Απαγόρευση των σκύλων στο Ιράν

Status
Κλειδωμένο θέμα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, μόνο όμως ως καθηγήτρια πανεπιστημίου που έχει διδάξει και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού, σου λέω ότι τα δεδομένα αυτά είναι λάθος και αναφέρονται σε άλλο πράγμα. :) Επίσης πολύ κακώς θεωρείς ότι οι Ιρανοί είναι καλύτεροι (?) από τους Αμερικάνους. Παιδιά, καλό είναι να σταματήσει αυτός ο στείρος και τελείως παράλογος αντιαμερικανισμός, έτσι;

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ως καθηγήτρια πανεπιστημίου λοιπόν που είσαι(και ως Ελληνίδα φαντάζομαι),θα έπρεπε να ξέρεις κ τους λόγους ακριβώς του αντιαμερικανισμού.
Για ενημέρωσε εδώ το community που ίσως να μην γνωρίζει,για την θεωρία της μαύρης Αθηνάς που διδάσκονται οι νέοι στα αμερικανικά πανεπιστήμια που έχεις(?)διδάξει.
Καθόλου στείρος λοιπόν και καθόλου παράλογος ο αντιαμερικανισμός,από ορισμένους ..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοίταξε, στην Αμερική δεν κατοικείς και δεν ξέρεις απολύτως τίποτα για το curriculum, πόσο μάλλον για τις ουρανομήκεις βλακείες του Bernal, που προφανώς και δε διδάσκονται σε κανένα τμήμα Κλασσικών Σπουδών ή Ιστορίας στην Αμερική και φυσικά δε διδάσκω η ίδια. Επίσης την ελληνική ιστορία τη γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα, αφού έχω και τα σχετικά πτυχία από διάφορα μέρη, ΚΑΙ από την Ελλάδα φυσικά. Ο αντιαμερικανισμός είναι κατά το πλείστον άτοπος και έχει άλλους λόγους.

Το θέμα επίσης ξεφεύγει τελείως. Για μια ακόμη φορά μένω έκθαμβη μπροστά στον παραλογισμό που θα υποστηρίξει ακόμα και τους ημίτρελλους φανατίκλες Ιρανούς που σκοτώνουν σκύλους! :mad::mad:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Κ εγώ εκπλήσομαι πως ισχυρίζεσαι οτι ξέρεις την ελληνική ιστορία καλλύτερα από εμένα,χωρίς να με γνωρίζεις.
Μάλλον σου έμεινε από την αμερικανική νοοτροπία που θέλει τους αμερικάνους να είναι καλλύτεροι από όλο τον κόσμο.
Εκπλήσσομαι επίσης από το γεγονός ότι πρέπει να γράψεις όλο το βιογραφικό σου για να πείσεις για το ορθό των επιχειρημάτων σου,τα οποία προφανώς κ είναι εξαιρετικά αδύνατα.

Απορώ επίσης πως οι mods δεν έχουν αλλάξει αυτόν τον προκλητικό τίτλο που έχεις βάλει.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Βρε Σάρα δεν ξερω πως τα καταφέρνεις, αλλά πάντα με κάνεις να βλέπω με συμπάθεια ή έστω με άλλο μάτι τα αντίθετα...
Εάν είχες επιλέξει άλλα επιχειρήματα, τίτλο και ύφος, πιστεύω ότι όλοι θα ήταν μαζί σου!

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα επιχειρήματά σου αλλά και ο τρόπος που τα εκφράζεις, φέρνουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Δεν κανεις με τίποτα για κυβερνητικός εκπρόσωπος :p

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Απορώ επίσης πως οι mods δεν έχουν αλλάξει αυτόν τον προκλητικό τίτλο που έχεις βάλει.
Ο τίτλος αυτός, με έχει κάνει να αισθάνομαι τουλάχιστον αμήχανα (για να το πω πολύ ήπια) για πρώτη φορά, μέσα στους λίγους μήνες που είμαι μέλος του forum

ΥΓ. Σέβομαι απεριιόριστα την ιστορία και την ψυχή του Περσικού λαού

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Για άλλη μια φορά
κάποιοι είναι καλύτεροι απο κάποιους άλλους......και
κάποιοι είναι εξυπνότεροι απο κάποιους άλλους .....και
κάποιοι άλλοι είναι ομορφότεροι από κάποιους άλλους ....και
κάποιοι είναι πιο κάφροι από κάποιους άλλους ....και
κάποιοι απαγορεύουν σκύλους ....ενώ κάποιοι άλλοι τους θανατώνουν γιατι δεν έχουν λεφτά να τους συντηρήσουν.....ενώ κάποιοι άλλοι τους έχουν για μεζέ πάνω στο τραπέζι....κ.ο.κ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το ύφος μου είναι μια χαρά και ο τίτλος επίσης καλός δεδομένου του ότι ο νόμος που περάστηκε είναι όντως ηλίθιος.

Για την ώρα προειδοποιώ και θέλω να με πάρετε πάρα πολύ στα σοβαρά:

Σε καμιά περίπτωση δε μίλησα σε κανένα ποστ μου ποτέ για καλύτερους και χειρότερους ανθρώπους. Ούτε για Αμερικάνους, ούτε για Έλληνες, ούτε για κανέναν. Επίσης δε σηκώνω να μου αποδίδονται πράξεις και λεγόμενα τα οποία ουδέποτε είπα και ουδέποτε έκανα. Επίσης δεν ανέχομαι να με διαβάλλει ο οποιοσδήποτε, κυρίως όσον αφορά στη δουλειά μου.

Δια ταύτα:

Ξέρω ότι αυτό το νήμα ή μέρος του θα σβηστεί. Έχω όμως κρατήσει screenshots. Η υπομονή μου επίσης έχει εξαντληθεί. Εάν η αχαρακτήριστη αυτή επίθεση και συμπεριφορά δεν σταματήσει αμέσως τώρα ή στο μέλλον, τη Δευτέρα θα κάνω ένα τηλέφωνο στο Γενικό Εισαγγελέα της Πολιτείας της Καλιφόρνιας και θα καταθέσω καταγγελία κατά ορισμένων μελών αυτού του φόρουμ διότι πρώτον σέβομαι τη διαχείρισή του που δε φταίει σε τίποτα και δεύτερον θα ήθελα να διατηρηθεί η ανωνυμία αυτής. Η ιδιοκτησία της σελίδας είναι αμερικανική, άρα έχω έννομο συμφέρον και οι διευθύνσεις των μελών θα μου δοθούν.

Από κει και πέρα θα κινηθώ δικαστικά με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην Ελλάδα, όπου γνωρίζετε από ποστ μου ότι είμαι καλά δικτυωμένη περί τα νομικά. Θα απαιτήσω να αποδείξουν ορισμένοι τα όσα ισχυρίζονται αλλιώς να υποστούν της συνέπειες σύμφωνα με το νόμο.

Εννοείται ότι τα ποστ σας θα τα μεταφράσω αγγλιστί και θα δημοσιεύσω άρθρο να γελάσει κάθε πικραμένως διεθνώς. Και θα ενημερώσω όλες τις διεθνείς ενώσεις κλασσικών σπουδών για όσα τους προσάπτεται σχετικά με την ακεραιότητά τους ως διανοούμενοι και δάσκαλοι.

Εάν θέλετε να συνεχίσετε, έχω να πω ένα πράγμα: go ahead, make my day!

Last edited:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
Εγω παντως μια φορα που προσπαθησαν να με χλευασουν σε ενα Αμερικανικο φορουμ για σκυλους εργασιας για την Ελληνικη κουλτουρα η οποια λεει " sucks " απο παντα στα 100 χρονια που νομιζαν οτι υπαρχει ( αν και δεν θεωρω οτι ειναι και κατι τοσο σοβαρο το θεμα ) του εξηγησα απο ποτε υπαρχει η Ελλαδα γενικοτερα , απο ποτε υπαρχει η δημοκρατια ως πολιτευμα και η ελευθερια του λογου ως συνταγματικο αγαθο στο ονομα των οποιων οι Η.Π.Α. εχουν υποδουλωσει με δικτατοριες ( και εμας επι χουντας ) τον μισο πλανητη την αναπτυξη των επιστημων , της μουσικης , φιλοσοφιας κλπ τα οποια προφανως κανενας απο το ρεντνεκ φορουμ δεν καταλαβε αφου ολοι ζητησαν το μπαναρισμα μου γιατι λεει εμπλεξα τον Χριστο στην συζητηση επειδη χρησιμοποιησα το " προ Χριστου " . Οποτε μην μιλαμε για βλακεια λογω θρησκειας μονο οταν αναφερομαστε στην ανατολη , οι αμερικανοι μεχρι πολυ προσφατα ηταν βαθεια πουριτανοι και ακομα πολλοι παραμενουν .

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
Οπως δεν μου αρεσει ουτε ο θρησκευτικος φανατισμος των μουσουλμανων , ουτε η εξαθλιωση των γυναικων , ουτε οι παρωπιδες , ουτε ο πολεμος που ποτε δεν γινεται για κανενος τα δικαιωματα και ειναι και ο λογος που το θεμα εγινε πορνη

ποτε εδωσες το ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑ σου ΠΡΙΝ απο ολα αυτα τα ποστ για να μιλας για συκοφαντικη δυσφημηση βρε Σαρα ;

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
άρα έχω έννομο συμφέρον και οι διευθύνσεις των μελών θα μου δοθούν.
Δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα νομικά θέματα του διαδικτύου αλλά νομίζω ότι η κατάληξη .gr υπόκειται στην δικαιοδοσία του Ελληνικού κράτους. Αν τα λέω σωστά, τότε θα πρέπει μάλλον να καταφύγεις στα Ελληνικά δικαστηρία για να βρεις το δίκιο σου.

Δεν έχω καταλάβει αν είμαι ένας από αυτούς που σε ενόχλησαν, αλλά επειδή θα ήθελα πραγματικά να σε βοηθήσω και να μην τρέχεις να μάθεις ποιός είμαι, είμαι πρόθυμος σου πω το όνομά μου και τα πλήρη στοιχεία μου, στέλνοντάς μου ένα απλό pm

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Αγαπητή Sarah,

αν κ δεν είμαι τόσο παλιό μέλος στο forum όσο η αφεντιά σου,έχω διαβάσει εδώ και καιρό αρκετές από τις τοποθετήσεις σου.
Απλά κ μόνο επειδή μένεις στην Αμερική,δεν σημαίνει ότι αυτομάτως έχεις κ καλλύτερη γνώση έπι συγκεκριμένων θεμάτων.
Είσαι αναξιόπιστη σε πολλές από τις πληροφορίες τις οποίες καταθέτεις(φέρω στο μυαλό μου το νήμα σχετικά με την τροφή taste of the wild,που είχες γράψει του κόσμου τις ανακρίβειες),καθώς επίσης και το ύφος σου,στην πλειονότητα των περιπτώσεων έχει μεγάλη δόση υπεροψίας.

Ας έρθω στο κομμάτι των αστείων απειλών τώρα,περί μηνύσεων,το οποίο προφανώς πήρες κ αυτό από το θείο Sam,αφού στις USA είθισται να μηνύεις τον γείτονα επειδή αερίζεται σπίτι του κ συμβάλει στην διόγκωση της τρύπας του όζοντος ..
Δεν ξέρω τι παίζει στις ΗΠΑ,αλλά στην Ελλάδα όποιον επειλεί με μηνύσεις σε message board τον παίρνουν με τις ντομάτες.
Άν έχεις προβεί κ στο παρελθόν σε ανάλογες απειλές,απορώ πως δεν σε έχουν bootarei ακόμα ..

P.S.Feel free to sue me and i'll make sure to make your day miss.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, η ιδιοκτησία της σελίδας είναι αμερικανική, το έχω ελέγξει αυτό. :) Έχω ανταλλάξει email με τους ιδιοκτήτες και τώρα και στο παρελθόν. Προφανώς και δε μιλάω για τους διαχειριστές και τον admin. Και μην ανησυχείτε, τις μηνύσεις θα τις καταθέσω στην Ελλάδα. :)

Το ονοματάκι μου θα το μάθετε όταν θα μάθω και το δικό σας διότι προφανώς και πρέπει να υπάρχει το όνομα του μηνυτή.

Συνεχίστε, έχετε ρέντα... :)

Edit: έχω μηνύσει άτομο στο παρελθόν από bulletin board (όχι από εδώ μέσα) με επιτυχία.

Last edited:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Θες να παραθέσεις τα αποσπάσματα που θεωρείς ότι συκοφαντήθηκες?
Μπας και βγάλουμε άκρη με επιχειρήματα?
Το λέω μπας και γλυτώσει ο admin την υποχρεωτική παράσταση στο δικαστήριο ως Ιδιοκτήτης-διαχειριστής (μιας και είπες ότι τον σέβεσαι)

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
Μα πως γινεται να λες οτι σε συκοφαντει καποιος που δεν ξερει το ονομα σου , ποιον συκοφαντει ; ενα ψευδωνυμο ; δεν βγαζει νοημα , εξηγηστε μου μπερδευομαι :confused: :grin:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Θες να παραθέσεις τα αποσπάσματα που θεωρείς ότι συκοφαντήθηκες?
Μπας και βγάλουμε άκρη με επιχειρήματα?
Το λέω μπας και γλυτώσει ο admin την υποχρεωτική παράσταση στο δικαστήριο ως Ιδιοκτήτης-διαχειριστής (μιας και είπες ότι τον σέβεσαι)
Εγώ λέω εσύ να πάς για κάνα τσίπουρο!!:D

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
μετα το megaupload.........συνεχεια εχει το......

ειρηνη υμιν...θα μας κλειδωσουν το θεμα οι Mods..

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να κλειδωθεί το θέμα....δεν υπάρχει λόγος να μας κάνουν μηνυση και όλοι οι ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΕΡΣΕΣ !!

Status
Κλειδωμένο θέμα