Απορια!

johnaras210

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2011
80
0
ΜΕΓΑΡΑ
Εχει η γιαγια μου ενα χασκι 5-6 χρονων και δεν εχει κανει ουτε 1 εμβολιο και εγω μολις το εμαθα. Γινεται να τα κανει τωρα ολα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Εχει η γιαγια μου ενα χασκι 5-6 χρονων και δεν εχει κανει ουτε 1 εμβολιο και εγω μολις το εμαθα. Γινεται να τα κανει τωρα ολα?
Τι εννοείς να τα κάνει τώρα όλα; Μαζεμένα όλων των χρόνων που δεν έχει κάνει; :LOL:
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα johnara. Πηγαίνετε τον σκυλάκο στον γιατρό να του κάνει εξετάσεις να τσεκάρετε την υγεία του και να του κάνετε και τα εμβόλιά του. Ετσι κι αλλιώς, ο εμβολιασμός είναι ετήσια επαναληπτικός. Μέχρι τώρα, ότι έγινε-έγινε. Εμβολιάζεις για...από δω και πέρα :)

johnaras210

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2011
80
0
ΜΕΓΑΡΑ
Ετσι μου ειχανε πει οτι θα του τα κανουν ολα και φοβηθηκα λεω μην παθει και τιποτα γι'αυτο και ρωτησα απο υγεια ειναι μια χαρα οποτε παω και του κανουν το ετησιο οπως κανουν στα αλλα σκυλια μου?

Ολα μαζί φυσικά ΟΧΙ. Στον κτηνίατρο αμέσως.
Ερώτηση,η γιαγιά έχει το Husky ή μήπως εσύ?
η γιαγια και τωρα το πηρα εγω μολις το εμαθα...-_-

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Πως ξέρεις ότι είναι καλά στην υγεία του;
Τον πήγες σε γιατρό; Και δεν συζητήσατε και για τον εμβολιασμό του;

• Like
Reactions: moko

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Η γιαγια σου δηλαδή εβγαζε το Σιβηρικο 5-6 χρονια βολτες..
LOL
Πιστευω πως όταν σου ειπανε ότι θα τα κανει όλα τωρα δεν εννοουσαν όλα οσα θα επρεπε να κανει σε αυτο το διαστημα μαζεμενα , Αλλα όλα οσα θα πρεπει να κανει για να ξεκινησει από καπου..
Βαλε μας καμια φωτο αν θες.

johnaras210

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2011
80
0
ΜΕΓΑΡΑ
αμε να σας βαλω.....βολτες οχι δεν τον πηγαινε το εχει ελευθερο στο σπιτι και δεν εχει πειραξει ποτε κανεναν σε αντιθεση με αλλα σκυλια που τον πειραζουν συνεχως και εκεινος παιζει "νιαουριζοντας"...:D

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
τα εμβόλια τα παραμέλησαν, αποπαρασιτώσεις έκανε το σκυλί?
νομίζω θα χρειαστεί εναν καλό κτηνιατρικό ελεγχο πριν κάνετε οτιδήποτε

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
η γιαγια και τωρα το πηρα εγω μολις το εμαθα...-_-
Μία απορία μόνο. Για να αγοράσει Husky η γιαγιά (δεν υπάρχουν αδέσποτα ή σε φιλοζωϊκές), σημαίνει ότι κάτι γνώριζε από ράτσες σκύλων. Από στοιχειώδη φροντίδα, όπως είναι τα εμβόλια, δεν γνώριζε τίποτα!! Εκτός αν τυχαία της έτυχε πχ της το χάρισαν και το στόλισε στο σπίτι! Εσύ αφού έχεις σκυλιά και τα εμβολιάζεις όπως λες, δεν ήξερες για την πλήρη άγνοια της γιαγιάς σου?

johnaras210

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2011
80
0
ΜΕΓΑΡΑ
Εχει γνωσεις απο σκυλια, ειχε κιαλα απλα ετυχαν κατι χειρουργεια του παππου μου κατι απο εδω κατι απο εκει με τον θειο μου και λογω οικονομικης δυσκερειας δεν μπορουσε να τα κανει....

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Εχει γνωσεις απο σκυλια, ειχε κιαλα απλα ετυχαν κατι χειρουργεια του παππου μου κατι απο εδω κατι απο εκει με τον θειο μου και λογω οικονομικης δυσκερειας δεν μπορουσε να τα κανει....
Ο,τι έγινε έγινε. Μην το αμελήσεις περισσότερο,γιατί κινδυνεύει!