χαιρομαι που εχεις ξεκαθαρες ιδεες!αφου απαγορευετε κ δεν μπορω να πω παλι πρεσα,απο μεγαλο θα επαιρνα παλι εναν ελληνικο τσομπαναρεο, κ απο μικρα ενα γαλλικο μπουλντογκ.αλλα μου αρεσουν πολυ κ τα δαλματιας!σκυλος ονειρων βεβαια,ακομη ενα πρεσα,ισως κ δυο...αλλα ενα γαλλικο μπουλντογκ σιγουρα θα ερθει καποια στιγμη, κ ενα ακομη πρεσα βεβαια...αλλα ισως κ ενα δαλματιας...κ θα ηθελα κ εναν γατο....αρσενικο ομως...α σας ειπα που θα παρω εναν γατο?ναι!θα παρω!αλλα θα το δωσω στην γιαγια μου.ασχετο....ενα πρεσα λοιπον θα ηθελα ακομη,αλλα πρωτα νομιζω ενα γαλλικο μπουλντογκ,αρσενικο κ αυτο ,αλλα δεν θα με χαλουσε κ ενας τσομπανος...αλλα ουτε κ ενα πρεσα,αλλα αυτο απαγορευετε να το πω...ενα γαλλικο τοτε νομιζω....με μελι κατα προτιμηση κ γαλα!!!!
Οτι σε λίγο θα γράψει στο thread ο johnk!!!!Ειδα στον υπνο μου τον Yimo de la tezatera del tio roy (μαστιφ πυρηναιων),τι να σημαινει αραγε?
ενα γκρι.........
Δυο "κοπριτες"ποτε δεν ειναι ιδιοιβρε δεν ειπαμε να μην λετε οτι παλι το ιδιο θα παιρνατε?ακομη και κοπριτη![]()
Αγαπητέ συνοδοιπόρε, θα διάλεγα (σύντομα βασικά) ένα dogo de la rue πιθανότατα από αυτά που εγκαταλείπουν κυνηγοί στα Ζαγώρια επειδή δε..."τοχουν". Όσον αφορά το τι θα διάλεγες.....έγκριση έχεις πάρει από την αφεντικίνα?θα ηθελα να μαθω αν αποκτουσατε δευτερο σκυλο(οσοι εχουμε μονο ενα),τι ρατσα θα διαλεγατε?
φυσικα η απαντηση: παλι την ιδια ρατσα δεν μετραει!
Αρχιζω λεγοντας οτι εγω θα διαλεγα ενα ντομπερμανακι...
Αφού τον είδες στον ύπνο σου, αφιερωμένος τότε:Ειδα στον υπνο μου τον Yimo de la tezatera del tio roy (μαστιφ πυρηναιων),τι να σημαινει αραγε?
Πρωτη επιλογη παντως κατι κοπριτακια που βλεπω στον ξυπνιο μου.
Ουτε εγω....Οff topic: Μονο εγω δεν μπορω να ανοιξω τις φωτο του Jonhk ?...![]()
Ούτε εγώΟff topic: Μονο εγω δεν μπορω να ανοιξω τις φωτο του Jonhk ?...![]()