Απολλων....Αkita Inu

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Ε εντάξει, αν μας πεις και το όνομα αυτού του Πετ σοπ απλά θα μας επιβεβαιώσεις. Το έθαψες το άλλο το... κεντρικό στα σύνορα Θεσ/νίκης-Καλαμαριάς (εδώ το έμαθα απ'έξω εγώ που δεν έχω σχέση με Σαλόνικα...)
PetSmart νομίζω είπε. Εγω δεν το έχω υπόψιν μου πάντως..Υπέθετα ότι είναι η γνωστή αλυσίδα.

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Ε εντάξει, αν μας πεις και το όνομα αυτού του Πετ σοπ απλά θα μας επιβεβαιώσεις. Το έθαψες το άλλο το... κεντρικό στα σύνορα Θεσ/νίκης-Καλαμαριάς (εδώ το έμαθα απ'έξω εγώ που δεν έχω σχέση με Σαλόνικα...)

Έχεις καταφέρει μέσα σε 24 ώρες και μετά από 18 σελίδες να θίξεις όλα τα ευαίσθητα σκυλοθέματα και όλα μα όλα από την κακή τους πλευρά. Αγορά από πετ-σοπ, αγορά από ΒΥΒ για καλύτερη ποιότητα μετά από παραίνεση Πετσοπά, αγορά pedigree, επιστροφή ή πώληση του (ηίαιμου τελικά) κουταβιού σου, μικρές αγγελίες, ζευγάρωμα για να πουλήσεις τα καθαρόαιμα που ΘΑ έβγαζες κτλ κτλ. Ειλικρινά θέλει τιτάνια προσπάθεια αυτό που έκανες και μπράβο σου.
Φιλε χιλια μπραβο ενταξει το παραδεχομαι αλλα πες μου λιγο πως με καταλαβες?

Notis

Member
16 Ιανουαρίου 2014
17
0
37
Γεια σας και από μενα..
Η δίκια μου γνώμη σε αυτό το θέμα (αυτό θα έκανα αν ήμουν στην θέση του)
Θα το κυνηγούσα με το πετσοπ μέχρι εκεί που δεν πάει! (ξέρω δεν θα βρεις άκρη)
Έτσι είχα ξεκινήσει κι εγώ να ψάχνω ένα Shetland για έναν φίλο και επειδή δεν υπάρχουν στην Ελλάδα
Είπα να πάρω καμιά γνώμη από πετ σοπ! Το τι είδαν τα ματάκια μου και το τι άκουσαν τα αυτάκια μου
Δεν περιγράφετε (στο συγκεκριμένο πετ σοπ είχα περάσει κι εγώ μια βόλτα)

Ρώτα ακριβός ποιο είναι το (και καλά)εκτροφείο..
Ρώτα εφόσον σου εχουν πει για pedigree να δεις τους γονείς του! (άσχετα που τώρα δεν μπορείς να βγάλεις pedigree, εφόσον σου είπε για pedigree οι γονείς θα ‘’εχουν’’)

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Σε λιγο θα ξεκινησω για το μαγαζι θα τους ζητησω να μου δωσουν τα μισα λεφτα πισω αλλιως δεν ξερω τι θα γινει ειλικρινα

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
[h=4]Περιγραφή αγγελίας:[/h]Πωλειται αρσενικο ακιτα ινου 2 μηνων αγορασμενο απο εκτροφειο της ουγγαριας.
Εχει pet passport ,εχει κανει το πρωτο του εμβολιο και εχει microchip.

Μα αγορασμένο από εκτροφείο???

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Συγγνώμη....αλλά πείτε με χαζή που δεν κατάλαβα! Δηλαδή επειδή δεν είναι καθαρόαιμο το πουλάει?????Αυτός την έβαλε την αγγελία?????

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
PetSmart νομίζω είπε. Εγω δεν το έχω υπόψιν μου πάντως..Υπέθετα ότι είναι η γνωστή αλυσίδα.
hollywood, αυτό το ξέρουμε. Είναι αυτό που "θάβει" από την πρώτη στιγμή. Το όνομα του Πετ σοπ που τον αποθάρρυναν να πάρει κουτάβι από...Πετ σοπ εννοούσα, σε συνέχεια όσων λέγαμε χθες.

Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
Συγγνώμη....αλλά πείτε με χαζή που δεν κατάλαβα! Δηλαδή επειδή δεν είναι καθαρόαιμο το πουλάει?????Αυτός την έβαλε την αγγελία?????
Ναι ταραντούλα... έχει και το μέηλ με το ψευδώνυμο ΜΑΖΑΣ από κάτω...

• Like
Reactions: MaxtheLabrador

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Ακριβώς.3 αγγελίες για την ακρίβεια ! 500 ευρώ από εκτροφείο της Ουγγαρίας,δηλαδή ότι του έκαναν ,πήγε να το κάνει και ο ίδιος κατα τ'άλλα το πετ σοπ του εφταιξε(δεν υποστηριζω το πετ σοπ φυσικα ) αλλά όταν καταγγέλεις κάτι δεν πας να κάνεις το ίδιο και εφ'όσον είσαι εξαγριωμένος που σε κορόιδεψαν πως πας κι εσύ να εξαπατήσεις κάποιον άλλον?Δουλευόμαστε μου φαίνεται ...

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Λοιπον τις αγγελιες τις εβγαλα...η τριτη θα αφαιρεθει αυριο απο το σαιτ αντε να πουμε ολοι φιλοζωοι με ζαλισατε με αυτο το θεμα!!!ηρεμηστε λιγο δεν πουλαω παιδια....ενα ημιαιμο σκυλακι σκεφτηκα να πουλησω σε αλλη οικογενεια και αυτο το εκανα πανω στα νευρα μου δεν εκανα και κανα εγκλημα επειδη εβαλα αγγελιες

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
ρε βαγγουλα πραγματικα εισαι μεγαλος βλακας συγνωμη κιολα ς ετσι

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
ρε βαγγουλα πραγματικα εισαι μεγαλος βλακας συγνωμη κιολα ς ετσι
Aν ήταν δικό μου το φόρουμ και μιλούσες κατ'αυτόν τον τρόπο θα είχες φάει ένα ban με όλο το κέφι !Άντε που κάθονται τόσοι άνθρωποι να σου εξηγούν κι εσύ συνεχίζεις το δικό σου.Ο βάγγουλας είναι ο βλ...ας ?Δεν νομίζω ε "Γιωργάκη"?.Δεν είναι εφικτό να κλειδωθεί το θέμα από κάποιον διαχειριστή του φόρουμ;