Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με το Petshop στην Ομόνοια




nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Είχα πάει κ εγώ σε ένα από αυτά στην Αθηνάς πρόσφατα να πάρω ένα φάρμακο που δεν έβρισκα αλλού..
Πέρα από τη μπόχα από κουτσουλιά κ ακαθαρσία που αναδυότανε και το κλίμα του φτηνού παραεμπορίτικου παζαριού,το μάτι μου έπεσε σε μια γυάλα η οποία ήταν τοποθετημένη σε ένα ράφι αρκετά υπερηψωμένο (ήθελες σκάλα για να ανέβεις)...
Η γυάλα ανοιχτή,χωρίς παραθυράκι και μέσα ένα μικρούλι shar pei να τρώει κ να σκίζει τις εφημερίδες σε απόσταση λίγων εκατοστών από το κενό..


"Μεγάλε,μήπως να κλείναμε το παράθυρο τουλάχιστον μη φουντάρει απο κάτω?"

"500euro φίλε εμβολιασμένο,τσιμπαρισμένο ... "

Α! καλά λέω,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ..

..επίσης θα είμαι ειλικρινής,τότε ήρθα λίγο στη θέση όλων αυτών που διάβαζα τόσο καιρό ότι αγόρασαν κουταβάκι από pet shop για να το γλυτώσουν και δεν το πολυκαταλάβαινα .. τα συναισθήματα σε ψιλοκατακλίζουν εκείνη τη στιγμή!


Τελικά επειδή ήταν κ άσχετοι τσάμπα με κατέβασαν μέχρι το κέντρο,ούτε το σωστό φάρμακο είχαν οπότε έβαλα το χέρι στο πρόσωπό μου,γύρισα τη ματιά μου κ έφυγα ..
 


BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Εγω εχω δει να πουλανε καρχαριακια. Δν ξερω ποσο συνηθισμενο ειναι αυτο κ αν υπαρχει η μοδα γενικοτερα. Χαζευα μια φορα σε μια βιτρινα καποιου πετ σοπ ενα σκυλακι, κανοντας κ τις αναλογες σκεψεις κ πηρε το ματι μου μεσα τον καρχαρια. Θυμαμαι οτι πηγα και ρωτησα για να βεβαιωθω και μαλιστα τον πουλουσε εναντι ενος υπερογκου ποσου -δεν θυμαμαι ποσο-.
Ναι πουλάνε καρχαρίες (~60εκ).