Προσοχη! Τα μινι πινσερ ως ιδιαιτερα μικροσωμα και ευκινητα σκυλακι, άνετα τρυπωνουν πισω απο καναπεδες που ειναι κολλημενοι στον τοιχο, κατω απο κρεβατια κλπ. Επισης ειναι ιδιαιτερα φιλοπεριεργα και ευαισθητα.Οι κατσαριδες εχουν αγοραφοβία, γι αυτό και πανε τοιχο - τοιχο.
Το πιο αποτελεσματικο ψεκασμα είναι στις γωνιες, εκει που συναντιέται το πατωμα με τον τοιχο.
Βασικοί κανονες απεντομωσης όταν υπάρχει κατοικιδιο ζώο.
Δεν ψεκαζουμε όταν είναι παρόν το κατοικιδιο.
Η προσβαση του κατοικιδιου στον χωρο που εγινε ψεκασμος δεν επιτρεπεται αν δεν περασει μια ημερα.
Εννοειται δεν ψεκαζουμε κοντα στα μπολ φαγητου και νερου.
Θα προτεινα να ψεκασεις στις γωνιες του μπανιου και να προσεχεις να εχεις παντα την πορτα κλειστη.
Μπορει όμως να την ξεχασεις ανοιχτη, όποτε τραβα καποιο επιπλο μπανιου, ψεκασε στην γωνια από πισω και ξαναβαλτο στη θεση του. Οι κατσαριδες θα περασουν σιγουρα από εκει.
Το ιδιο και πισω από επιπλα στο σαλονι, εάν εμφανιστηκαν κατσαριδες κι εκει, αλλά καλυτερα να το αποφυγεις.
Οι κατσαριδες ερχονται κυριως απο τους φωταγωγούς κουζινας και μπάνιου ή τα σιφώνια δαπεδου.
Ως σκοτεινοι τυποι, κυκλοφορουν νυχτα. Ψεκασε το μπανιο το βραδυ σε δυσπρόσιτα μερη (πισω από επιπλα μπανιου, κατω από τον νεροχυτη, πισω από το πλυντηριο) και κλεισε την πορτα. Το ιδιο και τους φωταγωγους από την εξω μερια.
Επισης κατω από το ντουλαπι του νεροχυτη της κουζινας, εφοσον δεν διατηρεις τροφιμα εκει.
Ένας μικρος ψεκασμος αρκει. Μην αδειασεις ολη τη φιάλη.
Ριξε κι ένα τουμποφλό στο σιφωνι του μπανιου και ξεπλυνε μετα από λιγο με αφθονο νερο. Θα καούν όλα τα πιθανα αυγα.
εγω που ειχα ρωτησει Γιωργο τελευταια τιποτα καινουργιο...ουτως η αλλως ΟΛΟΙ μα οΛΟΙ λενε και καλα ακινδυνο κ.τ.λ......οποτε δεν εμπιστευομαι κανεναν......κοινως απολυμανση δεν κανω απο τοτε που μπηκε ο σπενσερ σπιτι......αρκετα χημικα τρωει με αμπουλες κ.τ.λΕχει αλλαξει αραγε κατι σε αυτα τα 2 χρονια που περασαν σχεδον στο θεμα ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ?
Εγω δεν ντρεπομαι να το πω.. Τις φοβαμαι σαν μουρλος..Μουδιαζω,ταχυπαλμιες κλπ..Περσυ ειχαμε κανει καλη απολυμανση αλλα φυσικα δεν γλυτωσαμε απο τις πετουμενες ρουφιανες!!!!
Φετος με τον Σπαικακο σκεφτομαι να κανω ελαχιστα!!! (Οχι εγω αλλα ερχεται ειδικο συνεργειο ριχνει οπου πρεπει και μετα σε ρωταει....που αλλου θελετε να ριξουμε?????)
Μηπως εχει βγει κατι στην αγορα ακινδυνο για τους μικρους μας φιλους?
βασικα κανε στο μπαλκονι μην τον αφηνεισ να βγει εξω για κανα 2ημερο και στην πολυκατοικια δες που θα κανουν για να μην παειΘαναση μαζι σου και γω αλλα ρε φιλε δεν την παλευω με τις κατσαριδες.
Μαλλον φετος θα αρκεστουμε στα απολυτως απαραιτητα μερη του σπιτιου και ο Θεος βοηθος!
Το απόλυτο σύστημα για να διώξετε από το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο τα ποντίκια, τις κατσαρίδες, τα σκαθάρια και όλα τα είδη εντόμων απόλυτα οικολογικά, εύκολα και απλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το Pest Buzzer στην πρίζα και να μείνει εκεί.
Το Pest Buzzer βασίζεται σε μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς που μεταφέρονται μέσα από τα ηλεκτρικά καλώδια που βρίσκονται μέσα στους τοίχους του σπιτιού, ώστε να φτάσουν σε σημεία που ζουν και αναπαράγονται ποντίκια, κατσαρίδες και αράχνες.
Αυτοί οι παλμοί κάνουν τα παράσιτα να αισθάνονται τόσο άβολα ώστε φεύγουν για πάντα.
Είναι ακίνδυνο για τα παιδιά και τα κατοικίδια. Ασφαλές για όλη την οικογένεια. Διαθέτει και φωτάκι νυχτός.
Είναι ανθεκτικό και δεν παρεμβάλλεται με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Ένα Pest Βuzzer μπορεί να καλύψει ένα χώρο μέχρι 200 τετραγ.μέτρα.
Θα μπορουσες μεσω πμ να μου στειλρις τα στοιχεια των εταιρειων αυτων για να επικοινωνησω μαζι τους γτ τις 2 τελευταιες μερες βρηκα 4 κατσαριδες μεσα στο σπιτι ...βεβαια παιζει να μπηκανε απο πισω γτ κανουμε ανακαινιση και μπορει να μετακινηθηκαν στο σαλονι...φιλε γεια σου ειμαι γεωπονος και εχω μια απολυμαντικη εταιρεια.Αν την εφαρμαγη στην κανει καποιος επιστημονας και οχι εργατης και αν σου δωσουν τις καταλληλες εγκρισεις των φαρμακων δεν εχεις κανενα προβλημα. τωρα 4 χρονια που ασχολουμαι με αυτο και τοσες εφαρμαγες που εχω κανει σε σπιτια με σκυλια δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.
αν θελεις κατι να ρωτησεις για το φαρμακο πες μου
Υπαρχουν φαρμακα ειδικα τα οποια δεν πωλουνται στο εμποριο.τοσα χρονια δεν ειχαμε κανενα προβλημα ουτε με ανθρωπους ουτε με σκυλια. εγω ειμαι κρητη αλλα υπαρχουν πολυ καλες υπευθυνες εταιρειες στην αθηνα, να προσεξεις την εφαρμογη να την εκτελεσει ειδικος και οχι εργατης