Ασθένεια Σκύλου-Λύσεις

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
sorry ρε μα**** πατε καλα? εγω φταιω την εχω αλλαξει 7 λουρια και ολο ξελυνεται δηλαδη τι να κανω να την περιφραξω ολο το μερος? ο πατερας μου ειναι μηχανικος αυτοκ. τα αυτοκινητα καθε μερα πηγαινοερχονται αν την περιφραξουμε δεν θα εχει χωρο..ευχομαι να ειχα μια αυλη αλλα δεν γινετε λογω του επαγγελματος του πατερα μου..Σας παρακαλω βγαλτε το σκασμο και πατε και ασχοληθειτε με τα δικα σας τα σκυλια

το'πα απο την αρχη!
Και επειδη εγω δεν ειμαι τοσο καλη και εντελος χωρις ταλεντο στην διπλοματια- σου λεεω και εγω : ασε μας ησυχους- παρε τα κουβαδακια σου και πηγαινε και παιξε σε αλλο σκαμμα- με παιδακια της ηλικιας σου ( ολο και καποιο πιο ενδιαφερον φορουμ θα εχει για ατομα της ηλικιας σου)

.

τωρα, εαν δεν εισαι και τοσο μικρος, απο οτι αφηνουν τα γραπτα σου να καταλαβουμε- εισαι απλα αλλος ενας απο τους πιο ανευθυνος ιδιοκτητης σκυλων που κυκλοφουν.

Και παρεπιπτοντας- τα δικα μου σκυλια μιααα χαρα ειναι!
Ζουνε μεσα στο σπιτι, δεν βγαινουν χωρις επιτηρηση στο δρομο και - εκει δες θαυμα: δεν τους στριμοχνει κανεις και τους προκαλει "πυρετονιτιδα".

Last edited by a moderator:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
απάντα γιατί θα σκάσω!πώς δηλαδή προσπάθησε να πιεί γάλα ο αδερφός της,πώς σκατά γίνεται αυτό και τι είναι η μάγκι αγελάδα?ο γιατρός τι εννοεί με το στρίμωγμα προσπάθησε κάποιος να ζευγαρώσει μαζί της και δεν ήθελε?η περιτονίτιδα πώς μην πώ λέγεται τι σχέση έχει με όλα τα παραπάνω?που μένεις και γιατί δεν αλλάζεις κτηνίατρο?

βάλε μία φωτογραφία της και δεν θα αναφερθώ πώς την έχεις δεμένη η πώς σου έφυγε και δεν σε ένοιαζε γιατί άντε να κρυφτείς!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αμ μπράβο της άλλαξες τόσα λουριά και πάλι λύνεται! Τι να κάνει το έρημο το ζωντανό δεμένο όλη μέρα;; Αλήθεια, το σκυλί το έχετε για... ποιο λόγο; Δώσ' το σε κάποιον που θα το προσέχει να σωθεί η κακόμοιρη! Εχεις μούτρα και αντιμιλάς κι όλας.. αίσχος!!!!! Αν δεν τρολάρεις πραγματικά μόνο αυτό έχω να σου πω!!!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εδω κολλαει το "ασε μας κουκλιτσα μου"

Ρε παιδια τετοια θεματα πρεπει να κλειδωνονται αμεσα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Εδω κολλαει το "ασε μας κουκλιτσα μου"

Ρε παιδια τετοια θεματα πρεπει να κλειδωνονται αμεσα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

στην προκειμένη , λόγω φύσεως της σελίδας ,

άσε μας σκυλίτσα μου

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
sorry ρε μα**** πατε καλα? εγω φταιω την εχω αλλαξει 7 λουρια και ολο ξελυνεται δηλαδη τι να κανω να την περιφραξω ολο το μερος? ο πατερας μου ειναι μηχανικος αυτοκ. τα αυτοκινητα καθε μερα πηγαινοερχονται αν την περιφραξουμε δεν θα εχει χωρο..ευχομαι να ειχα μια αυλη αλλα δεν γινετε λογω του επαγγελματος του πατερα μου..Σας παρακαλω βγαλτε το σκασμο και πατε και ασχοληθειτε με τα δικα σας τα σκυλια
,,,,,
.....
λυθηκε και απο τα 7 λουρια τοτε ειναι ο σκυλος τσακι-τσαν ==)) δοκιμασε με χειροπεδες την επομενη φορα ==))

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
Η Μάγκι είναι προφανώς πρότυπο σκύλου ο οποίος, όσο και να προσπαθεί το αφεντικό του να το πεθάνει, εξακολουθεί να ζει!

Τι να πω! Απελπισία σκέτη!
Γιατι να θελω να σκοτοσω το σκυλι μου ??

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
απάντα γιατί θα σκάσω!πώς δηλαδή προσπάθησε να πιεί γάλα ο αδερφός της,πώς σκατά γίνεται αυτό και τι είναι η μάγκι αγελάδα?ο γιατρός τι εννοεί με το στρίμωγμα προσπάθησε κάποιος να ζευγαρώσει μαζί της και δεν ήθελε?η περιτονίτιδα πώς μην πώ λέγεται τι σχέση έχει με όλα τα παραπάνω?που μένεις και γιατί δεν αλλάζεις κτηνίατρο?

βάλε μία φωτογραφία της και δεν θα αναφερθώ πώς την έχεις δεμένη η πώς σου έφυγε και δεν σε ένοιαζε γιατί άντε να κρυφτείς!
Ο κτηνιατρος μου ειπε πως ειναι φυσικο πως προσπαθησε να πιει γαλα( και εμενα μου φανηκε παραξενο)..ειπε οτι οι πληγες ειναι σαν τοξο οτι δηλαδη καπου στριχμωθηκε και προσπαθουσε να βγει...μπορει απο το χτυπημα νπου καποιοι ανιδεοι την χτυπυσαν να απεκτησε περιτονιτιδα ετσι μου ειπε ο κτηνιατρος...Γιατι να αλλαξω κτηνιατρο πηγαινω την μαγκι σε αυτον απο 1 μινων και αποδειχθηκε πολυ καλος γιατρος...μενω σε ενα χωριο κοντα στην Θεσαλονικη...την εχουμε βαλει πνιχτη και της βγαινει απο τον λαιμο...νυχτα παντα...και ειναι παντα δεμενη...

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
,,,,,
.....
λυθηκε και απο τα 7 λουρια τοτε ειναι ο σκυλος τσακι-τσαν ==)) δοκιμασε με χειροπεδες την επομενη φορα ==))
Ολα τα λουρια που της αλλαξα με τα εκοψε..δοκιμασαμε τον πνιχτη και δεν βγαινει τωρα....

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
Αμ μπράβο της άλλαξες τόσα λουριά και πάλι λύνεται! Τι να κάνει το έρημο το ζωντανό δεμένο όλη μέρα;; Αλήθεια, το σκυλί το έχετε για... ποιο λόγο; Δώσ' το σε κάποιον που θα το προσέχει να σωθεί η κακόμοιρη! Εχεις μούτρα και αντιμιλάς κι όλας.. αίσχος!!!!! Αν δεν τρολάρεις πραγματικά μόνο αυτό έχω να σου πω!!!
Αμα θελετε να ξερετε την βγαζω καθε μερα βολτα....παιζουμε την εχω εκπαιδευσει...δεν εχουμε αυλη...ή κηπο ..ευχομαι να ειχα ρε αλλα λογω του επαγγελματος του πατερα μου δεν εχουμε

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μπορείς να αφήσεις τις απαντήσεις και να μας πεις πως είναι το σκυλί αυτή τη στιγμή που μιλάμε;

Αυτό μας καίει τους περισσότερους εδώ μέσα..

Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε...

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
Η Μαγκι δεν μπορει να περπατησει πολυ καλα..ο κτηνιατρος μας ειπε πως αν δεν ξεκινησει να περπαταει θα την δωσει ενεσεις..αν ομως διξει μια βελτιωση θα δινουμε χαπια..αυτη τη στιγμη δεν εχει διξει καμια βελτιωση προς το παρον....Ευχομαι ομως να βελτιωθει και οποιος μ@@@@ς το εκανε να παει να γ@@@@@@ει

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
οποιος μ@@@@ς το εκανε να παει να γ@@@@@@ει
Αντε-τρεχα!! Και παρε μαζι σου και τον πατερα σου και ολο σου το σοι- επειδι εσεις φταιτε μονοι σας!
Εαν ειχατε το καιμενο το σκυλι μεσα στο σπιτι και με σωστη επιβλεψη- δεν θα ειχε γινει τιποτα απο ολα αυτα, που κατηγορεις τωρα.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Αμα θελετε να ξερετε την βγαζω καθε μερα βολτα....παιζουμε την εχω εκπαιδευσει...δεν εχουμε αυλη...ή κηπο ..ευχομαι να ειχα ρε αλλα λογω του επαγγελματος του πατερα μου δεν εχουμε
χαχΑχΑΧΧΑχαχΧΑΧΑΧΑχΑΧΧΑΧΑχΑΧΧΑχΑχΑΧΧΑχΑ :-({|=

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σαν τι άλλα; Το σκυλί μέσα στο σπίτι;

Αν δεν έχετε αυλή ή κήπο βρε παιδιά πού το έχετε δεμένο το σκυλί; Στο δρόμο;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ολα τα λουρια που της αλλαξα με τα εκοψε..δοκιμασαμε τον πνιχτη και δεν βγαινει τωρα....

'Εχεις δέσει τον σκύλο σε σταθερό σημείο με τον πνίχτη άνθρωπέ μου;;;;
Είσαι με τα καλά σου;;;;;;;

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Ξερει αυτος τι κανει. Το χει εκπαιδευσει το σκυλι του ρε.

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
εχουμε αυλη αλλα με τσιμεντο...ειναι αλυσιδα με τον πνιχτη..δεν μπορουμε να το βαλουμε μεσα στο σπιτι

christaras-lp

Member
22 Μαϊου 2013
22
0
Αντε-τρεχα!! Και παρε μαζι σου και τον πατερα σου και ολο σου το σοι- επειδι εσεις φταιτε μονοι σας!
Εαν ειχατε το καιμενο το σκυλι μεσα στο σπιτι και με σωστη επιβλεψη- δεν θα ειχε γινει τιποτα απο ολα αυτα, που κατηγορεις τωρα.
Δεν γινεται να το βαλουμε μεσα στο σπιτι ρε αλλιως δεν θα το εβαζα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3