Αρθρίτιδα?

tsolias

Member
23 Ιανουαρίου 2011
8
0
Καλησπέρα παιδια είμαι καινούργιος στο forum κ θα ήθελα να με βοήθηστε όσοι ξέρετε αν είναι δυνατό.Είμαι κάτοχος ενός pitbull mixed και το τελευταίο διάστημα πονάει πολύ στα πίσω πόδια.Είναι 2 χρονών.Υποπτεύθηκα δυσπλασία κάναμε εξετάσεις κτλ κ ευτυχώς δεν πάσχει απ'αυτό.Ο γιατρός όμως διέγνωσε αθρίτιδα:confused: Μου έδωσε χάπια aplazyl αλλά δεν βλέπω όφελος,ίσα ίσα που επιδεινώνεται.Του ζήτησα παυσίπονα κ μου λέει δεν χρειάζεται.Το σκυλί δεν μπορεί να πατήσει απ'τον πόνο κ εγώ δεν ξέρω τί να κάνω.:(:(:(

tsolias

Member
23 Ιανουαρίου 2011
8
0
Στη Βέροια βρισκόμαστε,τον πήγα στον κτηνίατρο που έχουμε εδώ και 10 χρόνια,αιματολογικές κάναμε και ήταν όλα καλά.Δεν μπορώ να καταλάβω!!!!Το σκυλί φαίνεται ότι πονάει,δεν έχει διάθεση ούτε την ουρά να κουνήσει και γλύφει τα πίσω πόδια του συνέχεια.Θα τον πάω και σε άλλον να τον δει,ραγίζει η καρδιά μου που τον βλέπω.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και στα δύο πόδια?

Καλό θα είναι να συμβουλευτείς κάποιον ορθοπεδικό κτηνίατρο..

Τι εξήγηση σου έδωσε ο δικός σου ακριβώς?

tsolias

Member
23 Ιανουαρίου 2011
8
0
Μου διέγνωσε χοντροπάθεια στα πίσω άκρα κ μου ανέφερε ότι στα pitbull αυτό είναι πολύ κοινό.
Ορθοπεδικός κτηνίατρος;;;;
Πρώτη φορά αούω τέτοια ειδικότητα.Θα ψάξω αμέσως να βρω.Thanks!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Και εγω πρωτη φορα ακουω την συγκεκριμενη παθηση οτι ειναι κοινη στα πιτμπουλ!

tsolias

Member
23 Ιανουαρίου 2011
8
0
Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα....Μας έδωσε ο doc παυσίπονα κ την Τετάρτη πάμε για εγχείρηση.Το πόρισμα έιναι εξάρθρωση γονάτου κ το έχει κ στα 2 πόδια:(:(:(:(.Το 1 όμως είναι σε χειρότερη κατάσταση απ'το άλλο.Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε....Κ μετά 1 μήνα ανάρρωση σχεδόν ακινησία.:(:(:(:(
Και όλα αυτά λόγω κληρονομικότητας!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Με τα χέρια δεν κάνουν διάγνωση και βγάζουν και συμπέρασμα για εγχείρηση! Τι κομπογιαννίτικα είναι αυτα;!! :mad:

ΜΗΝ ξαναπάς σε αυτον τον γιατρό που θέλει μόνο να βάλει κάτω το ζωντανό και να παίξει τον χασάπη!

Βάλε στο γουγλη ''κτηνίατρος ορθοπαιδικός θεσσαλονικη'' και θα σου βγάλει πολλά πράγματα. Επειτα υπαρχουν και οι πανεπιστημιακές κλινικές σε Καρδίτσα και Θεσσαλονίκη.

Την εγχειρηση ακύρωσέ την άμεσα! Αυτός που θα κάνει τετοια επέμβαση θα πρέπει να είναι εξειδικευμένος χειρουργός με γνώσεις αναισθησιολογίας και πάνω απο όλα άνθρωπος!

Last edited:

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
θα μας τρελανουν τελειως
διαγνωση και επεμβαση χωρις απαραιτητες εξετασεις
απιστευτοι αυτοι οι ρωμαιοι οπως θα ελεγαν και οι γαλατες

ενοειτε ξεχνα το γιατρο αυτον και την επεμβαση του και ξεκινα το ψαξιμο

tsolias

Member
23 Ιανουαρίου 2011
8
0
Παιδιά πήγαμε κ σ'άλλον γιατρό κ αυτός τα ίδια είπε,εξάρθρωση γονάτου με πιο έντονο το δεξί πίσω πόδι.
Αύριο πάμε για εγχείριση κ μετά από έναν χρόνο θα κάνουμε κ το αριστερό.
Πωπω τα γόνατά μου έχουν κοπεί απ'το άγχος!