Αρσενικό ή θηλυκό; Ποιο είναι καλύτερο;

Αρσενικό ή Θηλυκό - ποιό είναι καλύτερο?

• Αρσενικό

Votes: 64 28,1%
  • Θηλυκό

Votes: 114 50,0%
  • Και τα δύο είναι ίδια

Votes: 29 12,7%
  • Δεν ξέρω

Votes: 21 9,2%

• Total voters
    228

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
πάντα απορούσα αν υπάρχει κάποιος που να προτιμάει αρσενικά σκυλιά.........και τώρα δεν απορώ που βρήκα έναν και είναι η Chloe.........

απορούσα σε τι χρησιμευαν τα αρσενικά σκυλιά,πέραν του προφανούς:lol:......μέχρι πρίν απο λίγο
τώρα ξέρω
υπάρχουν άνθρωποι που προτιμάνε τα αρσενικά απο τα θηλυκά ........... :p

επι του θέματος
δεν έχω να προσθέσω τίποτα
ίσως ...μόνο
ένα διακοσμητικό στοιχείο

Mataioths ta panta mataioths
:p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τα αρσενικά σκυλιά έχουν πιο πολλή πλάκα... μεταξύ άλλων, πιο ουσιαστικών λόγων :Ρ
Δεν έχω απαντήσει σ' αυτό το topic γιατί με έχουν καλύψει οι προηγούμενοι, π.χ η kopritis με το συγκλονιστικό της επιχείρημα :)
Θα βρεις κι άλλους εδώ Βαγγέλη :p

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?9222-Αρσενικό-ή-θηλυκό-Ποιο-είναι-καλύτερο

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το αποτέλεσμα μιλάει απο μόνο του....
αλλα και απο τις απαντήσεις όσων προτιμάνε αρσενικά -όπου τα όποια θετικά ανέφεραν είναι απο αστεία(με προεξέχουσα την αγαπητή Κοπρίτης έως ανούσια για εμένα (αλλά και τους περισσότερους απλούς κατόχους σκύλου)
μερικοί δε απο τους λόγους που αναφέρουν οι "αρσενικάδες" είναι και τελείως γιούχου :p
όπως περι εκπαίδευσης......δύο φορές τον χρόνο για 5-10 μέρες......τι είναι?
ενώ το αρσενικό είναι παλαβιάρικο και σταρχιδιστής 365 μέρες τον χρόνο..........μέχρι τουλάχιστον τα 4 του χρόνια και συχνά και για πολλά χρόνια ακόμα......

περι ορέξεως κολοκυθόπιτα
αλλά ...... θηλυκά rule!!!!!!!!!!!!:lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Θα σου πω κι έναν ακόμα λόγο λοιπόν.
Τα αρσενικά συνήθως είναι πιο όμορφα... κάτι που παρατηρείται σε όλα τα θηλαστικά (και πτηνά) - με εξαίρεση τον άνθρωπο...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Θα σου πω κι έναν ακόμα λόγο λοιπόν.
Τα αρσενικά συνήθως είναι πιο όμορφα... κάτι που παρατηρείται σε όλα τα θηλαστικά (και πτηνά) - με εξαίρεση τον άνθρωπο...
Τα αρσενικά, όντως είναι πιο εντυπωσιακά...
αλλά, σαφώς, στον άνθρωπο, τα θηλυκά είναι πιο όμορφα!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
πολύ όμορφα ναι
και το μυαλό τους όλο στον χορό του ζευγαρώματος.........
ακόμα και μερικά είδη που φτιάχνει ο αρσενικός την φωλιά για να την επιδείξει στην θηλυκιά μήπως και δεχτεί να χορέψει τον αναπαραγωγικό χορό μαζί του
τον βλέπεις και την φτιάχνει γρήγορα γρήγορα σαν τον τρελλό που τρέχει να προλάβει....άραγε τί??? το να χορέψει αυτός πριν χορέψουν οι άλλοι ..........

μέρα νύχτα το μυαλό στον χορό........ήμαρτων
ενώ τα θυληκά
Κυρίες!!!!!!!!
πλην ελάχιστων ημερών δηλαδή....

η δε ομορφιά του αρσενικού αναπαραγωγικού οργάνου με εκείνο το κίτρινο έκκριμα μονίμως στην άκρη του..........ο μοντιέ........χάρμα οφθαλμών!!!!!!!!!!
για να μην αναφέρω τις σπάνιες (ας γελάσω) περιπτώσεις αυξησης μεγέθους του προαναφερθέντος οργάνου .....ε
εκεί πιά
μιλάμε για ΤΗΝ ομορφιά :p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...η δε ομορφιά του αρσενικού αναπαραγωγικού οργάνου με εκείνο το κίτρινο έκκριμα μονίμως στην άκρη του..........ο μοντιέ........χάρμα οφθαλμών!!!!!!!!!!
για να μην αναφέρω τις σπάνιες (ας γελάσω) περιπτώσεις αυξησης μεγέθους του προαναφερθέντος οργάνου .....ε
εκεί πιά
μιλάμε για ΤΗΝ ομορφιά :p
Εδώ που τα λέμε, τα αρσενικά (για τον λόγο που περιγράφεις - ομολογουμένως - παραστατικότατα) έχουν ένα ακόμα "μειονέκτημα":
Δεν μπορούν να χαρούν ένα απολαυστικότατο χάδι στην ...κοιλίτσα τους...;)
Μόνο στο στήθος και πολύ τους πάει!!!:D

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Γιατι οταν σε αγγαλιαζει αρσενικο και αρχιζει την χαρακτηριστικη κινηση δεν σου ερχετε να το σουταρεις:D??? πας να επιβληθεις η ξερω και γω τι αλλο σε μενα?? πας καλα??? και καποια θυλικα το κανουν αλλα δεν ειναι το ιδιο. θυλικα παντα ειχα, εχω και θα εχω.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Γιατι οταν σε αγγαλιαζει αρσενικο και αρχιζει την χαρακτηριστικη κινηση δεν σου ερχετε να το σουταρεις:D??? πας να επιβληθεις η ξερω και γω τι αλλο σε μενα?? πας καλα???
και καποια θυλικα το κανουν αλλα δεν ειναι το ιδιο
Αυτοί είναι ανθρώπινοι εγωισμοί. Η κίνηση μας νευριάζει γιατί θεωρούμε αυτονόητο ότι είμαστε "αφεντικά" είτε έχουμε δουλέψει για την ιεραρχική μας θέση είτε όχι, και δεν αποδεχόμαστε μαγκιές από το σκύλο μας.
Λες ότι δεν είναι "το ίδιο" για τα θηλυκά λόγω της σεξουαλικής έκφανσης της κίνησης - άλλη ανθρώπινη βλακεία - ενώ... το ίδιο είναι!
(παρεμπιπτόντως η κίνηση μπορεί να υποδηλώνει και στρες ή ενθουσιασμό)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ξερω πολυ καλα τι μπορει να σημαινει η κινηση αυτη. Οτι και να ειναι επιβολη, ενθουσιασμος, σεξουαλικη εκφανση εμενα ειναι κατι που με απωθει, ειδικα οταν ο καθε "ενθουσιασμενος" αρσενικος επιχειριει να δειξει πανω μου τον "ενθουσιασμο" του.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aυτά περί κίτρινου υγρού και καβαλήματος είναι το λιγότερο ανούσια..

Την περίοδο δηλαδή στα θηλυκά την ξεχνάτε?
Το καβάλημα ξέρουμε όλοι πως δεν είναι μόνο αρσενικό προσόν..

Επίσης αυτό με το κατούρημα και το πόδι..τα πάντα είναι θέμα συμπεριφοράς και όχι φύλου.., αν δεν έχεις εκπαίδευσει καλά το σκυλί σου θα σου κατουρήσει μέσα ότι φύλο και αν έχει..
Το ότι δεν μπορεί να κρατηθεί στο θέμα της ούρησης, είναι καθαρά μύθος.

Τώρα οι διαφορες όλοι λίγο πολύ τις ξέρουμε..
Παραδέχομαι όπως παραδέχτηκα και λίγες σελίδες πίσω πως άλλη γλυκύτητα έχουνε τα θηλυκά, όμως..
Στην ερώτηση γιατί τις λένε bitch ξεκάθαρη απάντηση δεν πήρα.., κατά βάθος ξέρω όμως..

Τα αγοράκια είναι πιο ανέμελα, πιο αγαθιάρικα..αν σκύλα αγριέψει είναι αυτό που λένε δεν θες να την δεις..
Η γλυκύτητα τελικά είναι υποκειμενική, η θηλυκότητα αντικειμενικότατη..

Εγώ συνεχίζω να θέλω ένα κοριτσάκι (και θα πάρω σύντομα λόγο του ότι δεν θα ρισκάρω να έχω δυο αγόρια μαζί..), τα κοριτσάκια "βολεύουν" το ξέρω.., όμως κατά βάθος ..θα είμαι πάντα "αγορομάνα"..!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
η κιτρινίλα και η "αυξηση μεγέθους" δεν συμβαίνουν δυό φορές τον χρόνο απο δέκα μέρες........

και βέβαια δεν μπορεί κανείς να καταρίψει τα επιχειρήματά μου.....καθότι δεν είναι καν επιχειρήματα..........:D:D:D:D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
η κιτρινίλα και η "αυξηση μεγέθους" δεν συμβαίνουν δυό φορές τον χρόνο απο δέκα μέρες........

και βέβαια δεν μπορεί κανείς να καταρίψει τα επιχειρήματά μου.....καθότι δεν είναι καν επιχειρήματα..........:D:D:D:D
Aπό την άλλη η κιτρινίλα δεν απασχολεί ..γιατί η περιοχή έτσι και αλλιώς καθαρίζεται με χαρτί για να μην είναι μπίχλας οπότε δεν λέει κάτι..

Επίσης η κιτρινίλα τυχαίνει μια φόρα σκουπίζεις και τέλος.. δεν την έχει για μέρες..

Τώρα για το μέγεθος τι να πω..Όποιον πειράζει να μην έχει στραμμένο εκεί το βλέμμα του..:p:p:p:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το μόνο που δεν σχολίασε κανείς................τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης so far........
προηγούνται τα θηλυκά by far...........:p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πιο εύκολα..ναι..
Βολεύουν..ναι

Είναι σαν να λέμε αυτόματο ή μη..:p

Περί ορέξεως..κολοκυθόπιτα..:-\"

Στατιστικά Forum