Ασθένεια Σκύλου-Λύσεις

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
Τι δεν καταλαβενετε...οτι την θηλαζε ειναι αλλο βγαλτε το εξω εφηγαν οι πληγες της...μου εδωσε χαπια για το ποδι της..η ζημια στο γοφο λογικα ειπε οτι προηλθε απο στριγμωμα

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
1. Εχεις ενα σκυλί μόνιμα δεμένο
2. Σου λύθηκε χωρις να το καταλάβεις
3. Εχει λυθεί και άλλες φορες
4. Οοοταν το βρηκες και το φωναξες δεν σε ακουσε
5. Αφου δεν σε άκουσε, απλα το αφησες να περιφερεται
6. Το βρήκες σακατεμένο
7. Δαγκωθηκε, στριμώχτηκε, έπαθε πυρετονίτιδα, του βγήκε και το πόδι
8. Τωρα μας λες οτι δεν θα ξανατρεξει ποτε
Και παρ ολα αυτα μας λες οτι νοιαζεσαι για το σκυλι σου? Δλδ αν δεν νοιαζοσουν τι θα παθαινε το καημενουλι?
1.βολτες καθε μερα
2.λυνεται συχνα και το petshop προτεινε να παρουμε πνιχτη
3.Εχει λυθει επειδη εμαθε να βγαζει το λουρι
4.Επειδη ηταν με αλλα σκυλια και τον αδερφο της
5.Νομιζα οτι επαιζαν
6.ναι
7.ναι
8.Ο κτηνιατρος μου το ειπε εγω τι φταιω
Α και σορρυ λιγο γαιτι εχετε εχθρα απεναντι μου...αν δεν νοιαζομουν δεν θα επερνα ποτε σκυλι

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Σε ρώτησε κ άλλο μέλος κ θα επιμείνω σε αυτό..
Τι χάπια έδωσε ο γιατρός η τι ακριβώς εννοείς δεν θα ξανατρέξει..;;;
Τι πάθηση διέγνωσε και με ποιόν τρόπο..;;;

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
Σε ρώτησε κ άλλο μέλος κ θα επιμείνω σε αυτό..
Τι χάπια έδωσε ο γιατρός η τι ακριβώς εννοείς δεν θα ξανατρέξει..;;;
Τι πάθηση διέγνωσε και με ποιόν τρόπο..;;;
Μου εδωσε στην αρχη τα Synulox kai Romefen και οταν τελιωσαν την εκανε ενεση.τωρα τισ τελευταιες μερες μου εδωσε τα Moderin

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
christara σύμφωνα με όσα μας έχεις γράψει έως τώρα, ο σκύλος σου δυστυχώς, δεν βρίσκεται σε καλά χέρια. Είτε γράφεις αλήθειες, είτε ψέμματα, για εμάς δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, εκτός του χρόνου, που αφιερώνουμε για να σου απαντήσουμε. Αλλά αυτό ισοφαρίζεται, επειδή στο μυαλό μας έχουμε, ότι μπορεί να διαβάσει το θέμα σου και κάποιος, που θα εισπράξει τα σωστά συμπεράσματα.

Αν ενδιαφέρεσαι πράγματι για τον σκύλο σου, διάβασε τα θέματα του φόρουμ και ασχολήσου σωστά μαζί του. Εμείς από δω, δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο, απ'το να υποθέτουμε τα χειρότερα.

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
εχεις τον σκυλο μονιμα δεμενο με πνιχτη?? 1.ειναι επικινδυνο θα παθει τιποτα! (αν δεν εχει παθει δηλαδη) 2.ο πνιχτης ειναι για να μην τραβαει το σκυλι αν του τον βαλεις σε στατικο σημειο μπορει να λυθει πολυ ευκολα 3.δεν δινεις το σκυλι σε κανεναν που νοιαζεται..?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3