Είναι και η δικιά μου απάντηση και λυπάμαι για την κρίση και το μυαλό που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι περισσεύει από όλους - ενώ δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό το απλό πράγμα:Έχω ένα πονόδοντο που με ταλαιπωρεί εδώ και μερικά 24ωρα και πρέπει να απασχολούμε για να τον ξεχνώ...
Οι ίδιοι άνθρωποι που επαναλαμβάνουν την πρόταση "Πάρε τηλέφωνο τον ΚΟΕ" έχουν γράψει:
ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑ
PET SHOPS - PUPPY MILLS
ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΦΥΛΗ
ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΣΕ ΕΝΑ PEDIGREE
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗ
ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ
ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ
...και πάρα πολλά άλλα...Όλα αυτά πολύ πριν σου δώσουν το τηλέφωνο του ΚΟΕ...
Οι άνθρωποι που προτείνουν ενημέρωση από τον ΚΟΕ έχουν συγγράψει περί τα 30.000 post!!!...Δε θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Ο άνθρωπος που λαχταρά να πάρει σκύλο ΤΩΡΑ , είναι σαν τον πεινασμένο που θέλει να φάει άμεσα.
Αν πας στον πεινασμένο να του μάθεις πως θα βρεί τροφή , ποιές τροφές είναι θρεπτικές και ποιές επιβλαβής , πως να τις ξεχωρίζει , κλπ. , 9 στις 10 φορές θα σε βρίσει.
Αντίθετα 10 στις 10 φορές θα εκτιμήσει αυτόν που θα του δώσει ένα σάντουιτς ή θα του δείξει που είναι τα πλησιέστερα Goody's και θα του δώσει τηλέφωνα παραγγελίας.
Κάποιοι επιλέγουν να μοχθούν για 10/10 , να τους βρίζουν 9/10 και να χαίρονται 1/10...οι ψυχασθενείς!!
Αν επιλέγουμε καθημερινά το εύκολο και γρήγορο φαγητό , ακόμα και για το μυαλό μας , θα βρεθούμε αντιμέτωποι με πολύ σοβαρότερα προβλήματα από την παχυσαρκεία.
Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που θα γράψουν 1 , 2 , 5 , 10 τηλέφωνα.
Δεν αμφιβάλλω για την αξία τους , το χαρακτήρα τους ή τις προθέσεις τους και ας δρουν στο "παρασκήνιο".
Αλλά ενώ για αυτούς θα μπορούσα να αμφιβάλλω (αφού δρούν "παρασκηνιακά" , με π.μ. , e-mail , έτοιμες προτάσεις αγορών και "κατηγορώ" επίσης παρασκηνιακά) δεν αμφιβάλλω , πως μπορώ να αμφιβάλλω και να υποβαθμίζω αυτούς που βλέπω τον κόπο τους?
Επίσης οι άνθρωποι που προτείνουν τον ΚΟΕ ΠΟΤΕ δεν "διαφήμισαν" την δράση τους , τα πτυχία τους , τις γνώσεις τους , την προσφορά τους , τα "ΕΓΩ" τους.
Υ.Γ. 1 Αγαπητέ puzzle κατά την διάρκεια της συζήτησης μας αποδείχθηκε να έχεις σφάλλει αρκετές φορές (πόσοι είναι οι Έλληνες εκτροφείς , αν κάποιος πήγε σε εκθέσεις , ποιά είνα τα "καλύτερα" σκυλιά των Ρώσσων , αν είναι Ρωσσικά , κλπ.) και δεν έχω αντιληφθεί ίχνος παραδοχής...έστω για γούστο.
Υ.Γ. 2 Τελικά βρε Christoforos από ποιά γέννα θα πάρεις κουταβάκι?
Υ.Γ. 3 Θα πάρω ένα Mesulid...
Οτι εγώ ή ο οποιοσδήποτε με παρασκηνιακή συμπεριφορά και διάθεση να βοηθήσει θα μπορούσε να είχε ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟ FORUM ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ.
Αν η απάντηση "Πάρε στον Κυνολογικό όμιλο Ελλάδος" μεταφράζεται έστω και από λίγους ώς βαρεμάρα ή αδιαφορία ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.