Από Frontline σε Ex Spot, μπορώ;

MarieAngela

Member
9 Οκτωβρίου 2011
11
0
Κέρκυρα
Οι αμπούλες αυτές είναι και για πρόληψη αλλά και για θεραπεία.Σκοτώνουν δηλαδή τους ψίλους που έχουν προσβάλει το σκύλο.
Εγώ πάλι ξεκίνησα με ex spot και μετά από 15 μέρες χρήσης περίπου η μικρή μου εμφάνισε κοκκινίλες από τσιμπήματα κουνουπιών στην κοιλίτσα της.Λέω η επόμενη να είναι advantix και βλέπουμε ..
Τι να κάνω που μπαίνουν στα αυτάκια της όταν την κάνω μπάνιο!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Η advbantix ειναι αρκετα πιο "βαρια" απο την ex spot. Εισαι σιγουρος οτι ηταν κουνουπια και οχι κατι
αλλο δερματικης φυσεως? Επισης δεν στεκομαστε μονο συην αμπουλα για την αντιμετωπιση της
σκνιπας αλλα ιδιως τους καλοκαιρινους μηνες βαζουμε κι αλλα σκευασματα για να εχουμε το κεφαλι
μας ησυχο απο τις βρωμοσκνιπες που κυκλοφορουν 24ωρες το 24.

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλησπέρα έχω μία απορία την πιτέτα την βάζεις μόνο αν έχει καθαρίσει 100% απο ψύλλους??? γιατι εγώ ο΄τι και να κάνω λόγω χωριου... πάντα ξαναγεμίζει. δεν θυμαμαι και τα προιοντα που πέρνω απο ένα καταστημα με τροφες και αξεσουαρ πως λέγοντε. Κάθε φορά που την πλένω ξεκινάω απο το κεφάλι γιατι πάνε και κρυβονται μες τα αυτάκια της, είναι επικύνδινο αυτό τι να κάνω?????????
Οι αμπουλες ειναι για προληψη. Για να απαλαχτεις απο τους ψυλλους παρε ενα frοntline spray και ψεκασε το σκυλο σου απο το σβερκο και κατω αλλα μεχρι να εμποτιστει η γουνα του. θα το επαναλαβεις μετα απο κανα 15νθημερο. Οταν "φυγουν" ολοι οι ψυλλοι τοτε καθε μηνα θα βαζεις αμπουλα. Καλη σκουπα μεσα στο σπιτι και ειδικα στις γωνιες που κρυβονται οι ψυλλοι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Toυς πήρα ex spot διάβασα όλο το θρεντ και βρήκα για το θέμα της ποσότητας, για 35 κιλά σκυλιά 2 πιστεύετε ότι είναι αρκετές?
Kαι μία άλλη ερώτηση, το κολύμπι τις ακυρώνει? Βρήκα αυτό:
FREQUENCY OF USE:
Exspot™ Spot-on for dogs will give your dog more than 4 weeks protection and control against flies, ticks (kennel ticks/brown dog ticks) and fleas. In the case of severe infestation, it is safe to re-apply a further treatment 7 days after the initial dose. If your dog gets very wet (i.e. shampooing or swimming) then the protection will be reduced and you should re-apply the solution. Please note: the 7 day limit still applies.

Last edited: