Να βάλουμε αμπούλες

ΡΟΥΛΗΣ

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2018
192
66
65
Εγω του δίνω πλεον το credelio plus και δεν τους δινω το χάπι για τα ενδοπαρασιτα που του εδινα καθε τρεις μηνες γιατι το αντικαθιστα αυτό οπως και την αμπουλα.1 καθε μηνα.

theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
456
485
32
Εγω του δίνω πλεον το credelio plus και δεν τους δινω το χάπι για τα ενδοπαρασιτα που του εδινα καθε τρεις μηνες γιατι το αντικαθιστα αυτό οπως και την αμπουλα.1 καθε μηνα.
Η αμπούλα είναι απαραίτητη για προστασία δεν θα περιμένω να κολλήσουν για να τα σκοτώσει το φάρμακο όσο για τα ενδοπαρασιτα δίνω κάθε μήνα είτε milbemax ή milbactor ποιανούν και σκουλίκι της καρδιάς

ΡΟΥΛΗΣ

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2018
192
66
65
Η αμπούλα είναι απαραίτητη για προστασία δεν θα περιμένω να κολλήσουν για να τα σκοτώσει το φάρμακο όσο για τα ενδοπαρασιτα δίνω κάθε μήνα είτε milbemax ή milbactor ποιανούν και σκουλίκι της καρδιάς
Ο Δερματολόγος που μου ΄συστησε το credelio plus μου ειπε οτι αυτο κανει την δουλειά και της αμπούλας και του χαπιου για τα εσωπαρασιτα και μάλιστα ειναι πιο ισχυρο..

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.104
1.149
29
Ο Δερματολόγος που μου ΄συστησε το credelio plus μου ειπε οτι αυτο κανει την δουλειά και της αμπούλας και του χαπιου για τα εσωπαρασιτα και μάλιστα ειναι πιο ισχυρο..
τα χαπια δεν απωθουν.... πρεπει πρωτα να παει πανω τσιμπουρι και ψυλλος, να φαει αιμα, και μετα πεθαινει.... απο κουνουπια και σκνιπες δε, καμια απολυτως προστασια... τα χαπια τα δινουμε ΜΟΝΟ οταν ηδη υπαρχει σοβαρη μολυνση απο μεγαλο φορτιο παρασιτων και θελουμε γρηγορο θανατο αυτων.... οχι ως μονιμη προληψη....

• Like
Reactions: theodss1