Αρσενικό ή θηλυκό; Ποιο είναι καλύτερο;

Αρσενικό ή Θηλυκό - ποιό είναι καλύτερο?

• Αρσενικό

Votes: 64 28,1%
  • Θηλυκό

Votes: 114 50,0%
  • Και τα δύο είναι ίδια

Votes: 29 12,7%
  • Δεν ξέρω

Votes: 21 9,2%

• Total voters
    228

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ψηφισα οτι δεν ξερω μιας και εχω προτιμηση στα αρσενικα. Εχω ζησει ενα χρονο με θηλυκο και μου ειχε κανει την ζωη κολαση.Βεβαια νομιζω οτι ηταν περιπτωσαρα εκεινο το σκυλι και ετσι δεν μπορω να πω οτι ξερω πως ειναι και πως συμπεριφερονται τα θηλυκα σκυλια.Με τους αρσενικους τα καταφερνω μια χαρα.

• Like
Reactions: StellaPanagiwtis

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ψηφιζω αρσενικο αλλα οπως λεει και ο λαος καλα να ναι και ας ειναι οτι θελει
O λαός λέει καλά να είναι και ας κατουράει και όρθιο.

ο μεγαλύτερος χαδιάρης σε εμένα είναι το αρσενικό μου ροτι, δεν χορταίνει τα χάδια και την μπάλα ο κερατάς.

• Like

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Μεταξυ σοβαρου και αστειου μπορει ενα εκπαιδευμενο αρσενικο να το φωναξεις ενω μυριζει θηλυκια σε οιστρο και να γυρισει?
Άνετα, το ζω 2 φόρες το χρόνο, γιατί εμείς πάμε βόλτα όταν είναι σε οίστρο και σε πάρκο που σχεδόν όλα τα σκυλιά κυκλοφορούν ελεύθερα.

Δεν είναι στην φύση του σκύλου να ζευγαρώνει όταν δεν είναι ο αρχηγός της αγέλης. Σε φίλους εκτροφείς έχει τύχει να μην θέλει να ζευγαρώσει το αρσενικό τους όσο είναι μπροστά ο ιδιοκτήτης/αρχηγός

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Προτιμώ τα θηλυκά σαν χαρακτήρες και επειδη δεν μαρκάρουν και δεν έχουν τάση να τσακώνονται, αλλά για εκθέσεις μάλλον καλύτερα είναι τα αρσενικά, ιδίως σε φυλές με μακρύ τρίχωμα, το οποίο επηρεάζεται αρκετά από τον ορμονικό κύκλο.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7

Ακόμα χρωστάω κάποιες φυλές που τα αρσενικά είναι ηπιότερα από τα θηλυκά....αλλά δεν τα βρίσκω....
:oops:
νομιζεις οτι το εχω ξεχασει ε?

alex_v

Member
10 Μαϊου 2010
21
1
Βεροια
εγω απαντησα (Και τα δύο είναι ίδια) απλα δε συμφονω με το (ιδια)το καθε ενα εχει τα +και τα -. εγω εχω θυλικια και νομιζω οτι το σκυλι ειναι οπως το μαθεις και περνει πολλα απο τον χαρακτηρα του ιδιοκτητη.απο την μικρη ειμαι πολυ ευχαριστιμενος αλλα το επομενο θα ειναι αρσενικο.στο φυλο ειναι αναλογα πιστευω,το τι απαιτησεις εχεις απο το dog.

• Like

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λοιπόν εγώ πάντα είχα αγόρια και οφείλω να ομολογήσω πως τα βρίσκω πιο παιχνιδιάρικα, πιο ζωηρά και έχουν αυτήν την "χάρη" που πρέπει να έχουν σαν αγόρια.

Τυχαίνει πολλοί φίλοι μου να έχουν κορίτσια της ίδιας φυλής (οι οποιες είναι και κολλητές του), ζω την διαφορα σε αρσενικά westie με θηλυκά..σε μια παρέα με δυο αρσενικά και τρία θηλυκά, τα αρσενικά πάντα θα πρωταγωνιστήσουν, πάντα θα σταματήσουν το παιχνίδι τελευταία..έχουν πολύ πλακα..πάντα θα "ακουστούν"..

Από την άλλη βλέπω τα κοριτσάκια που είναι ευαίσθητα, ήσυχα (συγκριτικά με τα αγόρια) "σοφά"..η μεγάλη της παρέας (ίδιας ηλικίας με τον δικό μου μαντράχαλο)..αρχηγός της αγέλης στην παρέα, διορθώνει τα άτακτα..και εκείνα την ακούν σαν δασκάλα γιατί όντως είναι.

Δεν μπορώ να τα εχωρίσω..σκοπεύω να αποκτήσω σύντομα θηλυκό..(μάλλον δεν θα το ρισκάρω με δυο αρσενικά), και τελικά νομίζω πως παρότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.., το κάθε ένα έχει την χάρη του..και αν δεν φας από όλα τα φρούτα στην φρουτοσαλάτα, δεν μπορείς να έχεις και άποψη.

• Like

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Αν και σίγουρα όλα έχουν την ΄χαρη τους,εγώ απάντησα αρσενικό για έναν λόγο....Με τα αρσενικά πάντα είχα καλή επικοινωνία,πάντα μπορούσα με ένα βλέμμα μου να τους δώσω να καταλάβουν τι ζητάω...τι σκέφτομαι...Ενα θηλυκό πέρασε από την ζωή μου,ενα λαμπ η Λάικα η οποία μια ζωή με ζήλευε και δεν με άφηνε να πλησιάσω τον μπαμπά μου....Μπορεί να έτυχε αλλά.....

• Like

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Θυληκο δαγκωτο!!!
Πιο παθιασμενα και ισως πιο εξυπνα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αν και παντοτε ειχα αρσενικα σκυλια στην κατοχη μου, εδω και εναμιση χρονο που εχω την Σοκο μπορω να πω οτι τα θυληκα ειναι πιο υπακουα και πιο αγαπησιαρικα απο τα αρσενικα!! Και τα δυο φυλλα βεβαια εχουν τα υπερ και τα κατα τους! Πλεον νομιζω οτι θα προτιμουσα ενα αρσενικο και ενα θυληκο!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Θυληκο. Τα θηλυκα τα συγχωρω και τα ανεχομαι πιο ευκολα γενικως (εννοω και τα ανθρωπινα).

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Κι εγώ προτιμώ θηλυκό.
Αν κι ο Ούζος είναι ευαισθητούλης και ξύπνιος, όπως η μικρή μου :), αλλά περισσότερο ανήσυχος, πάντα στην τσίτα κλπ
Θες γυναικεία αλληλεγγύη, θες ότι το πρώτο μου σκυλάκι είναι θηλυκό (την οποία απέκτησα μετά από χρόνια πόθου για ένα σκυλουμπίνι!), εξ ου και η προτίμηση αυτή.
Με μία στείρωση (την οποία θεωρώ απαραίτητη), γλιτώνεις κι από οίστρο και από σκυλούμπαρους να σε κυνηγάνε (βέβαια το ίδιο ισχύει και για τ'αρσεινικά).
Ευκαιρίας δοθείσης, θα μου εξηγήσει κανείς γιατί συναισθηματικά είναι δυσκολότερο να ευνουχίσεις ένα αρσενικό από το να στειρώσεις ένα θηλυκό;

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Aγοράκια!! Τα καλύτερα παιδιά!!! Και αγαπάνε τη μαμά τους!!! :)
Εγώ πάντως που έχω αρσενικό, αγαπάει τον πατέρα μου πιο πολύ απ' όλους κι ας είναι πιο υπάκουος σε μένα! :(:p
Με τον πατέρα μου κάνει αυτόματο "'έλα" (δηλαδή χωρίς να του το πει).

Όσο ζω τα κοριτσάκια (από φίλους μου), το 2ο σκυλάκι μου θα είναι κοριτσάκι, εκτός κι αν βρεθεί μπροστά μου αρσενικό που "με χρειάζεται"! (βλέπε αδέσποτο)

• Like

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.789
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ πάντως που έχω αρσενικό, αγαπάει τον πατέρα μου πιο πολύ απ' όλους κι ας είναι πιο υπάκουος σε μένα! :(:p
Με τον πατέρα μου κάνει αυτόματο "'έλα" (δηλαδή χωρίς να του το πει).

Όσο ζω τα κοριτσάκια (από φίλους μου), το 2ο σκυλάκι μου θα είναι κοριτσάκι, εκτός κι αν βρεθεί μπροστά μου αρσενικό που "με χρειάζεται"! (βλέπε αδέσποτο)
Γιατί με τον πατέρα σου μάλλον δεν έχει παίξε-γέλασε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης