Aπιθανα!!!! Πανέμορφα, αγαπησιάρηκα, γενικά γλυκύτατα!!!!(καλα ως κουτάβια δεν παίζονται.....)να ρωτήσω για τα ιρλαδικά σετερ ποια είναι η αποψή σας?
Aπιθανα!!!! Πανέμορφα, αγαπησιάρηκα, γενικά γλυκύτατα!!!!(καλα ως κουτάβια δεν παίζονται.....)να ρωτήσω για τα ιρλαδικά σετερ ποια είναι η αποψή σας?
με μεγαλες αναγκες εκτονωσης (οπως ολα τα κυνηγοσκυλα).Aπιθανα!!!! Πανέμορφα, αγαπησιάρηκα, γενικά γλυκύτατα!!!!(καλα ως κουτάβια δεν παίζονται.....)
Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα θέλω όλα χαχα!!!!όλα τα σκυλία που μου αρέσουν όλα είναι ήρεμα και φιλικά μαλλόν τελικά μου ταιριάζουν τι να πω...για ιρλ σετερ εκτροφεία υπάρχουν ελλάδα ή όχι?
με μεγαλες αναγκες εκτονωσης (οπως ολα τα κυνηγοσκυλα).
κοπριτακο να λεμε και τα κακα τους εεεε![]()
Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα θέλω όλα χαχα!!!!όλα τα σκυλία που μου αρέσουν όλα είναι ήρεμα και φιλικά μαλλόν τελικά μου ταιριάζουν τι να πω...για ιρλ σετερ εκτροφεία υπάρχουν ελλάδα ή όχι?
εχώ αλλάξει 100 ράτσες αλλά δεν πειράζει...πειράζει?και αυτά τέλεια είναι...τελικά επειδή βλέπω ότι όλα όσα μου αρέσουν είναι συντροφίας και μες τη καλή χαρά την προστασία θα την αφήσω στην ακρή...η καλή παρέα μετράειστην Αθήνα είναι το εκτροφείο,στα εκτροφεία ενήλικο δεν δίνουν ε?η δίνουν?απ τη μια θα ήθελα να τη ζήσω την εμπειρία του κουταβιού αλλά απ την άλλη δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθω...
και γιατι να παρει μπασετχαουντ?titefika τελικα δεν καταλαβα,θελεις οχι πολυ μεγαλοσωμο,καχυποπτο με τους ξενους,να κανει για διαμερισμα να μην ειναι κυριαρχικο κ τελικα το σκεφτεσαι για σεττερ!
το οποιο ειναι μεγαλοσωμο με μεγαλα αποθεματα ενεργειας κ δεν κανει για φυλακας!
οκ....τοτε παρε μπασετχαουντ!
εχώ αλλάξει 100 ράτσες αλλά δεν πειράζει...πειράζει?και αυτά τέλεια είναι...τελικά επειδή βλέπω ότι όλα όσα μου αρέσουν είναι συντροφίας και μες τη καλή χαρά την προστασία θα την αφήσω στην ακρή...η καλή παρέα μετράειστην Αθήνα είναι το εκτροφείο,στα εκτροφεία ενήλικο δεν δίνουν ε?η δίνουν?απ τη μια θα ήθελα να τη ζήσω την εμπειρία του κουταβιού αλλά απ την άλλη δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθω...
Ισχύουν όλα τα παραπάνω - και ότι πρέπει να σκάσει η γαλάζια :cuniaoo:και γιατι να παρει μπασετχαουντ?
να παρει κανις που κανει παρεουλα εξτρα πριμα στο διαμερισμα, δεν μαδαει, εχει ολα τα μεγεθη, ολα τα χρωματα,ειναι πανεξυπνο, κυνηγαει και ειναι και καχυποπτο με τους ξενους, εφοσον κανει και σωματοφυλακη!
(καλα σκαω κλοε, μην βαρας)
Ιδού ένα αποσπασμα από παλαιοτερο ποστ του Προμηθεα του οποιου τυγχανω φανατικος αναγνώστης:Σωματοφυλακή τα κανισάκια δεν κάνουν (εκτός εξαιρέσεων), αλλά είναι άριστοι συναγερμοί.....
Οπότε επαγωγικά, αν το κανισάκι εκδηλωνει αναλογη συμπεριφορα, δεν είναι μονο συναγερμος αλλά και σωματοφυλακας.3. Είσαι για καφέ και ένας τύπος περνάει και σκοντάφτει πάνω σου. Έχοντας τσακωθεί νωρίτερα με την γυναίκα του μανουριάζει και αρχίζει τις φωνές. Το Πίνσερ Νάνος βγάζει το κεφάλι του μέσα από τον χαρτοφύλακά σου και του γρυλίζει. (Περίπτωση σωματοφυλακής)
Αρχικό μήνυμα απο Promitheas Εμφάνιση μηνυμάτων
3. Είσαι για καφέ και ένας τύπος περνάει και σκοντάφτει πάνω σου. Έχοντας τσακωθεί νωρίτερα με την γυναίκα του μανουριάζει και αρχίζει τις φωνές. Το Πίνσερ Νάνος βγάζει το κεφάλι του μέσα από τον χαρτοφύλακά σου και του γρυλίζει. (Περίπτωση σωματοφυλακής)
Οπότε επαγωγικά, αν το κανισάκι εκδηλωνει αναλογη συμπεριφορα, δεν είναι μονο συναγερμος αλλά και σωματοφυλακας.
Kάποια μικρόσωμα κάνουν καταπληκτική δουλειά συναγερμού- προειδοποιήσης..Οπότε επαγωγικά, αν το κανισάκι εκδηλωνει αναλογη συμπεριφορα, δεν είναι μονο συναγερμος αλλά και σωματοφυλακας