Μα γιατι "αδικαιολογητη αγνοια" που εδειξα αγνοια???
Σε petshop πηγα και μαλιστα παρα πολυ δημοφιλες στη Θεσσαλονικη τι εκανα λαθος???
Δεν νομιζω να εχει πολλους εκτροφεις με ακιτα η θεσσαλονικη ετσι???
Γιατι τρολλαρισμα Scalpel τοσο παραξενα σας φαινονται ολα αυτα που σας ειπα??Δεν ασχολειται ολος ο κοσμος τοσο θερμα με την αποκτηση καθαροαιμων σκυλων ενταξει δεν μπορει ολοι να ειμαστε ειδκοι εσεις εδω μεσα στο φορουμ ασχολεισται συνεχεια αλλα υπαρχουν και ατομα που δεν εχουν ξανα ασχοληθει και δεν γινεται να εχουν εμφυτες γνωσεις πανω στο θεμα αυτο ετσι δεν ειναι???
Αγαπητέ mazas μάλλον δεν πρόσεξες τα γραφόμενά μου - ουσιαστικά ήρθα προς υπεράσπισή σου!
Προσωπικά είμαι και εγώ ένας από τους άσχετους με μια ειδοποιό διαφορά όμως - δεν δέχομαι όλα όσα μου σερβίρονται. Από τη στιγμή που κάποιος μπαίνει στη διαδικασία απόκτησης "καθαρόαιμου" σκύλου, γιατί έτσι θέλει, φρονώ ότι
οφείλει να ενημερωθεί. Δόξα τω Θεώ στην εποχή μας και με το διαδίκτυο αυτό είναι αρκετά εύκολο. Επομένως η άγνοια είναι
αδικαιολόγητη όχι γιατί περιμένουμε από τους ανθρώπους να έχουν
έμφυτες γνώσεις αλλά γιατί οι άνθρωποι οφείλουν να ενημερώνονται ιδιαίτερα όταν η δυνατότητα αυτή υπάρχει.
Τέλος, ειδικά για τη φανταστική φυλή που επέλεξες, η Θεσσαλονίκη τυχαίνει να έχει έναν αντίστοιχα φανταστικό εκτροφέα.
Να τον χαίρεσαι και πάλι!