Από Frontline σε Ex Spot, μπορώ;

Maxie The Dalmatian

Active Member
21 Ιανουαρίου 2011
44
0
Γειά σας παιδιά,

Είναι καιρός να βάλω στο Maxie τη δόση για προστασία από ψύλλους και μπάμπουρες :D !

Σκέφτομαι, να δοκιμάσω το Ex Spot, καθώς διαβάζω αρκετά θετικά στοιχεία. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Frontline, αλλά δεν είμαι και απόλυτα ευχαριστημένος.

Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν αλλάξω σκεύασμα? Ο σκύλος είναι μεγαλοσώμος στα 28 Kg.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν αλλάξω σκεύασμα? Ο σκύλος είναι μεγαλοσώμος στα 28 Kg.
Παράλληλα ή γενικά?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
για να λέει να αλλάξει φαντάζομαι να σταματήσει την μια αμπούλα και να ξεκινήσει την άλλη δεν νομίζω και τις 2 μαζι...
έτσι τουλάχιστον κατάλαβα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Το ρώτησα γιατί εδώ δεν εξυπακούεται τίποτα..

Τι πρόβλημα να υπάρξει λοιπόν..? Το μοναδικό που έχεις να σκεφτείς είναι κατά πόσο το ένα είναι πιο ισχυρό από το άλλο..

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
κι εγω σκεφτομαι να παω απο advantix σε ex spot....το χρησιμοποιει το Κοκοni και λεει οτι ειναι πολυ καλυτερο....

το frontline δεν πιανει τη σκνιπα αλλωστε αν δεν κανω λαθος....

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
ex spot χρησιμοποιω κι εγω..... χωρις μεχρι στιγμης προβληματα
frontline δεν πιανει την σκνιπα....
advantix δημιουργησε σε ενα δυο σκυλια.... εκζεμα....

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κυκλοφορησε και η Ectostop.
Ιδια ακριβως συνθεση με την Exspot αλλα πιο φτηνη και με καλυτερη προβοσκιδα για την εφαρμογη.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Η advantix ειναι καπως πιο βαρια και σε εμας ειχε προκαλεσει κοκκινιλες, την frontline
εχω την εντυπωση οτι την σκαρτεψανε καπως οποτε η ex spot νομιζω ειναι οτι
καλυτερο κυκλοφορει τωρα διοτι τα καλυπτει ολα!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
Εctospot και Ex-spot χρησιμοποιώ και εγώ , η τιμή τους είναι πολύ καλή και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα....

Maxie The Dalmatian

Active Member
21 Ιανουαρίου 2011
44
0
Εctospot και Ex-spot χρησιμοποιώ και εγώ , η τιμή τους είναι πολύ καλή και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα....
Έτσι όπως το έγραψες, εννοείται πως τα χρησιμοποιείς παράλληλα, σαν να αλληλοσυμπληρώνει το ένα το άλλο στη δράση.

Έτσι είναι?

Αν χρησιμοποιήσω το Ex Spot θα χρειαστώ και το Ectostop?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ρε Scarlett με τιμά αυτό που λές.........
αλλά έτσι που το λές είναι κάπως.......
και ποιός είναι ο Kokoni σε τελευταία ανάλυση δηλαδή?????????? εντάξει ,είμαι έξυπνος όμορφος καλό παιδί άξιο παλικάρι καταπληκτικός χαρακτήρας κλπ κλπ κλπ
αλλά μέχρι εκεί ρε σύ :p :p :p

κι εγώ απο κάτι τέτοιους ωραίους τύπους σαν κι εμένα το "αντέγραψα"!!! γράψε κι εσύ "το χρησιμοποιούν γνωστοί μου και είναι πολύ ικανοποιημένοι" :lol:
απο ότι βλέπω πάντως αρκετός κόσμος το χρησιμοποιεί και απο ότι βλέπω δεν είμαι και ο μόνος που είχα παράπονα απο το "βάρος" του advantix

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...κι εγώ απο κάτι τέτοιους ωραίους τύπους σαν κι εμένα το "αντέγραψα"!!! γράψε κι εσύ "το χρησιμοποιούν γνωστοί μου και είναι πολύ ικανοποιημένοι" :lol:
απο ότι βλέπω πάντως αρκετός κόσμος το χρησιμοποιεί και απο ότι βλέπω δεν είμαι και ο μόνος που είχα παράπονα απο το "βάρος" του advantix
Κι εγώ από τον kokoni το "αντέγραψα"!!!:D

Πέρα από το καλαμπούρι, το ExSpot της πηγαίνει καλύτερα της Μόκας (να χτυπάμε ξύλο!), ενώ το Advantix έπεφτε βαρύ...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ε
άμα πέφτει βαρύ της Μόκας
πάλι καλά που δεν μου έλιωσε τα κοκόνεν μου!!!!!!!!!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
όταν λέτε βαρύ τι εννοείτε ? γιατι η Λούνα είναι 5 κιλά και ούτε και δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα?
η Εctospot και Ex-spot είναι πιο οικονομικές?