Πάντα ήθελα αρσενικό και πάντα λέω he αλλά ο λόγος που ήθελα οπωσδήποτε αρσενικό σκυλί ήταν ώστε να τον βγάλω Άτταλο λόγω Ατταλιδών. Στο τελευταίο παγκόσμιο συνέδριο επιγραφικής, είχε αργήσει κιόλας το αεροπλάνο μου, είχα χάσει και τις βαλίτσες μου και έτσι πήγα αργά. Στο διάλειμμα με περιμένανε οι συνάδελφοι να μου πούνε ότι ακούσανε ότι μέχρι και το σκύλο εβγαλα Άτταλο και το αυτοκίνητο Ευμένη (μέχρι και οι πινακίδες λένε Πέργαμος, έδωσα 8 δολλάρια παραπάνω αλλά το ευχαριστήθηκα!) και αν ήταν αλήθεια. Αφήστε που εκείνοι πηγαίνανε στοίχημα ότι θα έβγαζα το σκύλο Ευμένη και Άτταλο το αυτοκίνητο!

Τον Αυστραλέζο βέβαια τον είχα αποφασίσει από παλιά όταν είδα ένα ντοκυμαντέρ και έπαθα πλάκα με τη συγκεκριμένη φυλή. Μόνο που προσανατολιζόμουν σε black tricolor και όχι blue merle. Μόλις όμως είδα το Μουφ φωτογραφία στο Petfinder ζαλίστηκα! Μόλις συνήλθα, έστειλα email στην πρόεδρο του σωστικού ομίλου στο Ιλλινόι και στην πρόεδρο του Μίσιγκαν και τους είπα ότι θέλω το Μουφ και προσπαθώ να μην το ερωτευτώ για να μην απογοητευτώ αν το πήρε στο μεταξύ άλλος. Μόλις είπαν ότι είναι μεν διαθέσιμο αλλά το θέλει όντως και μια άλλη που ήθελε να έρθει να το δει αλλά τους έστησε, πήρα το αυτοκίνητο και οδήγησα όλη τη νύχτα 7 ώρες, το ζαλώθηκα και το έφερα πίσω μαζί μου.

Βέβαια αν και το φωνάζω Άτταλο, το 70% των περιπτώσεων το φωνάζω Μουφ αλλά του πάει.
Λένε ότι τα θηλυκά είναι πιο ανεξάρτητα, αλλά εμένα μου αρέσει το Μουφ και γενικά τα Αυστραλεζίδια είναι όλα τους αυτοκόλλητα.
Πάντως υπάρχουν και πιο τρελλοί συνάδελφοι: ένας έβγαλε το γιο του (εννοώ τον ανθρώπινο) Φάβιο Μάξιμο!!!!! Έγραψε τη διατριβή του πάνω στο Ρωμαίο στρατηγό Φάβιο Μάξιμο και ήθελε, λέει, να φωνάζει "Φάβιε!" και κάποιος να του απαντάει. Βέβαια του βγήκε τελείως αναίσθητος για τους αρχαίους διότι τον πήγε ο πατέρας του στην Ολυμπία και ο Φάβιος τον συμβούλεψε να συμβουλέψει τους Έλληνες να κάνουνε φασίνα διότι το μέρος είναι γεμάτο σπασμένες κολώνες, άρα θέλουνε σκουπίδια!!!! Έπεσε ξερός ο άνθρωπος. Έχει όμως γιο Φάβιο Μάξιμο που φέρει το επίθετό του! Και μένα ο σκύλος μου φέρει το επίθετό μου διότι έτσι λένε οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι...