Κατά την περίοδο καραντίνας, το κουτάβι εννοείται δεν θα βγαίνει έξω. Η Κάρλα θα βγαίνει, αλλά "συντηρητικά". Δηλαδή μία φορά τη μέρα έξω, όχι πεζοδρόμια που είναι τίγκα στο σκυλόσκατο, όχι επαφή με σκύλους (π.χ. έκθεση ΚΟΕ, Σκυλομπάχαλο και σε άλλες σκυλοσυναντήσεις δεν ερχόμαστε).
Σχετικά με την απολύμανση, αγόρασα ό,τι βρήκα και δεν βρήκα σε μορφή Dettol
- Dettol από φαρμακείο για σγουγγάρισμα σπιτιού/μπαλκονιών
- Dettol spray για καθαρισμό επιφανιών γενικά
- Dettol για ψεκασμό - σαν κοντό μπουκάλι λακ είναι (π.χ. οι σόλες από τα παπούτσια μας - παπούτσια δεν θα πατάνε μέσα στο διαμέρισμα, αλλά θα τα βγάζουμε εκτός)
- Σαπούνι Dettol για εμάς και τα χέρια μας
Πιστεύετε ότι είναι οκ ή να επικαλεστώ καλύτερα χλωρίνες για το σφουγγάρισμα-καθάρισμα του σπιτιού? Βέβαια σε κάποιο παλιό post - που δυστυχώς είχε να κάνει με τύφο - είχε πάρει το μάτι μου ότι η χλωρίνη ενδεχομένως να μην σκοτώνει τα πάντα. Μήπως πρέπει να επιστρατεύσω και τίποτα άλλο? Π.χ. το Hibitane?
To βασικό μου πρόβλημα είναι επίσης με τι να καθαρίζω της πατούσες της Κάρλας μετά τη βόλτα της...
Σχετικά με την απολύμανση, αγόρασα ό,τι βρήκα και δεν βρήκα σε μορφή Dettol
- Dettol από φαρμακείο για σγουγγάρισμα σπιτιού/μπαλκονιών
- Dettol spray για καθαρισμό επιφανιών γενικά
- Dettol για ψεκασμό - σαν κοντό μπουκάλι λακ είναι (π.χ. οι σόλες από τα παπούτσια μας - παπούτσια δεν θα πατάνε μέσα στο διαμέρισμα, αλλά θα τα βγάζουμε εκτός)
- Σαπούνι Dettol για εμάς και τα χέρια μας
Πιστεύετε ότι είναι οκ ή να επικαλεστώ καλύτερα χλωρίνες για το σφουγγάρισμα-καθάρισμα του σπιτιού? Βέβαια σε κάποιο παλιό post - που δυστυχώς είχε να κάνει με τύφο - είχε πάρει το μάτι μου ότι η χλωρίνη ενδεχομένως να μην σκοτώνει τα πάντα. Μήπως πρέπει να επιστρατεύσω και τίποτα άλλο? Π.χ. το Hibitane?
To βασικό μου πρόβλημα είναι επίσης με τι να καθαρίζω της πατούσες της Κάρλας μετά τη βόλτα της...