Αρσενικό ή θηλυκό; Ποιο είναι καλύτερο;

Αρσενικό ή Θηλυκό - ποιό είναι καλύτερο?

• Αρσενικό

Votes: 64 28,1%
  • Θηλυκό

Votes: 114 50,0%
  • Και τα δύο είναι ίδια

Votes: 29 12,7%
  • Δεν ξέρω

Votes: 21 9,2%

• Total voters
    228

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
μήπως δεν είχατε ποτε θηλυκό ? λέω μήπως...........:D

γιατί δεν περίμενα 30% να προτιμάνε αρσενικό!!!!!!!!
δεν είναι τίμιο όμως αν δεν είχατε ποτέ θηλυκό......ας απαντούσατε ΔενΞέρω/ΔενΑπαντώ :lol:
εγώ τα πρώτα μου σκυλιά ήταν όλα αρσενικά
και μετά τυχαία πήρα θηλυκό
αρχικά το θεώρησα τυχαίο αν και παρατηρούσα ακόμα και σε σκυλιά φίλων ότι οι αρσενικοί παρέμεναν μπουνταλάδες και αμπλαούμπληδες ενώ τα θηλυκά ήταν σχεδόν απο την αρχή ώριμα και σοβαρά......
μετά την Ρίτα (η προηγούμενη απ την Αργώ σκύλα μου) όμως έκλεισα......απορώ για αυτούς που λένε προτιμώ αρσενικό........είναι ηλίθιο το ξέρω......όλα σκυλιά είναι και την αγάπη που θα δώσεις θα στην επιστρέψουν επι 1000 ...και παραπάνω

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Όσο νούπο κύριε Βαγγέλη όσο νούπο.. :D θα γίνει και αυτό..:)

Αλλά των περισσότερων φίλων μου είναι θηλυκά, τα οποία τα ζω και έχω άποψη.

και αυτά με έκαναν να αναθεωρήσω και να λέω πως πράγματι είναι πολύ γλυκά και τρυφερά..και συμφέρουν.

Έχουν μια σοφία που δεν έχω δει σε αρσενικό..το ομολογώ..από την άλλη όμως αυτή η αιώνια "κουταβίσια" διάθεση που έχουν τα αρσενικά με τρελαίνει..!!!

Λοιπόν θα επανέλθω όταν πάρω και θηλυκό και θα σας πω εμπεριστατωμένα την άποψη μου.., αν και κάτι μου λέει πως δεν θα αλλάξει..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ωχ Θεέ μου... επιμένει.
Λοιπόν... οκ δεν είχα ποτέ θηλυκό, αλλά έχω συναναστραφεί με θηλυκά, κάποια απ' τα οποία τα γνωρίζω / γνώριζα πάρα πολύ καλά.
Το αμέσως πιο αγαπημένο μου σκυλί μετά τον δικό μου είναι θηλυκό.

Είναι, λοιπόν, γεγονός ότι τα θηλυκά σκυλιά έχουν κατά κανόνα πιο πράο και πιο ισορροπημένο χαρακτήρα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όταν ο λόγος για "δύσκολες" και απαιτητικές φυλές συνιστάται στον άπειρο wannabe "σκυλά" η απόκτηση θηλυκού ζώου.
Ωραία ως εδώ.
Κάποια πλεονεκτήματα, ωστόσο, θα πρέπει να έχει και το αρσενικό ως χαρακτήρας.

Κατ' αρχήν διατυμπανίζετε την ανεξαρτησία που διακατέχει τα θηλυκά. Και ποιος σας είπε ότι θέλουμε ανεξαρτησία? Σκυλιά θέλουμε, κύριοι, όχι γατιά! Όσο πιο κολλημένα πάνω μας τόσο το καλύτερο!
Δεύτερον, ίσως τα αρσενικά σκυλιά ως πιο κυριαρχικά αποδεικνύονται και καλύτερα στη φύλαξη του χώρου και της αγέλης τους. Προσωπικά, δε με απασχολεί το θέμα (δεν είναι κάτι που ζητώ απ' το σκύλο, που και να το ζητούσα δηλαδή...).
Τρίτον, τα αρσενικά είναι λιγότερο ώριμα απ' τα θηλυκά και κατά συνέπεια πιο πλακατζίδικα, πιο "πολύχρωμα" ως χαρακτήρες, πιο ενδιαφέροντα!

Επαναλαμβάνω ότι είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος απ' τα αντίστοιχα θηλυκά της φυλής τους, πιο όμορφα και εντυπωσιακά, συχνά με ωραιότερο τρίχωμα. Και εφ' όσον άρχισα με τα πλεονεκτήματα....
Δεν έχεις άγχη με εγκυμοσύνες, στειρώσεις, πυομήτρα, ψευδοκυήσεις, οίστρο ή την αντιμετώπιση των αρσενικών κατά τη διάρκεια του οίστρου.

Το χαρακτηριστικό "ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ" ποτέ δεν ήταν, για μένα, ΑΡΝΗΤΙΚΟ στο σκύλο.
αυτά...

Όσο για τα αποτελέσματα του poll, πιστεύω ότι οι περισσότεροι απ' όσους απάντησαν είναι απλά... ιδιοκτήτες θηλυκών!!! Τα αποτελέσματα θα ήταν αξιόπιστα αν ψήφιζαν μόνον όσοι έχουν σκυλιά και των δύο φύλων ή είχαν και από τα δύο φύλα και έχουν, έτσι, αντικειμενικά διαμορφώσει γνώμη.
Κι επειδή ούτε κι εγώ ανήκω σ' αυτή την κατηγορία (παρ' ότι είμαι 99% σίγουρη για το φύλο που προτιμώ), δεν ψήφισα :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πες τα ρε Λίζα..ακούς εκεί μπουνταλάς ως μειονέκτημα..
Συγγνώμη κύριοι..έχετε δει πως κουνιούνται οι σουρλουλούδες σας?

Όταν φιλοξενούσα την σκυλίτσα της φίλης μου είχε απίθανη πλακα όταν τους έβλεπες και τους δύο από πίσω..
Ο ένας μπουνταλάς πράγματι όνομα και πράγμα, και η άλλη..μια κουνίστρο..Παναγιά μου..!!!!
Απίθανη..

Έχετε καταλάβει πως τόση ώρα κάνουμε σαν παιδάκια του δημοτικού που λέγανε..αγόρια ιππότες κορίτσια μαύρες κότες !!!?? ε?

Το κάθε ένα έχει την χάρη του απλά τα αγόρια είναι καλύτερα. :p

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εγώ ψήφισα (αν θυμάμαι καλά) και τα 2 είναι ίδια.

Είχα και αρσενικά και θυληκά σκυλιά,
το καθένα έχει τη μαγεία του πιστεύω :)

Το ιδανικό είναι να χεις κ αρσενικό κ θυληκό :D

msantas

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
170
0
38
Π.Φάληρο
Κάνετε μια συζήτηση με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
στις ανάγκες του κάθε φύλου!

Αυτή η συζήτηση είναι άκυρη!!!

Ο καθένας επιλέγει το φύλο που του ταιριάζει
συν και πλην δεν υπάρχουν εμείς τα φτιάχνουμε!!!

Να μου πείτε θέματα ευφυίας θέματα συμπερυφοράς
με ιδιοκτήτη άντρα ή γυναίκα ναι!!!

Στα άλλα συνέχεια θα φάσκετε και θα αντιφάσκετε!!

Βάλτε και μια επιλογή "ανάλογα με την περίσταση"!!!

Προσωπική μου άποψη.

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Στα άλλα συνέχεια θα φάσκετε και θα αντιφάσκετε!!
Δεν έχεις άδικο..

Tο μόνο που παρέχει η συγκεκριμένη συζήτηση είναι να επισημανθούν οι όποιες διαφορες για τους υποψήφιους, κατά τα άλλα..θα "τσακωνόμαστε" αιώνια..

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ωχ Θεέ μου... επιμένει.
Λοιπόν... οκ δεν είχα ποτέ θηλυκό, αλλά έχω συναναστραφεί με θηλυκά, κάποια απ' τα οποία τα γνωρίζω / γνώριζα πάρα πολύ καλά.
Το αμέσως πιο αγαπημένο μου σκυλί μετά τον δικό μου είναι θηλυκό.

Είναι, λοιπόν, γεγονός ότι τα θηλυκά σκυλιά έχουν κατά κανόνα πιο πράο και πιο ισορροπημένο χαρακτήρα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όταν ο λόγος για "δύσκολες" και απαιτητικές φυλές συνιστάται στον άπειρο wannabe "σκυλά" η απόκτηση θηλυκού ζώου.
Ωραία ως εδώ.
Κάποια πλεονεκτήματα, ωστόσο, θα πρέπει να έχει και το αρσενικό ως χαρακτήρας.

Κατ' αρχήν διατυμπανίζετε την ανεξαρτησία που διακατέχει τα θηλυκά. Και ποιος σας είπε ότι θέλουμε ανεξαρτησία? Σκυλιά θέλουμε, κύριοι, όχι γατιά! Όσο πιο κολλημένα πάνω μας τόσο το καλύτερο!
Δεύτερον, ίσως τα αρσενικά σκυλιά ως πιο κυριαρχικά αποδεικνύονται και καλύτερα στη φύλαξη του χώρου και της αγέλης τους. Προσωπικά, δε με απασχολεί το θέμα (δεν είναι κάτι που ζητώ απ' το σκύλο, που και να το ζητούσα δηλαδή...).
Τρίτον, τα αρσενικά είναι λιγότερο ώριμα απ' τα θηλυκά και κατά συνέπεια πιο πλακατζίδικα, πιο "πολύχρωμα" ως χαρακτήρες, πιο ενδιαφέροντα!

Επαναλαμβάνω ότι είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος απ' τα αντίστοιχα θηλυκά της φυλής τους, πιο όμορφα και εντυπωσιακά, συχνά με ωραιότερο τρίχωμα. Και εφ' όσον άρχισα με τα πλεονεκτήματα....
Δεν έχεις άγχη με εγκυμοσύνες, στειρώσεις, πυομήτρα, ψευδοκυήσεις, οίστρο ή την αντιμετώπιση των αρσενικών κατά τη διάρκεια του οίστρου.

Το χαρακτηριστικό "ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ" ποτέ δεν ήταν, για μένα, ΑΡΝΗΤΙΚΟ στο σκύλο.
αυτά...

Όσο για τα αποτελέσματα του poll, πιστεύω ότι οι περισσότεροι απ' όσους απάντησαν είναι απλά... ιδιοκτήτες θηλυκών!!! Τα αποτελέσματα θα ήταν αξιόπιστα αν ψήφιζαν μόνον όσοι έχουν σκυλιά και των δύο φύλων ή είχαν και από τα δύο φύλα και έχουν, έτσι, αντικειμενικά διαμορφώσει γνώμη.
Κι επειδή ούτε κι εγώ ανήκω σ' αυτή την κατηγορία (παρ' ότι είμαι 99% σίγουρη για το φύλο που προτιμώ), δεν ψήφισα :)
Από πού που προκύπτει ότι τα αρσενικά είναι καλύτεροι φύλακες? Εγώ ξέρω το αντίθετο. Αν απολύσεις μια σκύλα με περίοδο στον αρσενικό φύλακα θα είναι τόσος ο «ενθουσιασμός¨του που όχι φύλαξη δεν θα κάνει, χαλί θα στρώσει στον κλεφτή.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
καλημέρα..

εγώ έχω ένα θηλυκό γκόλντεν κι ένα αρσενικό ελλ.ποιμενικό...
και αλήθεια λέω, δεν έχω καταλήξει...
είναι και διαφορετική φυλή...

αδυναμία έχω ένα τσακ περισσότερο στον άρη, αλλά αυτό έχει να κάνει με τη φυλή νομίζω, κι όχι γιατί είναι αγόρι. μου τη δίνει η κεφάλα του και αυτή η "βλαμενιά" στο βλέμμα....!!!!!

δεν έχω ψηφίσει...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Από πού που προκύπτει ότι τα αρσενικά είναι καλύτεροι φύλακες? Εγώ ξέρω το αντίθετο. Αν απολύσεις μια σκύλα με περίοδο στον αρσενικό φύλακα θα είναι τόσος ο «ενθουσιασμός¨του που όχι φύλαξη δεν θα κάνει, χαλί θα στρώσει στον κλεφτή.
Αυτή είναι καινούρια μέθοδος εισβολής σε σπίτια? :p Ανά εξάμηνο ένα πράγμα? Αντί για μπισκοτο-φολες, ηρεμιστικά, πυροβόλα όπλα ο επίδοξος διαρρήκτης κουβαλάει τη σκύλα του κάτω απ' το μπουφάν και την αμολάει στην αυλή να εξουδετερώσει το φύλακα! :D
Μετά αντιμετωπίζει το dogforum που τον κράζει ως αισχρό και ελεϊνό BYB!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Αντί για μπισκοτο-φολες, ηρεμιστικά, πυροβόλα όπλα ο επίδοξος διαρρήκτης κουβαλάει τη σκύλα του κάτω απ' το μπουφάν και την αμολάει στην αυλή να εξουδετερώσει το φύλακα! :D
Φτου ... και εγώ νόμιζα ότι περιμένει τον εισβολέα

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ο κλεφτης θα κλεψει, ο σκυλος θα φιστικωσει και η σκυλα θα φαει το φιστικι. Ο μονος που δεν θα παρει ευχαριστηση στην προκειμενη περιπτωση ειναι ο νοικονυρης.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
George A, αυτή η φοβερή φωτό τελικά, πάει με όλα (τα θέματα...). Σαν την coca-cola, ένα πράμα...:D

Εγώ πάντως που έχω κι απ' τα δύο, κι είναι παραπάνω από εμφανής σε όλους η λατρεία μου προς το αγοράκι μου, όχι όμως γιατί είναι αγοράκι, δεν μπορώ να αποφασίσω. Εχουν και οι δύο τα υπερ και τα κατά τους :rolleyes::) Ισως επειδή έτυχε να ζήσω περισσότερο με αρσενικά, να έχω μια υποσυνείδητη προτίμηση, χωρίς όμως κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Το κοπελλάκι μου είναι τόσο χαριτωμένο, που συχνά ξεχνάω να σταματήσω να την χαιδεύω και να της λέω γλυκόλογα :)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
αυτή η φωτο έχει πολλές εφαρμογές πράγματι - :p

όσο για τα αρσενικά η θυληκά, το καθένα εχει την χάρη και τα μειονεκτήματα του, τα αγόρια είναι πράγματι μαμάκηδες και ανώριμοι, τα κορίτσια είναι σκύλες :D

babster

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2010
118
0
Με τον όρο σκύλα τι εννοείται ρε παιδιά? που φαίνεται πρακτικά αυτό? Εννοώ στη καθημερινότητα

babster

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2010
118
0
@ George A
Δε ξέρω τι περιμένει, πάντως δε θα ήθελα να περιμένει εμένα:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071