Το θεοκρατικό καθεστώς δεν κάνει τους Πέρσες, που άλλωστε στηρίζουν το διωγμό που κήρυξαν εναντίον των σκύλων εν μέρει στο Κοράνι, αλλά οι Πέρσες κάνουν το θεοκρατικό καθεστώς. Μάλιστα ούτε καν αυτό ήταν το θέμα που με απασχόλησε χτες και σήμερα, παρά η συγκεκριμένη ηλίθια απόφαση που πήρανε.
Κοιτάξτε, έχω μια συνάδελφο που είναι Μουσουλμάνα και ταυτόχρονα πάσχει από Διαβήτη Τύπου 1 η κακομοίρα. Και πιστεύει και προεύχεται και σκύλο έχει που τον λατρεύει και φεμινίστρια είναι και Ραμαζάνι δεν της επιτρέπει ο γιατρός της να κάνει διότι στην περίπτωσή της είναι ή Ραμαζάνι ή διαβητικό κώμα. Αυτό το ονομάζω ισορροπία και κείνη ισορροπημένο άτομο. Όπως ισορροπημένοι είναι όλοι όσοι βρήκαν μια χρυσή τομή αφού όλες οι θρησκείες πέφτουν σε αντιφάσεις και άμα ακούγαμε όλα όσα λέγανε αλίμονό μας. Νομίζω ότι δε χρειάζεται να παραθέσω παραδείγματα.
Τέλος, δε νομίζω ότι κανένα κομμάτι της συζήτησης αυτής ήταν οφ τόπικ. Οι ίδιοι οι Πέρσες δίνουν θρησκευτική εξήγηση για το διωγμό. Τον οποίον μάλλον θα θεωρήσει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος τελείως ηλίθιο. Κυρίως αν ο σκεπτόμενος άνθρωπος είναι και φιλόζωος.