Εχει η γιαγια μου ενα χασκι 5-6 χρονων και δεν εχει κανει ουτε 1 εμβολιο και εγω μολις το εμαθα. Γινεται να τα κανει τωρα ολα?
Τι εννοείς να τα κάνει τώρα όλα; Μαζεμένα όλων των χρόνων που δεν έχει κάνει;Εχει η γιαγια μου ενα χασκι 5-6 χρονων και δεν εχει κανει ουτε 1 εμβολιο και εγω μολις το εμαθα. Γινεται να τα κανει τωρα ολα?
η γιαγια και τωρα το πηρα εγω μολις το εμαθα...-_-Ολα μαζί φυσικά ΟΧΙ. Στον κτηνίατρο αμέσως.
Ερώτηση,η γιαγιά έχει το Husky ή μήπως εσύ?
Η γιαγια σου δηλαδή εβγαζε το Σιβηρικο 5-6 χρονια βολτες..Εχει η γιαγια μου ενα χασκι 5-6 χρονων και δεν εχει κανει ουτε 1 εμβολιο και εγω μολις το εμαθα. Γινεται να τα κανει τωρα ολα?
Μία απορία μόνο. Για να αγοράσει Husky η γιαγιά (δεν υπάρχουν αδέσποτα ή σε φιλοζωϊκές), σημαίνει ότι κάτι γνώριζε από ράτσες σκύλων. Από στοιχειώδη φροντίδα, όπως είναι τα εμβόλια, δεν γνώριζε τίποτα!! Εκτός αν τυχαία της έτυχε πχ της το χάρισαν και το στόλισε στο σπίτι! Εσύ αφού έχεις σκυλιά και τα εμβολιάζεις όπως λες, δεν ήξερες για την πλήρη άγνοια της γιαγιάς σου?η γιαγια και τωρα το πηρα εγω μολις το εμαθα...-_-
Ο,τι έγινε έγινε. Μην το αμελήσεις περισσότερο,γιατί κινδυνεύει!Εχει γνωσεις απο σκυλια, ειχε κιαλα απλα ετυχαν κατι χειρουργεια του παππου μου κατι απο εδω κατι απο εκει με τον θειο μου και λογω οικονομικης δυσκερειας δεν μπορουσε να τα κανει....