Απολλων....Αkita Inu

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Τώρα τι σημασία έχει;

ρε παιδια να σας πω κατι?μπηκα σε αυτο το τοπικ για να μαρωτησω καποια πραγματα,ειμαι ασχετος και εψαχνα απαντησεις απο σχετικους θελω να πιστευω.Πολλοι απο εδω μεσα με αρχισαν στο δουλεμα χωρις λογο αλλοι με βοηθησαν παλι καλα.....σας φαινονται τοσο παραξενες οι ερωτησεις μου/δηλαδη με κατηγορησε η αλλη για τρολ επειδη θελω καποια στιγμη στο μελλον να ζευγαρωσω το σκυλο μου...ενταξει ειναι λαθος αν το κανω ΑΛΛΑ δεν μπορειται να μου εξηγησετε το λογο η εστω να μου πειτε οτι δεν ειναι σωστο...κξαι οχι να με λετε τρολ???

τωρα εσυ μου λες τι σημασια εχει να μαθω την ηλικια του σκυλου...ειναι κακο που ζηταω τη γνωμη σου για την ηλικια του!!!!!ειναι κακο να ξερω την ηλικια του του σκυλλου???ειναι κακο να μαθω αν και σε αυτο το θεμα μου ειπαν ψεμματα????

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
για ποιο λογο με ρωτας?παρακαλω
Για το απλούστατο λόγο οτι πριν από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος το σώστο είναι να κάνουμε έρευνα αγοράς, ρωτάμε τους ανθρώπους που έχουν σχετικές γνώσεις και μετά κάνουμε οτιδήποτε. Εσύ έκανες το ανάποδο και τώρα έχεις ένα σωρό ερωτήσεις χωρίς να έχουν νόημα πλέον. Πριν δεν έβρισκες το φόρουμ για να μάθεις ένα πράγμα μόνο για την αρχή - ποιός είναι σωστός τρόπος αγοράς καθαρόαιμου κουταβιού;

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
ρε παιδια να σας πω κατι?μπηκα σε αυτο το τοπικ για να μαρωτησω καποια πραγματα,ειμαι ασχετος και εψαχνα απαντησεις απο σχετικους θελω να πιστευω.Πολλοι απο εδω μεσα με αρχισαν στο δουλεμα χωρις λογο αλλοι με βοηθησαν παλι καλα.....σας φαινονται τοσο παραξενες οι ερωτησεις μου/δηλαδη με κατηγορησε η αλλη για τρολ επειδη θελω καποια στιγμη στο μελλον να ζευγαρωσω το σκυλο μου...ενταξει ειναι λαθος αν το κανω ΑΛΛΑ δεν μπορειται να μου εξηγησετε το λογο η εστω να μου πειτε οτι δεν ειναι σωστο...κξαι οχι να με λετε τρολ???
οι απορίες σου ναι είναι περίεργες γιατί πώς να το κάνουμε στην εποχή της πληροφορίας ζούμε , ευκολα μπορείς να μάθεις τα πάντα.
πόσα κιλά είναι?

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
τωρα εσυ μου λες τι σημασια εχει να μαθω την ηλικια του σκυλου...ειναι κακο που ζηταω τη γνωμη σου για την ηλικια του!!!!!ειναι κακο να ξερω την ηλικια του του σκυλλου???ειναι κακο να μαθω αν και σε αυτο το θεμα μου ειπαν ψεμματα????
Την ηλικία του κουταβιού μπορεί να σου πει μόνο αυτός ο ούγγρος-κουταβοπαραγωγός-παππιμιλλάς (ΔΕΝ είναι εκτροφέας) που ζευγάρωσε δυο σκυλιά του αγνώστης προελευσης και πούλησε τα κουτάβια/κουτάβι στον κουταβέμπορο που έχει το πετσοπ. Εμείς δεν μπορούμε να μαντέψουμε, δεν έιμαστε μέντιουμ.

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
οι απορίες σου ναι είναι περίεργες γιατί πώς να το κάνουμε στην εποχή της πληροφορίας ζούμε , ευκολα μπορείς να μάθεις τα πάντα.
πόσα κιλά είναι?
Δεν εκατσα να ψαξω ακομη τα παντα για το σκυλι...σιγα σιγα.Αλλα το οτι δεν κανει να τα ζευγαρωνεις δεν το περιμενα αληθεια θα το εχω υποψιν μου ομως.Δεν ξερω ποσα κιλα ειναι...

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Την ηλικία του κουταβιού μπορεί να σου πει μόνο αυτός ο ούγγρος-κουταβοπαραγωγός-παππιμιλλάς (ΔΕΝ είναι εκτροφέας) που ζευγάρωσε δυο σκυλιά του αγνώστης προελευσης και πούλησε τα κουτάβια/κουτάβι στον κουταβέμπορο που έχει το πετσοπ. Εμείς δεν μπορούμε να μαντέψουμε, δεν έιμαστε μέντιουμ.
ναι θελω να πω οτι δεν πιστευω να ειναι +3 μηνες ας πουμε....το πολυ αν δεν ειναι 2μιση να ειναι 3μιση αντε 4...αυτο λεω

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Για το απλούστατο λόγο οτι πριν από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος το σώστο είναι να κάνουμε έρευνα αγοράς, ρωτάμε τους ανθρώπους που έχουν σχετικές γνώσεις και μετά κάνουμε οτιδήποτε. Εσύ έκανες το ανάποδο και τώρα έχεις ένα σωρό ερωτήσεις χωρίς να έχουν νόημα πλέον. Πριν δεν έβρισκες το φόρουμ για να μάθεις ένα πράγμα μόνο για την αρχή - ποιός είναι σωστός τρόπος αγοράς καθαρόαιμου κουταβιού;
Εχεις απολυτο δικιο,τουλαχιστον απο το λαθος μου αυτο εκανα ενα καλο θελω να πιστευω...εδωσα ενα σπιτι σε αυτο το κουταβακι που μπορει να ειχε καποιο ασχημο μελλον αν εμενε εκει στην Ουγγαρια.
και επισης δεν εκανα ερευνα αγορας γιατι νομιζα οτι και στα πετσοπ θα εβρισκα ειδικους να με συμβουλευσουν για τα ακιτα και την αγορα τους

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Ε και; Και αν ας πούμε είναι 4 μηνών που είναι το πρόβλημα;
ειναι για μενα προβλημα ΝΑΙ καταρχην γιατι ζητησα 2μηνων κουταβι...οποτε θα με εχουν κοροιδεψει σε ενα ακομη θεμα απο το πετσοπ και επισης επειδη θελω να το χαρω οσο το δυνατον απο πιο μικρο γινεται(οχι κατω απο 2 μηνων γιατι πρεπει να ειναι με τη μανα του)

ειναι και αυτο κακο???ειμαι απανθρωπος επειδη θελω να το χαρω απο 2 μηνων και οχι απο 4???τρολαρω παλι μηπως τζοαννα???

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
ειναι για μενα προβλημα ΝΑΙ καταρχην γιατι ζητησα 2μηνων κουταβι...και επισης επειδη θελω να το χαρω οσο το δυνατον απο πιο μικρο γινεται(οχι κατω απο 2 μηνων γιατι πρεπει να ειναι με τη μανα του)
Ξέρεις κάτι αν δεν ήθελες προβλήματα θα έψαξες λίγο καλύτερα και δεν θα έπαιρνες το κουτάβι από το πετσοπ, τόσο απλά. Σε φλόμωσαν εκεί στο ψέμα και το'χαψες, πλήρωσες ένα σωρό λεφτά για ΜΗ καθαρόαιμο κουτάβι που αγόρασε ο κουταβέμπορος στην Ουγγαρία 50 € (τιμή χονδρικής) και τώρα τι; Θα πας να του πεις τα παράπονα σου; Δεν θα βρείς άκρη μ'αυτόν πίστεψε με.

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
Και να φαναστεις φωτεινη οτι ηταν ο πιο οικονομικος απο ολα τα αλλα πετσοπ στη θεσσαλονικη που πηγα και ρωτησα(ολα μου ειπαν οτι τα φερνουν απο την ουγγαρια) ο πιο ακριβος ηταν στην αλεξανδρου σβωλου που μου ζητησε 750 για το σκυλι και αλλα 250-300 για το πεντριγκρι...αλλοι μου ελεγαν για 650 ευρω και 200 για το πεντριγκρι
θα παω να μιλησω και οτι γινει δεν θα επιδιωξω κατι απλα θελω να δω τι θα μου πουν να τους πω τα παραπονα μου....
οχι τιποτα αλλο μου το παιζουν και φιλοζωοι(εχουν αναρτημενες διαφορες αγγελιες με φωτο στα τζαμια του μαγαζια με χαμενα σκυλια,σκυλια που χαριζονται κλπ)

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
mazas, να σου πω ένα μυστικό; Εκείνοι που πουλάνε κουταβάκια/γατάκια στα πετσοπ δεν είναι φιλόζωοι, έμποροι αθώων ψυχών είναι χωρίς συναισθήματα και μεγάλοι ψεύτες.

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
mazas, να σου πω ένα μυστικό; Εκείνοι που πουλάνε κουταβάκια/γατάκια στα πετσοπ δεν είναι φιλόζωοι, έμποροι αθώων ψυχών είναι χωρίς συναισθήματα και μεγάλοι ψεύτες.

Ετσι ειναι :(

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
mazas, άκου το «κακό» έγινε, τώρα θα του δώσεις οτι καλύτερο μπορείς και να τον μεγαλώσεις με πολλή αγάπη και ας μην είναι καθαρόαιμο.
Από την μέρα που τον πήρες τον έχεις παει στον κτηνίατρο να τον δει; Αν είναι σωστά η όχι τα εμβόλια του, επειδή 99% αυτά που αναγράφονται στα πετσοπάδικα βιβλιαράκια είναι μάπα να το ξέρεις. Και θα ξανά κάνεις εσωτερική/εξωτερική αποπαρασίτωση.

mazas

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
106
0
mazas, άκου το «κακό» έγινε, τώρα θα του δώσεις οτι καλύτερο μπορείς και να τον μεγαλώσεις με πολλή αγάπη και ας μην είναι καθαρόαιμο.
Από την μέρα που τον πήρες τον έχεις παει στον κτηνίατρο να τον δει; Αν είναι σωστά η όχι τα εμβόλια του, επειδή 99% αυτά που αναγράφονται στα πετσοπάδικα βιβλιαράκια είναι μάπα να το ξέρεις. Και θα ξανά κάνεις εσωτερική/εξωτερική αποπαρασίτωση.
οταν γινει τριων μηνων θα το παω να κανει το δευτερο εμβολιο του το pet μου ειπαν οτι το εκανε...θα πρεπει να βρω ενα καλο κτηνιατρο τωρα γιατι δεν θελω να το ξανα παω εκει που το αγορασα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Aaaaa και κατι τελευταίο (αν και θα εχουμε νέο γύρο σήμερα, στάνταρ)
Το ότι εχει microchip δεν σημαίνει ότι είναι περασμένο στο όνομα σου. Οποτε πάρε με τον κτηνιατρο τηλ να δείτε τι χρειάζεται ώστε να το δηλώσεις το σκυλι στο όνομα σου.