Ασθένεια Σκύλου-Λύσεις

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Και αλλοι εχουν τα σκυλια τους εξω απο το σπιτι, αλλα τα εχουν σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΘΗΚΕΣ.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Το γνωρίζεις ότι είναι παράνομο να είναι ο σκύλος μόνιμα δεμένος;

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
Το γνωρίζεις ότι είναι παράνομο να είναι ο σκύλος μόνιμα δεμένος;
1) δεν ειναι μονιμα δεμενοη..καθε μερα την παω βολτα περιπου μεχρι την πλατεια που ειναι καπου στο 1 χιλιομετρο..2) την εχουμε δεμενη επειδη αυτο που επαθε το επαθε επειδη δεν ηταν δεμενη..3) μεγαλωσαμε τον χωρο στην αυλη μας οποτε δεν θα ειναι δεμενη τωρα θα την περιφραξουμε λογικα

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
Και δεν το λύνεις να φύγει καλύτερα; Στο δρόμο καλύτερη ζωή θα έχει! :mad::mad::mad:
Εσυ δηλαδη θα την αφηνες,,και ακου να σου πω εχει την καλυτερη ζωη σε αντιθεση με τον αδερφο της τον Ερμη ο οποιος ειναι παντα δεμενος δεν τον δινουν σημασια δεν το βγαζουν βολτα και αντι να το ταιζει ο ξαδερρφος μου το ταιζει ο παππους μου λες και εχει υπωχρωση..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Εσυ δηλαδη θα την αφηνες,,και ακου να σου πω εχει την καλυτερη ζωη σε αντιθεση με τον αδερφο της τον Ερμη ο οποιος ειναι παντα δεμενος δεν τον δινουν σημασια δεν το βγαζουν βολτα και αντι να το ταιζει ο ξαδερρφος μου το ταιζει ο παππους μου λες και εχει υπωχρωση..
H υπώχρωση και η πυρετονίτιδα είναι παρόμοιες ασθένειες;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αν την είχα εγώ μόνο στη βόλτα θα ήταν δεμένη. Και μετά μέσα στο σπίτι.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
την εχουμε δεμενη επειδη αυτο που επαθε το επαθε επειδη δεν ηταν δεμενη..
:confused: Ίσως αυτό το έπαθε γιατί την έχετε αφήσει στην τύχη της; Ίσως γιατί το σκυλί θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον σε μια περιγραφμένη αυλή και όχι δεμένο σε ανοιχτό μέρος; Ξέρω ανθρώπους με συνεργείο αυτοκινήτων που πολύ απλά έχουν τα σκυλιά μέσα σε αυτό (2 στον αριθμό, όχι 1), η δουλειά του πατέρα σου δεν αποτελεί τόσο μεγάλο εμπόδιο όσο το παρουσιάζεις για την ευζωϊα του σκύλου. Πιθανοτατα να μη φταις εσύ για την κατάσταση αλλά μην πας να το πλασάρεις λες και είναι φυσιολογικό.
H υπώχρωση και η πυρετονίτιδα είναι παρόμοιες ασθένειες;
:grin::grin::grin::grin:

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
:confused: Ίσως αυτό το έπαθε γιατί την έχετε αφήσει στην τύχη της; Ίσως γιατί το σκυλί θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον σε μια περιγραφμένη αυλή και όχι δεμένο σε ανοιχτό μέρος; Ξέρω ανθρώπους με συνεργείο αυτοκινήτων που πολύ απλά έχουν τα σκυλιά μέσα σε αυτό (2 στον αριθμό, όχι 1), η δουλειά του πατέρα σου δεν αποτελεί τόσο μεγάλο εμπόδιο όσο το παρουσιάζεις για την ευζωϊα του σκύλου. Πιθανοτατα να μη φταις εσύ για την κατάσταση αλλά μην πας να το πλασάρεις λες και είναι φυσιολογικό.

:grin::grin::grin::grin:
Τωρα ανοιξαμε τον χωρο και θα την περιφραξουμε...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Koίτα σε αντιμετώπισα με ειρωνία εξ'αρχής γιατί θεώρησα ότι μας δουλεύεις ψιλό γαζί.
Σε περίπτωση που δεν μας δουλεύειςαν διαβάσεις το φόρουμ τότε θα δεις πως αντιμετωπίζουμε τα σκυλιά μας οι περισσότεροι εδώ και πόσο λάθος είναι ο τρόπος που φέρεστε στον σκύλο σας όχι από κακία αλλά από άγνοια . Καταλαβαίνω ότι απλά δεν έχετε μάθει κάτι άλλο άλλωστε δεν είστε οι μόνοι και εφόσον έχεις καλή διάθεση να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή του σκύλου σου κάτσε και διάβασε πέντε πράγματα και κάνε ότι καλύτερο μπορείς. Το καλό είναι ότι έχεις μεγάαλα περιθώρια βελτίωσης.

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
εγω εξαρχης ηθελα ρε παιδι μου ενα σκυλο να εχω μια μεγαλη αυλη να τρεχουμε να παιζουμε να κανουμε βολτες αλλα απο τη νστιγμη που αυτο δεν μπορει να γινει πρεπει να περιοριστω..και δεν εχω λογο να σας δουλεψω και φυσικα θελω να βελτιωσω την ζωη του σκυλιου μου δεν ειμαι αναισθητος...Ευχαριστω Πολυ για ολη αυτη την συζητηση και θα σας ενημερωσω στο μελλον..Α και κατι αλλο..ο κτηνιατρος μας ειπε οτι δεν θα ξανατρεξει ποτε επειδη ο γοφος της δεν ειναι εντελως στην θεση του..μου εδωσε χαπια να της δινω και ελπιξω να γινει καλα :)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
1. Εχεις ενα σκυλί μόνιμα δεμένο
2. Σου λύθηκε χωρις να το καταλάβεις
3. Εχει λυθεί και άλλες φορες
4. Οοοταν το βρηκες και το φωναξες δεν σε ακουσε
5. Αφου δεν σε άκουσε, απλα το αφησες να περιφερεται
6. Το βρήκες σακατεμένο
7. Δαγκωθηκε, στριμώχτηκε, έπαθε πυρετονίτιδα, του βγήκε και το πόδι
8. Τωρα μας λες οτι δεν θα ξανατρεξει ποτε
Και παρ ολα αυτα μας λες οτι νοιαζεσαι για το σκυλι σου? Δλδ αν δεν νοιαζοσουν τι θα παθαινε το καημενουλι?

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Τα χαπια για ποιο λογο τα εδωσε?τι χαπια??Ξαφνικα ενω την θηλαζε το 2 χρονο σκυλι επαθε ζημια στο γοφο??

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3