολικη,οτι 8α πρεπε να δω και αδεσποτα που ειναι μια χαρα τα περισσοτερα, και οτι καλυτερα 8α ηταν να τον δωσω(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) γιατι του μεταδιδω αγχος και το κανω χειροτερα!! ειμαι πολυ προβληματισμενη... ειναι το πρωτο σκυλακι που εχω ΜΟΝΗ μου (ειχα κι αλλα.. αλλα τα φροντιζαν οι γονεις μου.)
καλα εννοειται οτι ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να τον δωσω....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Περαστικα σας. Οσο πιο πολυ τον προσεχεις τοσο πιο πολλα θα παθαινει. Μιλαω εκ πειρας. Να εισαι λιγο πιο ανεμελη,
οχι αδιαφορη αλλα και που θα πατησει τα χορτα τι εγινε? Αν εισαι σωστη στις αποπαρασιτωσεις σου και καθε μηνα
αμπουλες τοτε δεν εχεις να φοβασαι κατι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Θεωρητικά είναι κουτάβι Ειρήνη και δεν έχει τελειώσει τα εμβόλιά του. Οπότε σωστά, υπάρχει μια έννοια παραπάνω, σχετικά με το που πατάει πχ. Κάπου αλλού όμως, έχει γράψει η pencil ότι πιστεύει ότι είναι πολύ μεγαλύτερος.
Θα βοηθούσε πολύ, να ξέρουμε τι τελικά ισχύει :rolleyes:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
τους ΒΥΒ μου μεσα..:mad:. τωρα στεναχωριουνται και πληρωνουν τα κοροιδα! Pencil μην το παρεις προσωπικα, δεν το λεω μονο για εσενα!

ας αποτελεσει κι αυτο το θεμα παραδειγμα για καποιους σαν μια κοπελα εδω στο φορουμ που επεμενε να ζευγαρωνει σκυλια ο φιλος της επειδη τα αγαπανε τοσο μα τοσο πολυ! κι επειδη τα σκυλια θελουν μονο αγαπη και θα παρουν τοση αγαπη απο τα χερια τα δικα τους.... :rolleyes:
ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ λεω εγω!

Θα ηθελα οταν με το καλο τελειωσουν ολα αυτα που στο ευχομαι με ολη μου την καρδια να τελειωσουν συντομα να γραψεις εδω στο φορουμ ποσα ξοδεψες (οικονομικα γιατι το ποσο ψυχοφθορο ειναι και ο χρονος που σπαταλας δεν πληρωνονται) και να συμπερανουμε γι αλλη μια φορα αν αξιζει κανεις να παιρνει σκυλο της ρατσας που επιθυμει μονο απο αναγνωρισμενο εκτροφεα!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το 3,5 μηνων απο το ενος χρονου απεχει πολυ. Παρολαυτα το νοημα ειναι οτι δεν χρειαζεται να εισαι υπερβολικη.
Δεν χρειαζεται να εχεις αγχος κ ας ειναι το πρωτο σκυλι που μεγαλωνεις μονη σου. Ολα μια ιδεα ειναι τελικα!

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
λοιπον σχετικα με την ηλικια του.... οταν τον πηρα, η κοπελα μου ειπε οτι το κουταβι ειναι 2,5-3 μηνων... εγω ομως με την οση πειρα ειχα νομιζα(λογω του οτι συμπεριφεροταν κα8ε αλλο παρα κουταβι) οτι ηταν μεγαλυτερο...(και σε μεγε8ος ειναι σχετικα μεγαλουτσικος για μινι πινσερ..)

τον πηγα αρχικα σε εναν κτηνιατρο(οχι αυτον που πλεον τον παρακολου8ει και τον κοιταξε στα δοντια και μου ειπε οτι το σκυλι ειναι σιγουρα πανω απο 7 μηνων κα8ως εχει αλλαξει τους κυνοδοντες...

ΟΜΩΣ το σκυλακι τωρα αρχισε να αλλαζει τα δοντια του... του επεσαν αρχικα οι κοπτηρες και χ8ες του εφυγαν και οι δυο κατω κυνοδοντες. αρα ειναι οσο μου ειπε η κοπελα... δηλαδη τωρα ειναι 5 σχεδον μηνων...(αν υπο8εσουμε οτι γεννη8ηκε 21 μαιου οπως μου ειπε "αν 8υμαται καλα")

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
nizinny δικιο εχεις σε οσα λες... συμφωνω οτι πρεπει να παιρνουμε σκυλια απο εκτροφεα κλπ κλπ.. δεν το εψαξα οσο επρεπε και το εχω πληρωσει ακριβα στην κυριολεξια!! η τιμη που τον αγορασα δεν ειναι τιποτα μπροστα στα χρηματα που εχω δωσει εδω και ενα μηνα++ για ΤΙΣ 8εραπειες... οσο για τον χρονο.... ενα μονο 8α σου πω.. με τις πλησεις που τον εκανα (tak tic) επρεπε να στεγνωσει μονος του στο μπαλκονι (γιατι δεν κανει να ερχεται σε επαφη με το δερμα μου μεχρι να στεγνωσει αλλα ουτε να το εισπνεω-μασκες γαντια κλπ κλπ) και να τον προσεχω να μην γλυφτει για κανενα 4ωρο μες στο κρυο με αποτελεσμα να ειμαι αρρωστη με 38,7!! αστα να πανε!!!!

και αποτελεσμα.... αλλο νεο προβλημα με την τιμη της αλτ=σταματημα της 8εραπειας=εξετασεις αιματος κα8ε βδομαδα= money, money,money,...................., money!!!!!!!

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
ειρηνη μου οχι εχει κανει μονο τη μια δοση...η κοπελα που μου τον εδωσε δεν του ειχε κανει κα8ολου εμβολια.... και τωρα μου ειπε ο κτηνιατρος μετα την 8εραπεια