Καλησπερα σε ολους κ σε ολες. Πριν ενα μηνα ο σκυλος μου διαγνωστηκε με κοκκιδιωση. Δοθηκε bactrimel αντιβιωση για 15 μερες. Μεσα σε αυτες τις 15 μερες παρολο που εδεινα σωστα την αντιβιωση το σκυλακι αρχισε να μην κανει καλα κοπρανα κ κοντα στην 8 μερα εβγαλε στις μασχαλες μικρες κοκκινιλες. Ενημερωσα αμεσως τον γιατρο κ με καθησυχασε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι το φαρμακο η αιτια κ να βαλω μια κορτιζονουχα αλοιφη. Με το που τελειωσε την αντιβιωση εβγαλε ενα μεγαλυτερο κοκκινο σημαδι στο μπουτι του. Τηλεφωνω στον γιατρο δυστυχως δεν τον βρηκα κ τον αρπαξα κ τον πηγα σε εναν αλλον κτηνιατρο κοντα στο σπιτι μου κ δυστυχως με ενημερωσε οτι δεν ειναι δερματικο κ οτι ειναι αιματωματα..γινανε αιματολογικες κ υπερηχο αμεσως για να δουμε αν υπαρχει αιμοραγια, ο υπερηχος βγηκε καθαρος αλλα τα αιματοπεταλια ειναι 4.000 με κατωτερο φυσιολογικο για σκυλο τις 50.000... αμεσως ξεκινησε κορτιζονη κ μεσα σε μια 7 μερες το σκυλακι πηγε στις 500.000 που ειναι το ανωτερο οριο αποτι μου ειπαν. Τωρα ειμαστε στην φαση που κοβουμε την κορτιζονη σιγα σιγα αλλα εχουμε δυστυχως κ αλλο θεμα. Οταν μουπαν να αρχισω κορτιζονη μουπαν να δωσω ρυζι κοτοπουλο κ το σκυλι επαθε κολιτιδα. Τωρα εδω κ 8 μερες τρωει gastro royal μαζι με diarsanyl παστα οι διαρροιες υποχωρησαν αλλα το σκυλι κανει πολλα αερια δυσοσμα κ τα κοπρανα ειναι πολυ μαλακα. Ειμαστε στα κατα χαμενα απλα αν τυχον γνωριζεις καποιος παρακαλω να μου απαντησει. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η κορτιζονη; (Δινεται απο το στομα οχι ενεσιμη) ΥΓ:συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα!