Αν αποκτούσα δεύτερο σκύλο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Σκεφτομαι.... σκεφτομαι....
Οχι δε μπορω να συμμετεχω στο ποστ... ειμαι dogoαρρωστη!

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Λοιπόν, εγώ μιας και δεν έχω σκύλο (σνιφ!) θα γράψω και τις 2 μελλοντικές επιλογές: Πρώτα ένα αδεσποτάκι μεσαίου μεγέθους (έχω σταμπάρει 852 :D) και κάποια στιγμή ένα μπόξερ να του τσιμπάω τα μάγουλα όλη την ώρα (η φυλή επιλέχτηκε μετά από ώριμη σκέψη :D)!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
αφου απαγορευετε κ δεν μπορω να πω παλι πρεσα,απο μεγαλο θα επαιρνα παλι εναν ελληνικο τσομπαναρεο, κ απο μικρα ενα γαλλικο μπουλντογκ.αλλα μου αρεσουν πολυ κ τα δαλματιας!σκυλος ονειρων βεβαια,ακομη ενα πρεσα,ισως κ δυο...αλλα ενα γαλλικο μπουλντογκ σιγουρα θα ερθει καποια στιγμη, κ ενα ακομη πρεσα βεβαια...αλλα ισως κ ενα δαλματιας...κ θα ηθελα κ εναν γατο....αρσενικο ομως...α σας ειπα που θα παρω εναν γατο?ναι!θα παρω!αλλα θα το δωσω στην γιαγια μου.ασχετο....ενα πρεσα λοιπον θα ηθελα ακομη,αλλα πρωτα νομιζω ενα γαλλικο μπουλντογκ,αρσενικο κ αυτο ,αλλα δεν θα με χαλουσε κ ενας τσομπανος...αλλα ουτε κ ενα πρεσα,αλλα αυτο απαγορευετε να το πω...ενα γαλλικο τοτε νομιζω....με μελι κατα προτιμηση κ γαλα!!!!
χαιρομαι που εχεις ξεκαθαρες ιδεες!:)
α μια στιγμη,τι ωρα εγραψες το ποστ?
α καλα ...μαλλον το εγραψες παρεα με τον φιλο σου τον johny walker:D

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
O δευτερος σκυλος μου καποια στιγμη , θα ειναι ενα θηλυκο rott, εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στη φυλη, παντα με γοητευε αλλα οταν αποφασισα για τον κεφαλα που εχω μιλησε η λογικη , και οχι η καρδια.:)

Τον λατρευω τον μπαγασα, αλλα παιδες beagle οχι ξανα. Μεγαλωνουμε σιγα σιγα , δεν ειμαστε για βουνα και λαγκαδια.... (λεμε τωρα...).;)

Θελω εναν σκυλο , να καθεται διπλα μου στον καναπε, να μην τον κυνηγαω για ενα χαδι, να ακουει ρε παιδιι μου , μην κανει του κεφαλιου του, σηκω να σηκωνεται , κατσε να καθεται, ελα να ερχεται. Οπως εχω την συντροφο μου ενα πραγμα....:---)

Να πλυνω τα πιατα γιατι θες να φτιαξεις τα νυχια σου?... Αμεσως μωρο μου...:(

Α σας ειπα, θα τον εκπαιδευσω και σωματοφυλακη! (ξαναπες για πιατα και τα λεμε...*demonio*)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ειδα στον υπνο μου τον Yimo de la tezatera del tio roy (μαστιφ πυρηναιων),τι να σημαινει αραγε?
Πρωτη επιλογη παντως κατι κοπριτακια που βλεπω στον ξυπνιο μου.

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Ειδα στον υπνο μου τον Yimo de la tezatera del tio roy (μαστιφ πυρηναιων),τι να σημαινει αραγε?
Οτι σε λίγο θα γράψει στο thread ο johnk!!!!:D
Εγώ πάλι δεν θα μπορούσα να αποφασίσω:
Maremma, Ποιμενικό Βέρνης, Μαστίφ Πυρηναίων, Κοκόνι.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Συγνωμη tejadera ειναι το σωστο.
Εγω παλι νομιζα οτι θα αποκτουσα κουταβι του!!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Α ξέχασα να πω ότι θα ήθελα και ένα ΜΟΥΦ, ένα dogo, και ένα κοκόνι επίσης. (αν η δικιά μου έχει όντως από κοκόνι και είναι έτσι ο χαρακτήρας τους μ'αρέσει πολύ..)
Αλλά επειδή αυτά μου αρέσουν ναι μεν, αλλά υπάρχει κατι παραπάνω από το μου αρέσει ενας σκύλος,και επειδή μου αρέσουν όλα τα σκυλιά όλων, οταν πάρω απόφαση για 2ο είμαι σίγουρη πως θα πάρω το πρώτο αδέσποτο που θα πετύχω στο δρόμο και θα με έχει ανάγκη!

*Καλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να πάρω ένα μαύρο μεγάλο με άσπρο λαιμό.
(mareco δεν φταίω εγώ που όταν ποστάρεις κοιτάω το άβαταρ κανα τέταρτο και μετά συγκεντρωνομαι να διαβάσω)
:D:D:D

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Εγω θα ξαναεπερνα ενα ακομη westie, με εχει εμπνευση πολυ αυτη η ρατσα αλλα και grate dane για το αποθυμενο που εχω με αυτη την ρατσα συμφωνα με την παλια μου σκυλα που "εφυγε" απο φολα 9 μηνων... Ειμαι πολυ δυσκολη στο να ανοιχτω σε κατι καινουριο....

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Οκ με τα γαλλικά είμαι κολλημένη αλλά επειδή απαγορεύεται να διαλέξω το ίδιο...

Από "μικρά" ένα αγγλικό μπουλντόγκ και από μεγάλα bullmastiff και μεγάλο Δανό (ό,τι έχει κρεμουτζαλιασμένα μάγουλα δηλαδή και το βλέμμα το βοδιού...).

Επίσης το "Γκόμενο" - αδέσποτος αλήτης της περιοχής, ερωτευμένος με την Κάρλα και προστάτης της. Αν έμενα μόνιμα εκτός Αθήνας θα τον είχα βουτήξει ήδη. Είναι από τα σκυλιά που δεν θέλεις να κλείσεις σε καταφύγιο γιατί αν τα κλείσεις φοβάμαι ότι λόγω εμφάνισης θα μείνουν εκεί για πάντα...:(

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Αν έπαιρνα και άλλο σκύλο θα ήταν πάλι bull terrier αλλά με στάμπα στο άλλο μάτι!!! :D
Ετσι.... για ποικιλία βρε παιδί μου!!! :cuniaoo:

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
θα ηθελα να μαθω αν αποκτουσατε δευτερο σκυλο(οσοι εχουμε μονο ενα),τι ρατσα θα διαλεγατε?
φυσικα η απαντηση: παλι την ιδια ρατσα δεν μετραει!
Αρχιζω λεγοντας οτι εγω θα διαλεγα ενα ντομπερμανακι...
Αγαπητέ συνοδοιπόρε, θα διάλεγα (σύντομα βασικά) ένα dogo de la rue πιθανότατα από αυτά που εγκαταλείπουν κυνηγοί στα Ζαγώρια επειδή δε..."τοχουν". Όσον αφορά το τι θα διάλεγες.....έγκριση έχεις πάρει από την αφεντικίνα?

Όσον αφορά τον Lawrence.....δε γουστάρει τον Johny με τον Jack τα λένε (rock γαρ)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πρωτη επιλογη παντως κατι κοπριτακια που βλεπω στον ξυπνιο μου.
Αφού τον είδες στον ύπνο σου, αφιερωμένος τότε:
View attachment 11759

Αχ, τι μου έκανες τώρα...
Ενώ, αυτό το ζευγάρι δεν θα το έβλεπες στον ύπνο σου, ή θα σε ...χάλαγε να υπάρχει στον κήπο σου?

Delta de EL Bellotero
View attachment 11760

Isis de El Bellotero
View attachment 11761

Last edited:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ευχαριστω πολυ!!!
Λεω να τραβηξω για Can cabot μερια.Οχι για τον κηπο παντως για πανω στο κρεβατι τα βλεπω.