Αν ειχα επιλογη να παρω το καλυτερο ever της ρατσας του..

Το καλυτερο για μενα θα ηταν:

• Total voters
    19
  • Poll closed .

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εντάξει αλλά ζούν λίγο αυτά τα υπερμεγαλόσωμα και θέλουν πολλά απο τον ιδιοκτήτη απο άποψη χώρου και διατροφής οπότε αν αυτό που απασχολεί είναι μόνο "το καλύτερο ever της ράτσας του" και όχι "τι θέλω + τι μου αρέσει πρός τι μπορώ να προσφέρω " επιμένω πως το κανίς νικάει στην μακροζωία και στην ευκολία του μαλλιού έναντι του τριχώματος

δεν έχω κανίς αλλά αν δεν ήταν τα κοκονια μάλλον θα είχα

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, κανίς δεν θα ήθελα με τίποτα...
Εκτος από το Standard μέγεθος και αυτο ακούρευτο όμως..
Τα σάλια και οι τρίχες ναι,είναι ένα πρόβλημα..όπως και ο χώρος...το κόστος...κλπ,κλπ.
Για αυτο δεν μπορούμε να έχουμε όλοι μας όλες τις φυλές που θα θέλαμε..
Αν με ρωτάγατε εμένα, ιδανικά θα ήθελα να έχω, (εκτος από Golden ) και Αγίου Βερνάρδου, Bullmastif, Νιουφι, Basset Hound, Clamber Spaniel, Pug, English Bulldog, Dogo...
Αυτά....
Δυστυχως..δεν μπορω!!!!

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
μάλλον δεν είσαι ιδιαίτερα αντικειμενικός σ αυτά που λες...

αυτά που λες, τα πιστεύει και κάποιος χωρίς να ξέρει τίποτε για τα σκυλιά αυτά, παρά μόνο εξωτερικά..

μήπως να το έψαχνες καλύτερα το θέμα..?

τα ροτ τσαντισμένα εκ φύσεως? χα χα χα...

κ εγώ θα ψήφιζα Αγίου Βερνάνδρου αλλά είναι πολύ.. "σκυλί" για μένα! δε τα μπορώ τόσα σάλια ρε παιδιά.. :p:p
δενε ειμαι και ειδημων, αλλα το ψανω.. ενα ροτ να δεις, πως να το δεις ως σκυλακι; αφου στραβομουτσουνιασμενο ειναι εκ φυσης..!!!

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
το θεμα για να κατατοπισω πειτε οτι ειστε κατα καποιο τροπο στον θεο τον σκυλων πχ που τους δινει την ζωη και την μορφη.. και σας ελεγε. θα σου χαρισω ενα εκ αυτων των σκυλιων, ποιον θα θελατε; αυθορμητη επιλογη..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Dogo Argentino βεβαια!:D

Γιατι δεν εχω ξανασυναντησει τοσο στοργικο και αγαπησιαρικο πλασμα! Ακομα και τα πιατα να πλενω ερχεται και μου γλυφει τα ποδια:p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πλέον είμαι λάτρης των westie και σύντομα θα πάρω δεύτερο.:D
Οι λόγοι πολλοί αλλα θέλω σελίδες για να το εξηγήσω.., τόσο ακαταμάχητα τα θεωρώ..:p:D:D

Άλλα αγαπημένα μου σκυλιά (και απωθημένα..) είναι τα αγίου βερνάδου.., τα νέας γης.., τα αγγλικά μπουλτόγκ, γκόλτεν ριτρίβερ κ.α.:D
:D