Ετσι μπράβο!!!...αν και αυτες χρειαζονται για να επιβιωνουμε καθημερινα...
Το ήξερα ότι θα συμφωνούσαμε, τελικά...
Ετσι μπράβο!!!...αν και αυτες χρειαζονται για να επιβιωνουμε καθημερινα...
Η διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το σκυλί παρά την έλλειψη τροφής αντί να φύγει αναζητόντας καλύτερη τύχη είναι κολλημένο εκεί.H συμπεριφορα του σκυλου ως προς τον ανθρωπο δε διαφερει απο αυτη οποιουδηποτε σκυλου ως προς το αφεντικο του. Δεν ειμαι κυνικος απλα μου αρεσει να βλεπω ολες τις οπτικες γωνιες ενος θεματος. Μη μπερδευουμε τον ρομαντισμο με τις ψευδαισθησεις (αν και αυτες χρειαζονται για να επιβιωνουμε καθημερινα). Αλλωστε ειναι φανερο εκτος αν κλεισεις τα ματια οτι σε κανενα σημειο δεν αμφισβητω την ομορφια της φωτογραφιας.
εσυ που το ξερεις οτι το σκυλι αυτο δεν εχει φαει?Η διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το σκυλί παρά την έλλειψη τροφής αντί να φύγει αναζητόντας καλύτερη τύχη είναι κολλημένο εκεί.
Καθοδηγούμενο μονάχα από το μεγαλέιο της αγάπης!!!
συγγνώμη για το κανονικό off-topicΓιάννη κάποιες φορές διαβάζοντας σε, σε βρίσκω ίσως υπερβολικά ρομαντικό...
Καλά μην αρχίσουμε τις υποθέσεις τώρα.Όλοι πιστεύω έχουμε προσωπική εμπειρία από σκυλιά που είναι αυτοκόλλητα με άστεγους και δεν νομίζω ότι είναι καλοταισμένα....εσυ που το ξερεις οτι το σκυλι αυτο δεν εχει φαει?
Ρε παιδί μου, βάλε και ένα ...χαμογελάκι, έτσι για να μη νομίζουμε ότι είσαι θυμωμένος...εσυ υπεθεσες...εγω δεν υπεθεσα τιποτα.
Μάλλον εχει παρει αγκαλια τον σκυλο για να ζεσταίνεται ο ιδιος...
αυτός που λες, τον ξέρω...και που να το δειτε live ,υπηρχε ενας τετοιος τυπος εδω στη Πατησιων ,καθοταν καθημερινα ,πριν απο 3-4 χρονια,τωρα δεν ξερω γιατι αλλαξα ωραριο που περναω απο εκει ,αστεγος,ειχε μαζι του 3 σκυλια που δεν ξεκολουσαν απο πανω του,αλλα στη κυριολεξια επανω του ,μια μερα ειχε μαζι του και μια 4η σκυλα με τα κουταβια της ,σταματησα με το ταξι πηγα και του μιλησα, μου απαντησε με σπαστα ελληνικα και γαλλικη προφορα οτι τα σκυλια δεν ηταν δικα του ,τον ακολουθουσαν οπου και αν πηγενε και τη μανα τη βρηκε πεταμενη μαζι με τα μικρα της ,τον κοιτουσαν με λατρεια και αυτος εμοιαζε σαν να ζει μονο με αυτα ,οταν ειδα αυτη τη φωτο νομιζα οτι ηταν αυτος αλλα εκανα λαθος ,αυτος που λεω εγω ειναι μεγαλος σε ηλικια