Απεντόμωση και σκυλος

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.601
10.995
Athens
Προσοχή - ζητήστε να δείτε τι ακριβώς βάζουν και ψάχτε το! Σιγά μην ασχοληθούν και χολοσκάσουν οι απολυμαντές με το τι βάζουν...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αντιγραφω ενα παλιο μου ποστ:

Οι κατσαριδες εχουν αγοραφοβία, γι αυτό και πανε τοιχο - τοιχο.
Το πιο αποτελεσματικο ψεκασμα είναι στις γωνιες, εκει που συναντιέται το πατωμα με τον τοιχο.

Βασικοί κανονες απεντομωσης όταν υπάρχει κατοικιδιο ζώο.
Δεν ψεκαζουμε όταν είναι παρόν το κατοικιδιο.
Η προσβαση του κατοικιδιου στον χωρο που εγινε ψεκασμος δεν επιτρεπεται αν δεν περασει μια ημερα.
Εννοειται δεν ψεκαζουμε κοντα στα μπολ φαγητου και νερου.

Θα προτεινα να ψεκασεις στις γωνιες του μπανιου και να προσεχεις να εχεις παντα την πορτα κλειστη.
Μπορει όμως να την ξεχασεις ανοιχτη, όποτε τραβα καποιο επιπλο μπανιου, ψεκασε στην γωνια από πισω και ξαναβαλτο στη θεση του. Οι κατσαριδες θα περασουν σιγουρα από εκει.

Το ιδιο και πισω από επιπλα στο σαλονι, εάν εμφανιστηκαν κατσαριδες κι εκει, αλλά καλυτερα να το αποφυγεις.

Οι κατσαριδες ερχονται κυριως απο τους φωταγωγούς κουζινας και μπάνιου ή τα σιφώνια δαπεδου.
Ως σκοτεινοι τυποι, κυκλοφορουν νυχτα. Ψεκασε το μπανιο το βραδυ σε δυσπρόσιτα μερη (πισω από επιπλα μπανιου, κατω από τον νεροχυτη, πισω από το πλυντηριο) και κλεισε την πορτα. Το ιδιο και τους φωταγωγους από την εξω μερια.
Επισης κατω από το ντουλαπι του νεροχυτη της κουζινας, εφοσον δεν διατηρεις τροφιμα εκει.

Ένας μικρος ψεκασμος αρκει. Μην αδειασεις ολη τη φιάλη.
Ριξε κι ένα τουμποφλό στο σιφωνι του μπανιου και ξεπλυνε μετα από λιγο με αφθονο νερο. Θα καούν όλα τα πιθανα αυγα.
Προσοχη! Τα μινι πινσερ ως ιδιαιτερα μικροσωμα και ευκινητα σκυλακι, άνετα τρυπωνουν πισω απο καναπεδες που ειναι κολλημενοι στον τοιχο, κατω απο κρεβατια κλπ. Επισης ειναι ιδιαιτερα φιλοπεριεργα και ευαισθητα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν υπάρχει λόγος να ψεκάσεις μέσα στο σπίτι..
Δεν είναι σωστό και για τον άνθρωπο αυτό..
Σε φωταγωγούς αν υπάρχουν.., σιφώνια, πατάρια..
και έξω από το παράθυρο στο μπαλκόνι..

Δεν ψεκάζουμε τα μέρη που τα είδαμε.. αλλά τα μέρη από όπου βγαίνουνε..
εε νομίζω πως εύκολα μπορούμε να περιορίσουμε τα σκυλιά μας από αυτά τα μέρη..

Κλείστε τις τουαλέτες και τα παράθυρα των μπαλκονιών για μια ημερα..

Αυτά που βάζουν είναι άοσμα αλλά παραμένουν τοξικά..

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Εχει αλλαξει αραγε κατι σε αυτα τα 2 χρονια που περασαν σχεδον στο θεμα ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ?

Εγω δεν ντρεπομαι να το πω.. Τις φοβαμαι σαν μουρλος..Μουδιαζω,ταχυπαλμιες κλπ..Περσυ ειχαμε κανει καλη απολυμανση αλλα φυσικα δεν γλυτωσαμε απο τις πετουμενες ρουφιανες!!!!

Φετος με τον Σπαικακο σκεφτομαι να κανω ελαχιστα!!! (Οχι εγω αλλα ερχεται ειδικο συνεργειο ριχνει οπου πρεπει και μετα σε ρωταει....που αλλου θελετε να ριξουμε?????)

Μηπως εχει βγει κατι στην αγορα ακινδυνο για τους μικρους μας φιλους?

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Εχει αλλαξει αραγε κατι σε αυτα τα 2 χρονια που περασαν σχεδον στο θεμα ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ?

Εγω δεν ντρεπομαι να το πω.. Τις φοβαμαι σαν μουρλος..Μουδιαζω,ταχυπαλμιες κλπ..Περσυ ειχαμε κανει καλη απολυμανση αλλα φυσικα δεν γλυτωσαμε απο τις πετουμενες ρουφιανες!!!!

Φετος με τον Σπαικακο σκεφτομαι να κανω ελαχιστα!!! (Οχι εγω αλλα ερχεται ειδικο συνεργειο ριχνει οπου πρεπει και μετα σε ρωταει....που αλλου θελετε να ριξουμε?????)

Μηπως εχει βγει κατι στην αγορα ακινδυνο για τους μικρους μας φιλους?
εγω που ειχα ρωτησει Γιωργο τελευταια τιποτα καινουργιο...ουτως η αλλως ΟΛΟΙ μα οΛΟΙ λενε και καλα ακινδυνο κ.τ.λ......οποτε δεν εμπιστευομαι κανεναν......κοινως απολυμανση δεν κανω απο τοτε που μπηκε ο σπενσερ σπιτι......αρκετα χημικα τρωει με αμπουλες κ.τ.λ

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Θαναση μαζι σου και γω αλλα ρε φιλε δεν την παλευω με τις κατσαριδες.
Μαλλον φετος θα αρκεστουμε στα απολυτως απαραιτητα μερη του σπιτιου και ο Θεος βοηθος!

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Θαναση μαζι σου και γω αλλα ρε φιλε δεν την παλευω με τις κατσαριδες.
Μαλλον φετος θα αρκεστουμε στα απολυτως απαραιτητα μερη του σπιτιου και ο Θεος βοηθος!
βασικα κανε στο μπαλκονι μην τον αφηνεισ να βγει εξω για κανα 2ημερο και στην πολυκατοικια δες που θα κανουν για να μην παει

Τίποτα δεν ειναι ακινδυνο οτι και να λενε καποιοι

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Ενταξει μη γελασετε..τουλαχιστον αμεσως..
Αλλα αυτο το εχει δοκιμασει κανεις? Telestar

Το απόλυτο σύστημα για να διώξετε από το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο τα ποντίκια, τις κατσαρίδες, τα σκαθάρια και όλα τα είδη εντόμων απόλυτα οικολογικά, εύκολα και απλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το Pest Buzzer στην πρίζα και να μείνει εκεί.
Το Pest Buzzer βασίζεται σε μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς που μεταφέρονται μέσα από τα ηλεκτρικά καλώδια που βρίσκονται μέσα στους τοίχους του σπιτιού, ώστε να φτάσουν σε σημεία που ζουν και αναπαράγονται ποντίκια, κατσαρίδες και αράχνες.
Αυτοί οι παλμοί κάνουν τα παράσιτα να αισθάνονται τόσο άβολα ώστε φεύγουν για πάντα.
Είναι ακίνδυνο για τα παιδιά και τα κατοικίδια. Ασφαλές για όλη την οικογένεια. Διαθέτει και φωτάκι νυχτός.
Είναι ανθεκτικό και δεν παρεμβάλλεται με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Ένα Pest Βuzzer μπορεί να καλύψει ένα χώρο μέχρι 200 τετραγ.μέτρα.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Παιδιά καλησπέρα,

Υπάρχουν φυσικά φάρμακα που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι Εταιρείες Απεντόμωσης και που να μην είναι ικανά να βλάψουν τον σκύλο μας? Έχει ρωτήσει κανένας από το φόρουμ κάποια από αυτές τις Εταιρείες?

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Γιώργο αυτό που λες, δεν κάνει απολύτως τίποτα! Το αγόρασε και το δοκίμασε γνωστός μας και μη σου πω ότι αυξήθηκαν κιόλας οι κατσαρίδες!

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
φιλε γεια σου ειμαι γεωπονος και εχω μια απολυμαντικη εταιρεια.Αν την εφαρμαγη στην κανει καποιος επιστημονας και οχι εργατης και αν σου δωσουν τις καταλληλες εγκρισεις των φαρμακων δεν εχεις κανενα προβλημα. τωρα 4 χρονια που ασχολουμαι με αυτο και τοσες εφαρμαγες που εχω κανει σε σπιτια με σκυλια δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.

αν θελεις κατι να ρωτησεις για το φαρμακο πες μου

Υπαρχουν φαρμακα ειδικα τα οποια δεν πωλουνται στο εμποριο.τοσα χρονια δεν ειχαμε κανενα προβλημα ουτε με ανθρωπους ουτε με σκυλια. εγω ειμαι κρητη αλλα υπαρχουν πολυ καλες υπευθυνες εταιρειες στην αθηνα, να προσεξεις την εφαρμογη να την εκτελεσει ειδικος και οχι εργατης

Last edited by a moderator:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εχθές το βράδυ ανακάλυψα κατσαρίδες μέσα στο σπίτι! *sick*
Οπως είναι φυσικό θα κάνουμε απολύμανση! Ο αδερφός του μπαμπά μου έχει εταιρεία, οπότε θα χρησιμοποιήσει οτι πιο ακίνδυνο για εμας αλλα και για τον Ντιεγκο.
Ο φόβος μου είναι όμως ο εξης! Αν βρει καμια ψόφια κατσαρίδα και την φαει (που δεν νομιζω, αλλα λεμε ΑΝ), οσο ακίνδυνο και να λενε οτι ειναι το φαρμακο, υπαρχει περίπτωση να πάθει τπτ???

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
φιλε γεια σου ειμαι γεωπονος και εχω μια απολυμαντικη εταιρεια.Αν την εφαρμαγη στην κανει καποιος επιστημονας και οχι εργατης και αν σου δωσουν τις καταλληλες εγκρισεις των φαρμακων δεν εχεις κανενα προβλημα. τωρα 4 χρονια που ασχολουμαι με αυτο και τοσες εφαρμαγες που εχω κανει σε σπιτια με σκυλια δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.

αν θελεις κατι να ρωτησεις για το φαρμακο πες μου

Υπαρχουν φαρμακα ειδικα τα οποια δεν πωλουνται στο εμποριο.τοσα χρονια δεν ειχαμε κανενα προβλημα ουτε με ανθρωπους ουτε με σκυλια. εγω ειμαι κρητη αλλα υπαρχουν πολυ καλες υπευθυνες εταιρειες στην αθηνα, να προσεξεις την εφαρμογη να την εκτελεσει ειδικος και οχι εργατης
Θα μπορουσες μεσω πμ να μου στειλρις τα στοιχεια των εταιρειων αυτων για να επικοινωνησω μαζι τους γτ τις 2 τελευταιες μερες βρηκα 4 κατσαριδες μεσα στο σπιτι ...βεβαια παιζει να μπηκανε απο πισω γτ κανουμε ανακαινιση και μπορει να μετακινηθηκαν στο σαλονι...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Καλημέρα.
Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα με τον κήπο μας. Όταν μπαίνει η Άνοιξη και μέχρι και τον Οκτώβρη, δηλ. ακόμα και τώρα έχουμε τεράστιο θέμα με τα κουνούπια. Αυτό παρατηρήται μόνο στον κήπο και όχι στο σπίτι όπου μένουμε στον τέταρτο όροφο.
Απο κάποιον γνωστό γεωπόνο που ρώτησα, ύστερα από περιγραφή μου, μου είπε ότι πρόκειτε για το '' κουνούπι τίγρης''. Πραγματικά όλο το καλοκαίρι δεν πατάω κάτω γιατί με το που κατεβαίνω μου κάνουν κανονική επίθεση και τσιμπάνε ανελέητα!
Μου είπε ο γεωπόνος ότι μπορεί να γίνει κάποιος ψεκασμός αλλά είναι βλαβερό για τα σκυλάκια μας μιας που είναι πολύ δυνατό και δεν γνωρίζει για κάποιο φάρμακο που να μην επηρεάζει.
Την Σάλβε την κάνω μπάνιο με σιτρονέλα να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα αλλά εν όψει του γερμανικού που θα έρθει και κατα κύριο λόγο η βάση του θα είναι κάτω, ανησυχώ πολύ και θέλω να βρώ κάτι να κάνω άμεσα.
Γνωρίζει κάποιος να πεί κάτι πάνω σ΄αυτό ή να μας παραπέμψει σε κάποιον ειδικό για πληροφορίες?

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Sebacil. Χρησιμοποιείται και για σκύλους . Ψεκαζω πολλά χρόνια με αυτό.
Αν όμως έχεις τόσο έντονο πρόβλημα δεν είναι καλή ιδέα να είναι εκεί ο ΓΠ σου, ειδικά τα βράδια του καλοκαιριού. Ξέρω εκ πείρας ότι δεν ειναι καθόλου εύκολο να τον έχεις μέσα γιατί απλά προτιμάει το έξω , ο δικός μου κλαψουραγε μπροστά στην κλειστή μπαλκονόπορτα.
Και με το καλό να τον δεχτείς .

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Το θέμα είναι πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο το βράδυ αλλά και όλη την ημέρα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Μόλις τώρα είχα μια κουβέντα με κάποιον που κάνει απεντομώσεις. Τον πέτυχα τυχαία σε ένα ψιλικατζίδικο και τον ρώτησα. Με απογοήτευσε όμως λίγο γιατί μου είπε πως πρέπει να κάνω συνεχώς ψεκασμούς, δεν αρκεί μόνο μία φορά και το φάρμακο κοστίζει. Ήταν εντελώς ειλικρηνής γιατί όπως είπε απο μόνος του, εγώ θα μπορούσα να έρθω να ψεκάσω αλλά είναι κρίμα να δίνεις τόσα λεφτά συνεχώς.
Εξάλλου κι εκείνος θα ήθελε να κάνει την δουλειά του και να πάρει λεφτά.
Μου είπε επίσης να μην ποτίζουμε το βράδυ και μένει το νερό εκεί αλλά μόνο το πρωί και όσο για τον σκύλο...ντουζίνες σιτρονέλας και όλα τα σχετικά!
Και βέβαια τον σταυρό μας!!
Σ΄ευχαριστώ πολύ Νάσια, τον περιμένουμε πως και πως κάνοντας διάφορες ετοιμασίες στον κήπο μας!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Εμείς ψεκασαμε με ένα τοκ τικ κάπως ετσι λέγεται και ηρεμησαμε απο τσιμπουρια κλπ
Τα κουνούπια μειώθηκαν αλλα πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχουν μεταλλαχθεί και αντέχουν τα πάντα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.317
Μέλη
20.076
Νεότερο μέλος
maria1999.