Λοιπόν εγώ πάντα είχα αγόρια και οφείλω να ομολογήσω πως τα βρίσκω πιο παιχνιδιάρικα, πιο ζωηρά και έχουν αυτήν την "χάρη" που πρέπει να έχουν σαν αγόρια.
Τυχαίνει πολλοί φίλοι μου να έχουν κορίτσια της ίδιας φυλής (οι οποιες είναι και κολλητές του), ζω την διαφορα σε αρσενικά westie με θηλυκά..σε μια παρέα με δυο αρσενικά και τρία θηλυκά, τα αρσενικά πάντα θα πρωταγωνιστήσουν, πάντα θα σταματήσουν το παιχνίδι τελευταία..έχουν πολύ πλακα..πάντα θα "ακουστούν"..
Από την άλλη βλέπω τα κοριτσάκια που είναι ευαίσθητα, ήσυχα (συγκριτικά με τα αγόρια) "σοφά"..η μεγάλη της παρέας (ίδιας ηλικίας με τον δικό μου μαντράχαλο)..αρχηγός της αγέλης στην παρέα, διορθώνει τα άτακτα..και εκείνα την ακούν σαν δασκάλα γιατί όντως είναι.
Δεν μπορώ να τα εχωρίσω..σκοπεύω να αποκτήσω σύντομα θηλυκό..(μάλλον δεν θα το ρισκάρω με δυο αρσενικά), και τελικά νομίζω πως παρότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.., το κάθε ένα έχει την χάρη του..και αν δεν φας από όλα τα φρούτα στην φρουτοσαλάτα, δεν μπορείς να έχεις και άποψη.