καλημερα σας
πριν απο 1 μηνα ειχα δει μια αραιωση ακριβως μπροστα απο το δεξι αυτι
και ακριβως στην ανω αρθρωση στο δεξι ποδι (εκει που κλεινει στην "μασχαλη" ουσιαστικα)
πηρε δειγματα ο κτηνιατρος αλλα δεν εξειξαν μυκιτα ... και η αραιωση δεν ειναι ομοιομορφη σαν να εχει κατι τετοιο
οσο ειχαμε την αναμονη της εβαζα ενα υγρο διαλυμα με καποια αντιμυκιτιακη δραση αλλα χωρις να εχει καποι εξιδεικευση σε καποιο μυκιτα.
στο αυτι εχει σχεδον ξανα φυτρωσει 100% η τριχα
αλλα στην μασχαλη οχι.
το εχετε δει ξανα αυτο?
γιατι να μην καταφερε να παρει σωστο δειγμα απο 2 σημεια μου κανει λιγο δυσκολο.
παιζει να ειναι τιποτα αλλο?
παντως εντονο κνησμο δεν εχω παρατηρισει στην πειροχη
(διατροφες και παρακολουθση απο τον κτηνιατρο γινοται τακτικα και ειναι υγιεστατη κατα τα αλλα)
πριν απο 1 μηνα ειχα δει μια αραιωση ακριβως μπροστα απο το δεξι αυτι
και ακριβως στην ανω αρθρωση στο δεξι ποδι (εκει που κλεινει στην "μασχαλη" ουσιαστικα)
πηρε δειγματα ο κτηνιατρος αλλα δεν εξειξαν μυκιτα ... και η αραιωση δεν ειναι ομοιομορφη σαν να εχει κατι τετοιο
οσο ειχαμε την αναμονη της εβαζα ενα υγρο διαλυμα με καποια αντιμυκιτιακη δραση αλλα χωρις να εχει καποι εξιδεικευση σε καποιο μυκιτα.
στο αυτι εχει σχεδον ξανα φυτρωσει 100% η τριχα
αλλα στην μασχαλη οχι.
το εχετε δει ξανα αυτο?
γιατι να μην καταφερε να παρει σωστο δειγμα απο 2 σημεια μου κανει λιγο δυσκολο.
παιζει να ειναι τιποτα αλλο?
παντως εντονο κνησμο δεν εχω παρατηρισει στην πειροχη
(διατροφες και παρακολουθση απο τον κτηνιατρο γινοται τακτικα και ειναι υγιεστατη κατα τα αλλα)