Αραίωση στο τρίχωμα

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
καλημερα σας
πριν απο 1 μηνα ειχα δει μια αραιωση ακριβως μπροστα απο το δεξι αυτι
και ακριβως στην ανω αρθρωση στο δεξι ποδι (εκει που κλεινει στην "μασχαλη" ουσιαστικα)

πηρε δειγματα ο κτηνιατρος αλλα δεν εξειξαν μυκιτα ... και η αραιωση δεν ειναι ομοιομορφη σαν να εχει κατι τετοιο

οσο ειχαμε την αναμονη της εβαζα ενα υγρο διαλυμα με καποια αντιμυκιτιακη δραση αλλα χωρις να εχει καποι εξιδεικευση σε καποιο μυκιτα.

στο αυτι εχει σχεδον ξανα φυτρωσει 100% η τριχα
αλλα στην μασχαλη οχι.
το εχετε δει ξανα αυτο?
γιατι να μην καταφερε να παρει σωστο δειγμα απο 2 σημεια μου κανει λιγο δυσκολο.
παιζει να ειναι τιποτα αλλο?
παντως εντονο κνησμο δεν εχω παρατηρισει στην πειροχη

(διατροφες και παρακολουθση απο τον κτηνιατρο γινοται τακτικα και ειναι υγιεστατη κατα τα αλλα)

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
happy dog τρωει και ειναι 6 μηνων πλεον. κανει 3 γευματα την ημερα
μαζι με την ξηρα τρωει επισεις 1 φιλετο κοτοπουλο σχεδον καθε μερα σε ενα της γευμα
και μια φορα την εβδομαδα ψαρι
και ποιο σπανια κανενα μηλο η πορτοκαλι μου της αρεσουν :D

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Θυμαμαι η μεγαλη μου σκυλα,οταν ηταν κουταβι παρουσιασε το ιδιο στη μασχαλη + πολλα σπυρακια (και στις δυο ομως).
Αποτελεσμα να μην εχει τοση τριχα στις μασχαλες ( καθολου δλδ) αιτια η ζεστη-φθορα ,,,,το ιδιο και οι αλλες 2.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
χμ καλα
τοτε θα το παρατηρισω λιγο ακομα γιατι οντως εκανε και ζεστες μαζι με τις βροχες τον τελευταιο καιρο εδω
και θα δουμε
παντως 15 μερες τωρα το βλεπω σταθερο αρα για μυκιτας δεν μ κανει

βλεπουμε...
ευχαριστω παιδια :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Εμένα στην μασχάλη δεν έχει τρίχες και τον γαργαλάω κιόλας..Είναι κουταβίσια φάση θα βγάλει όταν μεγαλώσει τρομάρα του.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το σημειο που εχουν φυγει οι τριχες, ειναι πιο ασπρο και σαγρέ απο τα υπολοιπα σημεια ;

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Σε μερικές ράτσες υποθέτω το φαινόμενο είναι συνηθέστερο. Τα dobermann είναι αρκετά επιρρεπή σε δερματολογικά. Εγώ στην δικιά μου στο μάγουλο το έχω εδώ και ένα χρόνο. Πρόσφατα ξεκίνησα αγωγή με helixderm και καθαρισμό με bendatin και βλέπουμε. Δεν είναι πάντων δεμοδήκωση ούτε κάποιος μικρόβιο. Πάντως όπως το λέει ο ICE στο σημείο είναι λίγο πιο σαγρέ και άσπρο.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Το σημειο που εχουν φυγει οι τριχες, ειναι πιο ασπρο και σαγρέ απο τα υπολοιπα σημεια ;
οχι
και ρωτησα τον κτηνιατρο και μου ειπε οτι δεν φαινεται να εχει κατι δερματικο οπτικα.
και εμενα φυσιολοογικο μου φαινεται

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
οχι
και ρωτησα τον κτηνιατρο και μου ειπε οτι δεν φαινεται να εχει κατι δερματικο οπτικα.
και εμενα φυσιολοογικο μου φαινεται
Oπτικα σχεδον ποτε δεν θα φανει τιποτα. Πρεπει να παρει ξέσμα και να το δει στο μικροσκοπιο.

marlowe.9

New Member
27 Ιουνίου 2011
1
0
τι εννοεις δεν εχει ιδιαιτερο κνησμο?δεν ειναι απαραιτητο να ξυνεται με το ποδι του πχ. κνησμος θεωρειται κ να το γλυφει για παραδειγμα..κοιτα αφου το πηγες κ στον κτηνιατρο μπορεις να κανεις απλα υπομονη (το ελεγχεις δεν το αφησες στην τυχη του το θεμα) κ να δεις αν θα φυτρωσει νεο τριχωμα ή αν θα εξαπλωθει κ σε αλλα σημεια..κ απο τη στιγμη που εδειξε σημεια βελτιωσης μην ανησυχεις.;-)

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
πειρε δειγμα και απο τα 2 σημεια.
και στα 2 σημεια η αραιωση ηταν ακριβως ιδια
η μια εχει φτιαξει χωρις καποια θεραπεια
η αλλη οχι

θα περιμενω και θα δουμε μια και εξαπλωση δεν ειχαμε

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Oπτικα σχεδον ποτε δεν θα φανει τιποτα. Πρεπει να παρει ξέσμα και να το δει στο μικροσκοπιο.
με την εννοια του να εχει καποιο ερεθησμο οχι το να φανει κανενα μυκητα να χορευει :p αυτο εννοουσα:)
παντως η καλλιεργεια δεν εβγαλε αποτελεσμα