Από τις καλύτερες φωτο που έχω δει!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
H συμπεριφορα του σκυλου ως προς τον ανθρωπο δε διαφερει απο αυτη οποιουδηποτε σκυλου ως προς το αφεντικο του. Δεν ειμαι κυνικος απλα μου αρεσει να βλεπω ολες τις οπτικες γωνιες ενος θεματος. Μη μπερδευουμε τον ρομαντισμο με τις ψευδαισθησεις (αν και αυτες χρειαζονται για να επιβιωνουμε καθημερινα). Αλλωστε ειναι φανερο εκτος αν κλεισεις τα ματια οτι σε κανενα σημειο δεν αμφισβητω την ομορφια της φωτογραφιας.
Η διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το σκυλί παρά την έλλειψη τροφής αντί να φύγει αναζητόντας καλύτερη τύχη είναι κολλημένο εκεί.
Καθοδηγούμενο μονάχα από το μεγαλέιο της αγάπης!!!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Η διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το σκυλί παρά την έλλειψη τροφής αντί να φύγει αναζητόντας καλύτερη τύχη είναι κολλημένο εκεί.
Καθοδηγούμενο μονάχα από το μεγαλέιο της αγάπης!!!
εσυ που το ξερεις οτι το σκυλι αυτο δεν εχει φαει?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Γιάννη κάποιες φορές διαβάζοντας σε, σε βρίσκω ίσως υπερβολικά ρομαντικό...
συγγνώμη για το κανονικό off-topic

...και ίσως πρέπει να διορθωθώ σε αυτό!!!
Αλλά, ρε παιδιά, έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου πια και, παρόλες τις προσπάθεις, είναι λιγάκι δύσκολο...:(
Υπόσχομαι, πάντως, να προσπαθήσω:D

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
εσυ που το ξερεις οτι το σκυλι αυτο δεν εχει φαει?
Καλά μην αρχίσουμε τις υποθέσεις τώρα.Όλοι πιστεύω έχουμε προσωπική εμπειρία από σκυλιά που είναι αυτοκόλλητα με άστεγους και δεν νομίζω ότι είναι καλοταισμένα....

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Εξαιρετικη φωτογραφια,πολυ αληθινη για να ειναι "λιγη".Δειχνει με τον καλυτερο τροπο πώς μπορει να υπαρξει μια γεματη αληθινη σχεση!!! :)

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

like!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Και μία φωτογραφία απο την Αθήνα του 2011... εξω απο σταθμό στο Μέγαρο Μουσικής....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Τι να σχολιάσει κανείς, Αμαλία...

Θα επαναλάβω αυτά που είπα στην αρχή του θέματος...
Παίρνω κουράγιο από τις σκηνές αυτές, για να αντιμετωπίζω νηφάλια κάποια άλλα θέματα του φόρουμ...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Εμφανιστηκε στhν γειτονια ενας αστεγος με ενα μπασταρδο σκυλακι.. το ειχε στην αγκαλια του και ηρθε στο μαγαζι να μου ζητησει φαγητο - οχι λεφτα για αυτον αλλα φαι να φαει το σκυλακι του.. του εδωσα. free of charge..
Τον ξαναειδα ημουν με το αυτοκινητο στην γυρω περιοχη με ενα καροτσακι και ενα crate παλιο πλαστικο πανω πανω στο καριτσι και μεσα ο σκυλος..
ξαναπερασε πριν μερικες μερες.. και τοου ξαναδωσα λιγο φαι και του λεω το σκυλακι? δεν θες να το δωσουμε καπου να το φροντιζουν με τροπο.
και μου λεει ειναι ο καλυτερος μου φιλος, η παρεα μου, μονο αυτον εχω.. και το σκυλι ρε παιδια τον κοιταζε μες στα ματια.
Στεναχωρεθηκα..
Δεν ξερω αν θα το προσεχει για παντα, αν θα μπορει... αλλα στον δρομο ζουν παρεα, 2 αδεσποτοι μαζι αγαπημενοι..

mrcool

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
87
0
Και μία φωτογραφία απο την Αθήνα του 2011... εξω απο σταθμό στο Μέγαρο Μουσικής....

Μάλλον εχει παρει αγκαλια τον σκυλο για να ζεσταίνεται ο ιδιος...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Στεναχωριέμαι πολύ όταν βλέπω τέτοιες καταστάσεις και αισθάνομαι πολύ ανήμπορη να κάνω κάτι και πολύ θυμό για κάποιους ειθύνοντες.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
και που να το δειτε live ,υπηρχε ενας τετοιος τυπος εδω στη Πατησιων ,καθοταν καθημερινα ,πριν απο 3-4 χρονια,τωρα δεν ξερω γιατι αλλαξα ωραριο που περναω απο εκει ,αστεγος,ειχε μαζι του 3 σκυλια που δεν ξεκολουσαν απο πανω του,αλλα στη κυριολεξια επανω του ,μια μερα ειχε μαζι του και μια 4η σκυλα με τα κουταβια της ,σταματησα με το ταξι πηγα και του μιλησα, μου απαντησε με σπαστα ελληνικα και γαλλικη προφορα οτι τα σκυλια δεν ηταν δικα του ,τον ακολουθουσαν οπου και αν πηγενε και τη μανα τη βρηκε πεταμενη μαζι με τα μικρα της ,τον κοιτουσαν με λατρεια και αυτος εμοιαζε σαν να ζει μονο με αυτα ,οταν ειδα αυτη τη φωτο νομιζα οτι ηταν αυτος αλλα εκανα λαθος ,αυτος που λεω εγω ειναι μεγαλος σε ηλικια
αυτός που λες, τον ξέρω...
Όταν έμενα Κυψέλη τον ήξερα..
Ούτε άστεγος είναι ούτε τίποτα! Με αρμάνι κοστουμάκια κυκλοφορούσε εκτός "εργασίας" :p
Θυμάμαι πηγαίναμε στο ίδιο κρεοπωλείο και μία φορά είχε αγοράσει ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο για τα σκυλιά του :shock:
Αλλά, όντως, όπου και να πήγαινε εκεί αυτά! Λες και ήταν εκπαιδευμένα! Κάθονταν έξω από το μαγαζί και τον περίμεναν :D

Πάντως η φωτό είναι πολύ συγκινητική...

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
παραπανω λεω για την πρωτη φωτογραφια,στις αλλες παλι βατραχια βλεπω,αλλα αν κλικαρω πανω στο βατραχι μου ανοιγει αλλη σελιδα με την φωτογραφια...