Αποκτηση νεου σκυλου


ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Οχι δεν πηγα σημερα:(
Θα παω αυριο να με τσιμπησουν τα κοριτσα στα λιβαδια:)
Το θεμα καλα παει αλλα δε με λενε Δημητρακη...
Γκουντ, να πας στα κορίτσια σου, με προσοχή κ' αγάπη. :)

* Ο Δημητράκης θα καταλάβει το συνθηματικό, δεν έλεγα εσένα ;).
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.885
Για τα ΡΡ δεν γνωρίζω περισσότερα αλλά στην έκθεση είδα ένα από τα περίπου τρία με την ουρά στα σκέλια και δεν γνωρίζω από ποιον εκτροφέα. Πρόσεξέ το αυτό.
Απ'ότι θυμάμαι, είναι φυσιολογικό αυτό, σ'αυτή την φυλή. Δεν υποδεικνύει φόβο. Σε κάποιες στάσεις του σώματός τους, η ουρά παίρνει αυτή την φυσιολογική γι'αυτά, κλίση.
 




Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Απ'ότι θυμάμαι, είναι φυσιολογικό αυτό, σ'αυτή την φυλή. Δεν υποδεικνύει φόβο. Σε κάποιες στάσεις του σώματός τους, η ουρά παίρνει αυτή την φυσιολογική γι'αυτά, κλίση.
Μολις ετοιμαζομουν να το γραψω. (y)

Καλως ηρθες Verve και με το καλο να αποκτησεις το σκυλο που θελεις. Οι δυο φυλες που προσανατολιζεσαι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικες.
Η Εμμανουελα οσον αφορα στα ροδεσιανα ειναι κατα τη γνωμη μου το α και το ω. Δε χρειαζεται κανεις αλλος. Οτι σου λεει ειναι κανονας. Μακαρι να καταφερεις να κατεβεις και να την επισκεφτεις.
Εαν καταληξεις τελικα στο διαβολο της ταζμανιας πολυ προσοχη. Να το ψαξεις πολυ καλα το θεμα εκτροφεα.
 
  • Like
Reactions: Verve


Verve

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2018
51
210
Θεσσαλονικη
Σε ευχαριστω πολυ.
Ναι το ξερω, το αφησα τελειως το σταφυ. Ηταν μια παρορμηση που με τη βοηθεια σας καταλαβα τις "πιο" δυσκολιες σε σχεση με το ΡΡ.
Μενω στο ΡΡ, μου φανηκε πολυ ενταξει η Εμμανουελα και προσπαθω να μαθω οσα μπορω μεχρι να μπορεσω να κατεβω να μιλησω μαζι της απο κοντα. Και μακαρι στην επομενη γεννα να μπορεσω να παρω ενα. Εχω πολυ χρονο μπορστα μου. :)
 


Verve

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2018
51
210
Θεσσαλονικη
Αν και ειμαι φουλ αγχωμενος, νιωθω οτι ειναι μια καλη στιγμη για να παρω τον σκυλο.
Το "προβλημα" ειναι οτι η Εμμανουελα θα χει γεννα τελη του ετους. Ετσι αρχισα να το ψαχνω λιγο απο εξω. Ξεκινησα απο Ιταλια οπου με ειπαν εξωπραγματικες τιμες, οκ δεν θελω το κοστος να ειναι προβλημα αλλα μην ξεφυγουμε κιολας, και κατεληξα στην Ουγγαρια μετα απο προταση της Ιταλιδας. Καλυτερη τιμη και πιστευω χωρις αυτο να ριχνει τη ποιοτητα.
Αλλα λιγο κολλαω στην αγορα απο εξωτερικο. Οκ ναι θα κοιταξω ολα αυτα που απαιτουνται, χαρτια κλπ και γενικα με φαινεται για εμπιστο ατομο, αν και ασχολειται λιγα χρονια με την εκτροφη.
Απλα απο Ελλαδα εχω το οτι ειναι πιο κοντα, μπορω να παω προσωπικα να το δω απο κοντα, να τα δω ολα απο κοντα και να συζητησω. Αν και ακομα κι αυτο μου ναι λιγο δυσκολο με το προγραμμα μου. Βεβαια και Ουγγαρια θα με πεις πας, αλλα αλλο Αθηνα και αλλο Ουγγαρια. Δηλαδη ολα αυτα που γινονται μεσω φωτογραφιων και τηλεφωνου ειναι λιγο περιεργα.
Η γεννα ηταν στις 28.6, δηλαδη ειναι σχεδον ετοιμο να το παρω. Αν παρω φυσικα την αποφαση η οποια μου φαινεται τεραστια στη πραξη.
Γενικα παντως δεν βρισκω καποιο λογο να περιμενω, εχω δει σχεδον τα παντα στη θεωρια, 1-2 πραματα να καλυψω μονο και ειμαι ετοιμος.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Eroe


Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Δεν ειναι προβλημα οι φωτογραφιες.
Εγω ετσι επελεξα τον σκυλο μου και δεν επεσα εξω.
Μη φανταστεις οτι θα καταλαβεις και πολλα οταν τα δεις απο κοντα. Οκ ισως και να συμπαθησεις καποιο κουταβι λιγο παραπανω αλλα σιγουρα θα ειναι αυτο που σου ταιριαζει σαν χαρακτηρας;
Μπορει πχ να συμπαθησεις το πιο δραστηριο αλλα μεγαλωνοντας θα γινει "μπελας" και θα λες γμτ γτ δεν πηρα ενα πιο ησυχο. Αλλα θα εχετε δεθει μεταξυ σας και ετσι θα ζησετε ολη τη ζωη, ο σκυλος να σου βγαζει την ψυχη κι εσυ να το υπομενεις. :)
Το θεμα ειναι να αφησεις την εκτροφεα να σε ψυχολογησει σωστα, να της δωσεις πολλες πληροφοριες ετσι ωστε να καταλαβει ποιο κουταβι σου ταιριαζει. Αυτη τα ζει, αυτη ξερει τα χουγια τους και αυτη θα αποφασισει.
Τωρα, οπως ειπαμε προσοχη σε οτι αφορα τις εξετασεις υγειας!..

ΥΓ το κουταβι θα το στειλει με συνοδο υποθετω;..
ΥΓ2 αν επιτρεπεται οι εξωπραγματικες τιμες της Ιταλιδας ποσο εξωπραγματικες ηταν;
 


Verve

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2018
51
210
Θεσσαλονικη
Ναι τα εχω κατα νου ολα αυτα. Και σιγουρα το βρισκω λογικο να κρινει ο εκτροφεας το καταλληλο κουταβι για εμενα. Ειδικα απο τη στιγμη που δε ξερω πως να επιλεξω.
Ρωταω οσα μπορω και προσπαθω να συνεισφερω σε πληροφοριες οσο μπορω. Βεβαια η συγκεκριμενη τωρα εχει 2 κουταβια ολο κι ολο.
Υποθετω πως θα ερθει με συνοδο, αλλιως κατι δεν παει καλα.
Ισως οχι τοσο εξωπραγματικες αλλα με ειπε 2500+φπα+εξοδα αποστολης, δηλαδη του συνοδου. Ενω αυτη στην Ουγγαρια με ειπε 1000+εξοδα αποστολης.
Και ξερω πως στην αρχη τα εξοδα θα τρεχουν για αρκετο καιρο μπολικα.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU