Από Frontline σε Ex Spot, μπορώ;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το καλάμι αν δεν το καβαλάς με τον "λάθος" τρόπο χωράει πολλούς
αλλιώς ...αστο..........

το γεγονός ότι κάποια σκυλιά είχαν θέμα με το advantix δεν θα πεί ότι πρέπει να έχουν όλα.........αν ήταν έτσι δεν θα είχε κυκλοφορήσει!!!!!!!!!!
προσωπικά το βρίσκω πολύ καλό και αν δεν είχα πρόβλημα θα το χρησιμοποιούσα
την άλλη ουσία (όχι την περμεθρίνη) δεν ξέρω τι την θέλουν πάντως........

lolita

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2009
89
0
ΧΑΛΚΙΔΑ
όταν λέτε βαρύ τι εννοείτε ? γιατι η Λούνα είναι 5 κιλά και ούτε και δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα?
η Εctospot και Ex-spot είναι πιο οικονομικές?
ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ 3,5 ΚΙΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΕΡΓΙΑ, (ΕΝΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ) ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΟΒΕΡΟ ΚΝΗΣΜΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ.....

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
και εμεις exspot :)

και βασικα .. ασχετο/σχετικο αλλα θα το πω..
η αδερφη μου (εργαζεται στον ιατρικο χωρο) με ρωτησε τι αμπουλα να βαλει στον σκυλο.. τοτε εβαζα advantix και η απαντηση ηταν.. "φυγε ρε, εγω δεν πληρωνω την bayer" ...

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
ρε Scarlett με τιμά αυτό που λές.........
αλλά έτσι που το λές είναι κάπως.......
και ποιός είναι ο Kokoni σε τελευταία ανάλυση δηλαδή?????????? εντάξει ,είμαι έξυπνος όμορφος καλό παιδί άξιο παλικάρι καταπληκτικός χαρακτήρας κλπ κλπ κλπ
αλλά μέχρι εκεί ρε σύ :p :p :p

κι εγώ απο κάτι τέτοιους ωραίους τύπους σαν κι εμένα το "αντέγραψα"!!! γράψε κι εσύ "το χρησιμοποιούν γνωστοί μου και είναι πολύ ικανοποιημένοι" :lol:
απο ότι βλέπω πάντως αρκετός κόσμος το χρησιμοποιεί και απο ότι βλέπω δεν είμαι και ο μόνος που είχα παράπονα απο το "βάρος" του advantix

Συγνωμη φιλε αλλα ειμαι πιο ΩΡΑΙΟΣ οποτε σε αυτο εχω τα πρωτεία !!! χαχααχαχ

Τωρα θα σε αντιγραψω και εγω και θα παω σε Exspot για να μαθεις !!!

Maxie The Dalmatian

Active Member
21 Ιανουαρίου 2011
44
0
Παιδιά, μου είπαν πως με το Ex Spot υπάρχει μία πολύ μικρή πιθανότητα για να εμφανίσει κάτι πολύ σοβαρό, ανοσολογικής φύσης υποθέτω.

Μπορεί να είναι ελάχιστη η πιθανότητα αλλά υπάρχει και αν συμβεί κάτι τέτοιο τρέχεις και δεν φτάνεις . .

Αλλά να μου πείτε, λίγο ή πολύ, όλα παρουσιάζουν κάποιες παρενέργειες . .

Ακούσατε τίποτα?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
κοίτα
για να καταλάβεις
έχω πετύχει συζήτηση σε ξένο φόρουμ όπου το Exspot λέει δηλητηρίασε το σκυλί του ......και του είπε λέει ο κτηνίατρος ότι να μην ξαναβάλει ,να βάζει μόνο advantix που έχει καλές ουσίες μέσα
βέβαια
το ότι και τα δύο έχουν την ίδια ουσία (περμεθρίνη) και το advanitx έχει και κάποια άλλη δεν το ήξερε κανείς-ούτε ο κτηνίατρος ούτε ο "με το δηλητηριασμένο σκυλί".......

τώρα
εμένα παρουσιάζαν πρόβλημα με το advantix - θορυβήθηκα και δοκίμασα το exspot και ΟΚ - θεώρησα ότι κάτι έφταιγε στα δικά μου ζώα με την άλλη ουσία του advantix
ο καθένας αποφασίζει μόνος του
αλλά καλά είναι να εξετάζει τα διαθέσιμα στοιχεία πρώτα και να μην παρασύρεται απο τι λέει ο ένας και ο άλλος ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Μια ερώτηση για exspot, ακυρώνειται η δράση της αν βραχεί ο σκύλος;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Ευχαριστώ πολύ, επισης διάβασα στο σαιτ του ex-spot να μην κολυμπάει σε θάλασσα ποτάμια λίμνες ο σκύλος 6-8 ώρες μετά την εφαρμογή γιατί είναι τοξικό για τα ψάρια.

Και μια άλλη ερώτηση, είναι τόσο φθηνό το ex spot ; Βρήκα στο ιντερνετ τις 6 πιπέτες 17,50 - στα πετ σοπ πόσο στοιχίζει ;

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Kαι όσοι έχετε σκύλο πάνω από 15 κιλά βάζετε 2 πιπέτες; Ανεξαρτήτου βάρους από κει και πέρα;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3