Απατεωνιές των σκύλων




ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η Σελίν λόγω ηλικιας δεν εχει προλάβει να κάνει σχεδόν τίποτα.
Αλλά από 3 μηνών εμαθε να αποδρά από το πάρκο της. Συγκεκριμένα μέσα στο παρκο -το οποιο ειναι εξάγωνο- είχα ενα σπιτάκι τετοιου σχήματος dog-house-pet-house-0eb91.jpg και το μπωλ και την πανα της, καθώς και μερικά παιχνίδια.
Στην αρχή το είχα στην ακρη του παρκου κολλημένο στα κάγκελα, αλλά αυτή σκαρφάλωνε στην οροφη και πηδούσε εξω. Οπότε είπα να το βάλω στο κέντρο του παρκου που δεν μπορούσε να στερεωθει στα κάγκελα να πηδήξει.
Τι εκανε λοιπόν? Ανεβαινε στο σπιτάκι στην οροφή και χοροπήδαγε ώσπου το (ανύπαρκτο) βάρος της να μετατοπίσει το κεντρο βάρους του σπιτιου και να το "κυλίσει" ρίχνοντας το στο πλάι και φτάνοντας επιτέλους στα κάγκελα και στην ελευθερία της. Το εβλεπα για μέρες πεσμένο το σπιτακι, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το εκανε ετούτη. Και μου ερχόταν και μου στεκόταν με ύφος "ηρθα και εγώωωωωω)
 


Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Απο δω και μπρός να φοράτε άρβυλα!View attachment 39143
Ούτε αυτά γλυτώνουν! Καβάλα ο κύριος Φρέντυ στις Dr. Martens! Μισή ίντσα σκύλος να προσπαθεί να %^&(* μια μπότα... Κίνηση που δεν έκανε ποτέ στις τσούπρες! :rolleyes:
 


elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Θα την φάω!!! Αυτο το σκασμενο με έχει φάει!
Χθες κοιμήθηκε στη βεράντα η κυρία γιατι δεν ανέβουμε πια ερ κοντισιον και θέλει να δροσιζεται!
Σηκωνομαι το πρωι όλα καλα όλα ωραία την βγάζω βόλτα μετα την αφηνω ελεύθερη για κανένα δεκάλεπτο, την φέρνω πίσω της βάζω φαγητο μπαίνει μέσα στο σπίτι και κάθεται! Εγω διάβαζα εξω..έρχεται μετα απο λίγο και κάθεται στα πόδια μου! Της λέω τι καλη που είσαι μωρε!!! Μετα απο κανένα μισάωρο μου φεύγει και παει στον φούρνο!!! Η πίσω πλευρά του φούρνου συνδέεται με το οικόπεδο μας χωρις να μπορει να βγει στον δρόμο! Η χοντρή πήγε εκει μήπως την λυπηθουν και της δώσουν τίποτα! Πάω εγω εξάλη με το βιβλίο στο χέρι την τραβάω απο το κολαρο και αρχίζω και της φωνάζω!!! Και τι μου κάνει!!!! Πεφτει ανάσκελα και μου κάνει την ψόφια!!!!!!!!!! Πως γίνεται ρε παιδια να το κάνει αυτο;;; Μου είχε βγάλει και τη γλώσσα έξω!!! Φωνάζω την μαμα μου της φέρνει ένα κομμάτι ψωμί ! Για ποτε ζωντάνεψε και γύρισε Μονή της τι να σας λέω!!
 




Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Οταν ετοιμάζομαι να βγω έξω,και ακούσει το σπρέυ αποτη κολώνια που βάζω τρέχει απο το μπροστινό μπαλκόνι (το σπίτι είναι διαμπερές) στο δωμάτιο μας,και βλέποντας με να ντύνομαι κάθεται ακριβώς απέξω και με παρακολουθεί με ύφος "που θα πας πάλι"!!!
Μόλις με βλέπει λοιπόν να πηγαίνω προς την εξώπορτα, κάθεται στη θέση "κάτσε",και περιμένει να του βάλω το λουρί για βόλτα,κοιτώνας με,μέ στύλ "κοίτα,έκατσα μόνος μου χωρίς εντολή"!!!
Χωρίς να του δώσω σημασία ανοίγω τη πόρτα και φεύγω και τον βλέπω να με κοιτάει με απορία!!!!
Εκείνη την ώρα τον λυπάμαι το καημενούλη μου αλλά δεν θέλω να του δείχνω τι νιώθω για τους γνωστούς λόγους που ήδη ξέρουμε!
 


Pintsie

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
@ Pintsie,

Ο superman (ο γνωστός κι αγαπητός...), επειδή αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γράψει (κάνει κάτι διασώσεις), μου ζήτησε να σε ρωτήσω τα εξής:
"τι νούμερο ήταν το σουτιέν, για να σου πάρει άλλο?"
"ήταν απλό ή wonderbra?"

:)
Αν ήταν waterbra(υποθέτω αυτό εννοεί :p ) θα έκλαιγα το σκύλο με τόση συλικόνη που θα είχε φάει.
Το νουμεράκι είναι απόρρητο. :p
Αλλά δέχομαι δωροκάρτα από τα Victoria's Secret αν επιμένει (έχω και σε 1 μήνα γενέθλια βεβαίως βεβαίως οπότε μην τσιγκουνευτεί πες του!)
χαχχααχαχααχ



Αυτό με τη λιχουδιά το κάνει κι εμένα -.-'
του γυρνάω την πλάτη όταν το κάνει. :p
 


Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Καινούργια απατεωνιά του Lupus. Όταν είχε πάθει μυκητίαση δεν ήθελε με τίποτα το φάρμακο. Επειδή η εφαρμογή ήταν μπελαλίδικη, έπαιρνε πολύ ώρα και αυτός αγωνιζόταν να ξεφύγει. Τον αφήναμε να ξεφύγει μόνο για να πιεί νερό!
Του έχει αποτυπωθεί αυτό και τώρα όταν θέλει να αποφύγει μια κατάσταση τρέχει στο μπωλ του για νερό!
 


Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Η Shiva οταν ηταν μικρη πρεπει να'ταν 8-9 μηνων εκανε κατι που καταλαβε οτι δεν επρεπε να το κανει κ θα ειχε συνεπειες (μην αρχισω να γραφω τωρα τι ακριβως εκανε) οποτε με την μια τρεχει στην εξωπορτα ξαπλωνει ανασκελα κ κανει πως κοιμαται.

Λεω κανει πως κοιμαται γιατι..
Παω εγω κ της λεω αυστηρα "Shiva τι εκανες?"
Σα να μιλουσα στο ντουβαρι.
Εκεινη ανασκελα με τα ματια κλειστα να πεταριζουν.

Εγω συνεχισα να λεω το ιδιο προσθετοντας το "Σηκω.. ελα να δεις τι εκανες" κ σε καποια φαση χωνει ολη τη μουσουδα της ανασκελα οπως ηταν αναμεσα στην πορτα κ στον λαιμο της.

Εεεε.. δεν αντεξα, εφυγα γιατι θ'ακουγοταν τα γελια μου!
Απο τοτε ποτε ξανα δεν εκανε καποια αναλογη ζημια.
 


Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Εμενα αυτο που κανει ΣΤΑΝΤΑΡ καθε φορα που καταλαβαινει οτι εχει ερθει η ωρα για μπανιο ειναι να λυγιζει τα ποδια του και να πεφτει πλαγια κατω με υφος του στυλ''ειμαι πολυ κουρασμενος και δε μπορω να κοιμηθω''....Νταξει κλαιω απ'τα γελια και συγχρονως τον παιρνω σηκωτο και τον βαζω στη μπανιερα!!!Το αλλο που κανει ειναι οτι ενω ειναι ΜΕΓΑΣ ζητουλας και ερχεται μπροστα μου καθε φορα που τρωω κατι(εννοειται οτι δεν του δινω να φαει,αλλα και παλι ζηταει)αν αυτο που τρωω δεν του αρεσει,ερχεται,το μυριζει και μετα ξαναγυρναει στο κρεβατι του σαν να μου λεει''αυτη τη μ@λ@κι@ φατη και μονη σου!''
 


jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Την μεγαλύτερη απατεωνιά η Κέλλυ την κάνει στον πατέρα μου.....επειδή την βλέπει δυο φορές τον χρόνο την πάει καμια δεκαριά βόλτες την ημέρα, οπότε κάποια στιγμή όταν τον βλέπει να βάζει παπούτσια κάνει οτι κουτσαίνει και δεν μπορεί να περπατήσει και τον κοιτάει με απελπισία!

Το αλλο που κάνει είναι οτι άμα είμαστε για καφέ και κάποιος τρώει με το που θα τις μιλήσει πέφτει κάτω και εκτελεί απο μόνη της το μπανγκ γιατί ξέρει οτι είναι χαριτωμένο και εχει πιθανότητες να πάρει φαί ή χαδάκια!
 


Olga1988

Active Member
13 Ιανουαρίου 2013
41
0
35
διαβαζα τα ποστ σημερα μετα απο μια πολυ δυσκολη μερα και γελαγα σαν την τρελη μονη μου!!!

λοιπον ο Ralph αν και ειναι κοντα μας λιγο καιρο εχει αρχισει ηδη να κανει τις δικες του "απατεωνιες"...

1ον:καθε φορα που τον μαλωνω,το ορκιζομαι ρε παιδια,ξεσυφησαει σαν να αναστεναζει...σαν ανθρωπος ενα πραγμα...στο μηηηηηη το δικο μου,εχουμε καθε φορα την ιδια αντιδραση...ξεσυφησαει και μου γυρναει πλατη "τυπου ουφ μας εχεις πρηξει"...η μανα μου παλι με λεει φαντασιοπληκτη...
2ον:με ολο τον κοσμο ειναι πολυ φιλικος...κουναμε ουριτσα,γυρναμε αναποδα για χαδακια με ποδια να κουνιουνται στον αερα,παμε και κουρνιαζουμε σε σετ ποδαριων που βλεπουμε πρωτη φορα στο σπιτι κλπ...τις προαλλες λοιπον,ερχεται ο κολλητος μου που ειχα να τον δω και καιρο και δεν ειχε γνωρισει ακομα τον Ralph..μπαινει στο σπιτι,με φιλαει σταυρωτα με αγκαλιαζει να με χαιρετησει και τσοοοουπ ο Ralph να χωνεται αναμεσα μας και να γρυλιζει( σαν κλαψουρισμα ηταν γιατι δεν ειμαστε και πολυ αγριοι..),να μη τολμαει να με πλησιασει ο φιλος μου στα 2 μετρα τσουυυπ ο Ralph αναμεσα....καποια στιγμη γελαγαμε και πηγε να με ακουμπησει (αυτο το "γελαω και σπρωχνω") να τος ο κυριος να γρυλιζει...με λιγα λογια δεν τον αφηνε να με πλησιασει.ουτε να κατσει καν κοντα μου τολμησε γιατι το νιανιαρο αποφασισε οτι ζηλευει??οτι δεν θελει να με πλησιαζει αλλη αρσενικη υπαρξη περαν απο εκεινον??δεν εχω ιδεα...
 


elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Το πρωι μου γαυγιζε γιατι έτρωγα κάτι και της έβαλα φωνή και για πρωτη φορα με ακουσε(!)
Μου το έπαιξε θλιμμένη και απομακρύνθηκε απο κοντα μου! Οταν κατάλαβε ότι δεν της δίνω σημασία ήρθε σαν τη μουτζωμενη και καλα για συγγνώμη και έβαλε τη μουσουδα της στο πόδι μου και καθόταν ετσι!!!!
εεεε μετα..τα βρήκαμε!!


Και κάτι άλλο..
Το βραδυ της έβαλα να φάει! Μόλις τελείωσε αρχίζει ενα δυνατό και περίεργο γαυγισμα στο πιάτο που ειναι πισω απο την πόρτα! Παραξενευτικα! Δεν ήξερα τι ειναι! Οσο την πλησίαζε τόσο γαυγιζε. Λέω μήπως θελει να παει τουαλέτα! Της λέω έλα βόλτα! Της πάω και το λουρι για να ξεχαστεί και για πρωτη φορα δεν είδα ενθουσιασμό! Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι της πήγε μια κροκετα πισω απο την πόρτα και δεν μπορούσε να την φάει! Μόλις της είπα πάμε βόλτα αντί να με κοιτάξει και να πηδηξει πάνω μου εστίασε στην κρυμμένη κροκετα η οποία δεν φαινόταν και εσκαβε!
Μα τι έξυπνο σκυλι που εχω!
 


panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.001
423
52
Β.Α Αττική
Η Απατεωνιά που κάνει εμένα ΚΑΘΕ μέρα είναι ότι μόλις καταλαβαίνει πως τελειώνει ο χρόνος του πιάσε-πέτα τα μπαλάκια και λίγο πριν ακούσει το "τέλος!!", μαζεύει όλα τα μπαλάκια σε ένα σημείο (παίζουμε με τρία μπαλάκια) και τα βάζει και τα τρία μέσα στο στόμα της για να μην τα μαζέψω!
Άντε να βιάζεσαι να φύγεις για την δουλειά και να ψάχνεις τρόπο πως θα μαζέψεις το... βλαμμένο! ](*,)
 


giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Αυτο με τα μπαλακια το κανει και ο δικος μου.Εμεις παιζουμε με 2 και οταν παρω αποφαση να φυγουμε το καταλαβαινει και παιρνει το ενα και αρχιζει και τρεχει γυρω γυρω για να μην του το παρω.Το πρωι εαν με εχει παρει λιγο παραπανω ο υπνος απο την συνηθισμενη ωρα που βγαινουμε βολτα,εκτος οτι καθεται και με κοιταει λες και εχω διπλα μου φαντασμα εαν πω "σε λιγο ρομπυ ασε με 5 λεπτα'' τρελαινεται και ετσι οπως κουναει την ουρα του ανοιγουν οι κουρτινες.Δεν κλεινω το πατζουρι.Αντε να μην σηκωθεις μετα.Οταν τον μαλωνω ξεφυσαει κατεβαζει αυτια και μου δινει το ποδι του.Οταν ειναι να του βαλω σαμαρι για βολτα κανει τον κουτσο.Οταν ειναι να βγω απο το σπιτι χωρις αυτον μπαινει απο κατω μου και με το κεφαλι του κραταει κοντρα για να μην φυγω.
 


KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ανεβαίνει στο κρεβάτι και κοιμάται ,όταν έρχεται η στιγμή να πάω για ύπνο βλέπω ότι έχει απλωθεί και όσο να την ξυπνάω απαλά αυτή κάνει πώς δεν με ακούει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την σηκώσω.

όταν ξυπνάει πάει και σκουπίζει τις τσίμπλες της σε όποιον βρεί μπροστά της ,συνήθως ο καναπές την πληρώνει.

καλά στο φαγητό είναι μία κυρία αλλά γίνεται και ζητιάνος αν δεν της δώσεις ,επιβάλεται όμως γιατί είναι ο μάνατζερ της κουζίνας μας .έρχεται στο τραπέζι και αφού πάρει την μπουκιά της πάει στον πιό δίπλα μέχρι να αράξει σε αυτόν που ξέρει πώς παίρνει το περισσότερο ώστε μην χάσει κάτι καλό.παράλληλα αν τρώς μόνος έρχεται και αν δεί πώς δεν παίρνει πάει απο την άλλη μεριά σου μήπως και δεν την έχεις δεί .αν ακόμα να της δώσεις κάτι ..αρχίζει να κάνει γλύκες ,ακουμπάει την φατσούλα της πάνω σου και σε κοιτάει με ένα βλέμμα που δεν μπορείς να αντισταθείς αν είσαι αρχάριος η απλώνει το χέρι της για να σε ταρακουνήει και να φωνάξει "εδώ δεν μας βλέπεις εμάς".

αυτά τα λίγα μπόρεσα να θυμηθώ
 
Last edited:


smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Τις πρώτες 2 εβδομάδες που τον είχαμε πρωτοφέρει στο σπίτι, τον περιορίζαμε το πρωί στο σαλόνι με ένα μικρό φράχτη με παιχνίδια, πάνες, νερά και αναμμένη τηλεόραση. Όποτε γυρνούσε η γυναίκα μου απ'τη δουλειά, ο Έκτωρας είχε βολτάρει όόόόόόόλο το σπίτι, είχε κατουρήσει στα πιο ενδιαφέροντα σημεία, είχε τραβήξει μπλούζες, κάλτσες και ό,τι άλλο δικό μας έβρισκε μπόσικο και άραζε πάνω σε ένα σωρό από άπλυτα μπροστά στην τηλεόραση.

Κάθε βράδυ, τον κλείνω με παιδικό πορτάκι στο γραφείο μου (μια φορά τον άφησα το βράδυ ελεύθερο και την επόμενη έκλαιγα τον καναπέ). Το κλασσικό λοιπόν, είναι το πρωί όταν με παίρνει χαμπάρι ότι ξυπνάω και περνάω απ'το γραφείο του (πλέον) στο δρόμο για το μπάνιο, ξαπλωμένος μπροστά στην πόρτα, έχει βγάλει το πόδι του όσο μπορεί από τα καγκελάκια για να δηλώσει παρών. Κσι μετά full κλάψα.

Όταν καθίζουμε τον μικρό στον καναπέ, ο Έκτωρας συνηθίζει να πηγαίνει και να του αφήνει μπροστά του το μπαλάκι του μήπως και φιλοτιμηθεί το μωρό να παίξει μαζί του (μη φανταστείτε τρελά πράγματα . . . τα περισσότερα ο Έκτωρας τα κάνει). Μια φορά λοιπόν, αντί για το μπαλάκι, ο μικρός αποφάσισε να παίξει με τον κυνόδοντα του Έκτωρα. Τον αρπάει λοιπόν και αρχίζει τα πέρα-δώθε. Εμείς, έντρομοι, έτοιμοι ο ένας να αρπάξει περιλαίμιο, ο άλλος το μωρό. Κυρία ο Έκτωρας όμως. Κιχ δεν έβγαλε. Από τότε, όταν ο μικρός κάθεται στον καναπέ, ο Έκτωρας πάει μπροστά του (χωρίς μπαλάκι εννοείται) και ανοίγει επιδεικτικά το στόμα του.

Άλλο classic είναι στη βόλτα, όταν θέλει να μυρίσει σε ένα σημείο λίγο παραπάνω, σηκώνει πόδι ότι και καλά "περίμενε, κατουράω τώρα". Η μουσούδα όμως καρφωμένη κάτω.

Τα κορυφαία σκηνικά όπως εχουν γίνει με το φαγητό. Άλλο επεισόδιο όμως γιατί χάνω το the killing :)
 


giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
από απατεωνιές άλλο τίποτα η άλις!
1)με το που κάνω να την βγάλω έξω ξαπλώνει στην γωνιά της και κάνει ότι κοιμάται
2)την βάζω να κάτσει σε μια γωνιά και μετά για να φτάσει στο σημείο που θέλει, κάνει κανονικό έρπινγκ κάθε φορά που γυρίζω αλλού!
3)το καλύτερο που έχει κάνει ποτέ είναι με έναν ''φίλο'' της γ.ποιμενικό.καθόταν ο καημένος και κρατούσε ένα παιχνίδ του και δεν της το έδινε με τίποτα μιλάμε...και τι κάνει η πονηρή?????????
πάει με την όπισθεν στην μούρη του κι αυτός ο ΄χαχας ρίχνει το παιχνίδι και αρχίζει να την μυρίζει!αρπάζει αυτή το παιχνίδι και αρχίζει να τρέχει σφαίρα!!!

καλή που......νιτσα η δικιά μου αλλά κι αυτός άντρας ρε παιδί μου!!μπροστά σε ένα πόπο ξέχασε και το παιχνίδι και όλα!!;)
 


elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Δίπλα στο σπιτι μου έρχονται καθε σκ μια οικογενεια. Σημερα είχαν αφήσει την πόρτα του αυτοκινήτου τους ανοιχτή.
Πηγα και γω τα σκουπίδια... Βλέπει η άλλη την πόρτα δίνει ενα σαλτο και κάθεται στη θέση του οδηγού.
Δεν έφτανε αυτο τους έκλεψε το λουτρινο και γυρίσαμε σπιτι.
Με τι μούτρα να το επιστρέψω χωρις ματιά; (!)
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981