Αρσενικό ή θηλυκό; Ποιο είναι καλύτερο;

Αρσενικό ή Θηλυκό - ποιό είναι καλύτερο?

• Αρσενικό

Votes: 64 28,1%
  • Θηλυκό

Votes: 114 50,0%
  • Και τα δύο είναι ίδια

Votes: 29 12,7%
  • Δεν ξέρω

Votes: 21 9,2%

• Total voters
    228

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Berna, όχι! με εμένα δεν έχει παίξε-γέλασε!
Αν π.χ. μπω στο σπίτι κι αρχίσει να πηδάει πάνω μου, αμέσως θα του πω "κάτσε" και μετά θα πάρει χάδια.
Αν μπει ο πατέρας μου, θα αρχίσει να πηδάει πάνω του κι αν δεν τον ρίξει κάτω, θα είμαστε χαρούμενοι!
(υπερβάλλω για να καταλάβεις την ανεκτικότητά του)

Ο πατέρας μου είναι ένα κύριος που ταΐζει αδέσποτα όσα χρόνια το θυμάμαι... και δημιουργεί δεσμούς με ό,τι αδέσποτο σκύλο βρεθεί στο περιβάλλον που δουλεύει ή συχνάζει... π.χ. τώρα φροντίζει μια αγέλη αδεσπότων στον Άγιο Κοσμά (πλαζ).
Έχει τελείως άλλη αντίληψη από εμένα για το τι σχέση δημιουργείς με ένα σκύλο.
Σκέψου ότι του κάνει ΟΛΑ τα χατήρια! ΟΛΑ! και συνήθως παρεμβαίνω εγώ!
Αλλά και πάλι αυτόν παίρνει πάντα από πίσω!
Αν βγούμε οι 3 μας βόλτα και κρατάω εγώ το λουρί του... γυρνάει πίσω και τον ψάχνει. Μόλις τον εντόπισει συνεχίζει τη βόλτα του.
Νομίζω ότι εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης κι αυτός ο φίλος του. Γεγονός που μάλλον εκτιμάει περισσότερο ο σκύλος μου, όπως είναι λογικό!
Αλλά, στα "δύσκολα" εμένα ακούει. Άβυσσος η ψυχή του Ορφέα! :)

• Like
Reactions: StellaPanagiwtis

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Νομίζω ότι εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης κι αυτός ο φίλος του. Γεγονός που μάλλον εκτιμάει περισσότερο ο σκύλος μου, όπως είναι λογικό!
Είμαστε λίγο οφ-τοπικ αλλά να πω τη γνώμη μου

Ο σκύλος εκτιμάει/δένεται/χαίρεται περισσότερο με αυτόν που τον ταϊζει και τον βγάζει βόλτα. Ο Ορφέας είναι ακόμα κουτάβι (ούτε ενός έτους δεν είναι ακόμα) και αν συνεχίσεις εσύ να είσαι αυτή που ασχολείται μαζί του (βόλτα, φαϊ, εκπαίδευση - πολύ βασικό κομμάτι!) θα δεις πως εσένα θα αρχίσει να σε εκτιμάει περισσότερο.
Το λέω αυτό επειδή και ο Κούκης στο πάρκο αν πήγαινα εγώ από έναν δρόμο και οι γονείς μου, ο αδερφός μου, ο φίλος μου από κάποιον άλλον, είχε την τάση να ακολουθεί τους άλλους! Με έγραφε κανονικότατα! Τώρα αν του πω "Κούκη εδώ" θα έρθει μαζί μου και δεν θα πάει ούτε να τους χαιρετήσει αν δεν του το επιτρέψω. Βέβαια αγαπάει όλη την οικογένεια, κοιμάται στα πόδια όλης της οικογένειας, ο πατέρας μου παίζει μαζί του κλπ, αλλά εγώ είμαι αυτή που του προσφέρω αυτά που αγαπάει περισσότερο , ασχολούμαι μαζί του περισσότερο και συνεπώς σέβεται εμένα περισσότερο.

• Like

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ θα ήθελα να διαπιστώσω αν τελικά το Μουφ αγαπά εμένα ή τις κυρίες του σωστικού ομίλου που τον είχανε προηγουμένως. Δυστυχώς ήταν άρρωστος τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από την περιπέτεια που είχε σε κείνη τη φάρμα όταν ταξίδευα, αλλά ελπίζω να μπορέσουμε να πάμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να δούμε κιόλας αν του αρέσει να βοσκάει πάπιες. Την πρόεδρο του συλλόγου και την ιδιοκτήτρια της αναδόχου φάρμας τις λατρεύει και όταν τον πρωτοπήρα έκλαιγε μέχρι που αποφάσισε ότι τελικά του αρέσω κι εγώ και έκλαιγε μήπως φύγω χωρίς αυτόν!! Το ερώτημα τώρα είναι αυτό: θα έχει δίλημμα? Θα ζητήσει μπιφτέκια πριν πάρει την απόφαση? Θα θέλει να γυρίσει στη φάρμα? Ή θα θέλει να φύγει σπίτι μαζί μου? Πάντως η ιδέα να με χάσει στο παρελθόν του ήταν τρομερή και τον έπιανε και άγχος αποχωρισμού αν και οι εν λόγω κυρίες δεν αποτελούσαν παράγοντα διότι επρόκειτο για φάσεις που τον άφηνα σε πανσιόν ή αργούσα κάπως να γυρίσω σπίτι...

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Όντως ναι! Συγγνώμη για το οφ-τόπικ!
Berna, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!
Να ξεκαθαρίσω πάντως, δεν το λέω με ανταγωνισμό ή στεναχώρια, απλά λίγο ζηλίτσα την έχω! :)
Sara, πλάκα κάνεις;!!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, δεν κάνω πλάκα διότι δεν είναι πλέον σίγουρη, έχοντας διαβάσει αντικρουόμενες γνώμες, αν ο σκύλος αγαπά τον άνθρωπο, πόσους ανθρώπους μπορεί να αγαπήσει, ποιον θεωρεί αφεντικό του, αν καταλαβαίνει ότι ο ανάδοχος είναι προσωρινός, κλπ. Επειδή μάλιστα είναι ο πρώτος μου σκύλος, η εποχή που τον πήρα ήταν περίοδος άγχους. Είχα μόλις μετακομίσει στο Καλαμποκιστάν και ξεκινούσα καινούρια δουλειά. Την πρώτη μέρα το Μουφ έκλαιγε που έφευγα από το σπίτι, εγώ έκλαιγα στο δρόμο από τύψεις και θυμάμαι ότι μπήκα στο τμήμα ιστορίας (καινούριοι συνάδελφοι τώρα) και αναφώνησα "I am a bitch!"!! Είδαν κι έπαθαν οι άνθρωποι να με συνεφέρουν. Εδώ έπαιρνα τηλέφωνο το σύλλογο Αυστραλέζων και έλεγα ότι ο σκύλος μου με μισεί γιατί τον πήρα από τα προβατάκια και τις αναδόχους του!! Θα ήθελα λοιπόν να δω, τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα, πώς συμπεριφέρεται ένας σκύλος όταν δει τους αναδόχους του ξανά. Θα θέλει το αφεντικό του? Και ποιο είναι το αφεντικό? Αυτό που λέει το συμβόλαιο ή αυτό που λέει το Μουφ? Όταν με πιάνανε μάλιστα οι μαύρες μου παλιά αναρωτιόμουν αν ποτέ έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και πέφταμε τυχαία πάνω στο κάθαρμα που είχε αρχικά το Μουφ και το έδερνε και το πέταξε στο τέλος στο χιόνι να ψοφήσει, αν το Μουφ θα ήθελε να γυρίσει στον τυπά ή αν θα ήθελε εμένα που τον ταΐζω μπιφτέκια....

Όπως είπα: είναι ο πρώτος μου σκύλος και του έχω τρομερή αδυναμία....

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ψηφισα θηλυκο.
Και οι 2 μουλαρες μου ειναι τοσο γαλιφιαρες και καταφερτζουδες :D .Ειναι κοπελες πως να το κανουμε? Τα κοριτσια μας.

Με καποιο αρσενικο ισως ''τρωγομασταν''...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Θυληκο. Τα θηλυκα τα συγχωρω και τα ανεχομαι πιο ευκολα γενικως (εννοω και τα ανθρωπινα).
Ψηφισα θηλυκο.
Και οι 2 μουλαρες μου ειναι τοσο γαλιφιαρες και καταφερτζουδες :D .Ειναι κοπελες πως να το κανουμε? Τα κοριτσια μας.

Με καποιο αρσενικο ισως ''τρωγομασταν''...
:rolleyes:
Τεστ: Βρειτε τις ομοιοτητες :D

mousoudi

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
28
0
Θηλυκό, γιατί έχουν πιο ήπιο χαρακτήρα και συνήθως δεν έχουν μανία με το αρχηγιλίκι. Βέβαια, μου βγήκε και το γατί θηλυκό και πλέον ο άντρας μου δηλώνει ότι έχει πήξει με τόσες γυναίκες στο σπίτι! :p

w0lfcrY

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
111
1
Athens
θυληκο ή αρσενικο Dogo?

Καλησπερα και απο μενα παιδια,εχοντας στη κατοχη μου ηδη θυληκο μποξερ 4 ετων στο σπιτι και περιμενοντας στους επομενους μηνες την αφιξη ενος dogo argentino θα ηθελα τη γνωμη σας για το αν πρεπει να προτιμησω αρσενικο αν και ειχα σα πρωτη γνωμη το θυληκο αλλα μιλωντας με μια φιλη που εχει αρσενικο και θυληκο της ιδιας ρατσας με εκανε να το ξανασκεφτω μιας και θεωρει οτι τα πραματα θα ειναι πιο καλα με αρσενικο...εσεις οι πιο εμπειροι τι λετε?? ευχαριστω

• Like

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
οτι το αρσενικο θα ειναι πιο ευκολο ενω με το θυληκο θα πρεπει να <<δουλεψεις >> περισσοτερο και να εχεις το νου σου!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ψηφισα δεν ξερω
το πρωτο σκυλι που ηρθε στην οικογενεια ηταν αρσενικο, τωρα εχω ενα θηλυκο
παντα ειχα μια προτιμηση στα αρσενικα αλλα τωρα πια δεν ειμαι και τοσο σιγουρη
στην τελικη γερο να ναι και οτι να ναι
και τα δυο φυλα εχουν να σου δωσουν πολλα, τα αρνητικα τους δεν τα υπολογιζω

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ναι βρε...
Μήπως συγκρίνεις αρσενικό- θηλικό απο διαφορετικές φυλές?:)
Γιατι, ξέρω για όλες νομίζεις; :D
Όχι, δεν μπορω να πω για φυλές. Αυτο που εχω εισπράξει απο αδεσποτα και μη ειναι αυτο που ανεφερα, και αν μπορουσα, θα ειχα σκύλαρο πιο μεγάλο και απο την Αστεριτσα. Κοριτσι πάντα για να καταλαβαινομαστε..;):)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τα θηλυκά ειναι πιο χαδιάρικα, πιο τρυφερά, πιο ηρεμα, πιο υπάκουα, και δη τα πιο μεγαλόσωμα, συμφωνα με όσα παρατηρώ.
Το αντίθετο άκουσα εγώ! Πως τα θηλυκά είναι πιο ανεξάρτητα και τα αρσενικά χαδιάρικα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48