Αcana Puppy vs Acana Wild Praire

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Παιδια γεια σας.Μιας και ο κουταβος σιγα σιγα ετοιμαζεται λεω να ετοιμαστω και εγω με τροφη crate κλπ.Εχω καταληξει σε αυτες τις 2
Puppy
Wild
Εχει δοκιμασει κανεις και τις 2? Η wild praire ειναι all life stage αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι για καλο.Μηπως δεν εχει τα καταλληλα συστατικα να αναπτυξει ενα μεγαλόσωμο κουταβι?
Μια τριτη επιλογη ειναι η pro plan που θα τρωνε τα σκυλια απο τον εκτροφεα μου αλλα λεω μπας και παω σε κατι και καλα 'καλυτερο'..

Ps υπαρχουν και οι αλλες 3 grain free της acana pacifica ,grassland kai richland αλλα δεν ξερω.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
και η ακανα της ιδιας εταιρειας ειναι...
Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ, λίγο διαφορετικά:

Αν θα υπήρχε κάτι για να φάνε "Χ", θα ήταν το γεγονός ότι (και οι δύο) έχουν την ίδια διανομή...:cool:

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ, λίγο διαφορετικά:

Αν θα υπήρχε κάτι για να φάνε "Χ", θα ήταν το γεγονός ότι (και οι δύο) έχουν την ίδια διανομή...:cool:
δεν μιλαω για διανομη...η Chαmpion petfoods φτιαχνει και τις δυο...

υ.γ. η κομπα τι εκανε και τρωει ''χ''?εχω χασει κανα επεισοδιο?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
δεν μιλαω για διανομη...η Chαmpion petfoods φτιαχνει και τις δυο...
Συμφωνώ, τόσο σ' αυτό που λες, όσο και στην ποιότητα και των δύο...
είμαι ένθερμος "χρήστης" της Acana...

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Βασικα απλα ειναι πιο ήπια η acana απο την orijen και σε πιο προσιτη τιμη..Επισης την ειχε δοκιμασει ενας φιλος σε ακιτα και δεν του εκατσε καθολου καλα.Επισης δεν ψηνει τον εκτροφεα μου και τον εμπιστευομαι.(Εχω αλλα 2 3 επισης χαχα)Δεν θελω να κανω πειραματα τωρα που ειναι μικρος.αναμεσα σε Puppy και all stages?

Last edited:

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Βασικα απλα ειναι πιο ήπια η acana απο την orijen και σε πιο προσιτη τιμη..Επισης την ειχε δοκιμασει ενας φιλος σε ακιτα και δεν του εκατσε καθολου καλα.Επισης δεν ψηνει τον εκτροφεα μου και τον εμπιστευομαι.(Εχω αλλα 2 3 επισης χαχα)Δεν θελω να κανω πειραματα τωρα που ειναι μικρος.αναμεσα σε Puppy και all stages?
Η τιμη της οριτζεν ειναι 'γαματη' για αυτο που ειναι...και μην ξεχνας οτι δινεις τα 2/3 της ποσοτητας απο οτι με τις υπολοιπες ,αρα κραταει παραπανω! (εμενα μου βγαζει 5-10 μερες παραπανω απο αλλες 15-18κιλες!)
Ο φιλος σου εδινε την σωστη ποσοστητα στο ακιτα?

προτεινω την puppy (οποια μαρκα και να παρεις) για να μην μπερδευτεις με τις ποσοτητες που πρεπει να δινεις!

Nikos83

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2011
103
1
Παιδια γενικα ποια ειναι η αποψη σας για τις all life stages τροφες σε μικρη ηλικια?Μπορουν να αντεπεξέλθουν ωστε να μεγαλωσει σωστα ενα κουταβι?

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Εγω που εριξα μια ματια στην ακανα για παρεαδειγμα δεν εχει μεγαλες διαφορες στα συστατικα. Γενικα δεν νομιζω οτι εχει θεμα, αλλα γιατι να μην παρεις την puppy που εχει και καλυτερες οδηγιες γραμμαριων.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Παιδια διαβασα σε ξενα fora οτι η acana απο το καλοκαιρι και μετα εχει αλλαξει συσταση σε μερικους κωδικους της.Και ετσι συγκρινα λιγο την σελιδα της acana.com με την δικια μας και εχει καποιες μικρες διαφορες στα συστατικα.Πχ απο οτι βλεπω και και η wild praire και η puppy εχουν αρκετη καλη ποσοτητα σεGlucosamine και chondroitin. Η wild praire exei Glu. 700 kai Cho. 1500 /kg και η puppy exei Glu 1400και Cho 900. Απαραιτητα συστατικα για κουταβια.Αλλες δεν εχουν ουτε το μισο..
Wild Praire
Puppy
Ερχεται οπου να ναι ο κουταβος και δεν ξερω ακομη ποια να παρω!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εχει αλλαξει ναι. Μη το σκεφτεσαι τοσο πολυ, η ακανα εχει πολυ ποιοτικες τροφες, οποια απ τις 2 και να διαλεξεις θα ναι οκ. Απλα η wild prairie θεωρειται ενα κλικ ανωτερη καθως δεν περιεχει καθολου σιτηρα.
Εγω αυτη θα διαλεγα.

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Εμένα ξεκίνησε με την orijen puppy και τώρα τρώει την wild.
Δεν είχα κανένα πρόβλημα και με τις δύο.
Με τις δοσολογίες της wild μόνο έχω ένα θέμα. Δίνει πολύ μικρές ποσότητες νομίζω.

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
η ακανα σε σχεση μ αλλες τροφες πχ ρογιαλ, εχει μικροτερες δοσολογιες. Κι εγω και 2 φιλοι μου, δινουμε λιγοτερα γραμμαρια σε σχεση μ οταν διναμε royal. καλο ειναι αυτο, συμφερει

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Παιδια διαβασα σε ξενα fora οτι η acana απο το καλοκαιρι και μετα εχει αλλαξει συσταση σε μερικους κωδικους της.Και ετσι συγκρινα λιγο την σελιδα της acana.com με την δικια μας και εχει καποιες μικρες διαφορες στα συστατικα.Πχ απο οτι βλεπω και και η wild praire και η puppy εχουν αρκετη καλη ποσοτητα σεGlucosamine και chondroitin. Η wild praire exei Glu. 700 kai Cho. 1500 /kg και η puppy exei Glu 1400και Cho 900. Απαραιτητα συστατικα για κουταβια.Αλλες δεν εχουν ουτε το μισο..
Wild Praire
Puppy
Ερχεται οπου να ναι ο κουταβος και δεν ξερω ακομη ποια να παρω!
Καλο ειναι για την αρχη να συνεχισεις αυτην που του δινει ο εκτροφεας, μην του ερθουν ολα μαζεμενα. Αφου συνηθισει ο κουταβος του την αλλαζεις σταδιακα.
Εγω για πρωτη επελεξα την wild prairie, την δινω 2 βδομαδες τωρα και μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα, πιθανοτατα να δοκιμασω καποια στιγμη και την puppy. Προσωπικα δεν θεωρω οτι διαφερουν πολυ.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
η ακανα σε σχεση μ αλλες τροφες πχ ρογιαλ, εχει μικροτερες δοσολογιες. Κι εγω και 2 φιλοι μου, δινουμε λιγοτερα γραμμαρια σε σχεση μ οταν διναμε royal. καλο ειναι αυτο, συμφερει
Συμφέρει αλλά... δεν χορταίνει! :)
Για την δικιά μου γράφει 380γρ. και τρώει 500 και δείχνει μάλλον λεπτή.

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ε κοιτα να δεις αυτοι γραφουν μια δοσολογια & εσυ την προσαρμοζεις αναλογα με τον σκυλο, αν τον βλεπεις πολυ αδυνατο, αυξανεις :)

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
O εκτροφεας τωρα δινει pro plan puppy σολομο.. Aπλα με προβληματιζει στην wild praire οι μικρες ποσοτητες που δινεις και φοβαμαι μην δεν αναπτυχθει σωστα ο σκυλος ..Εναντθεση με την puppy που οι ποσοτητες ειναι μεγαλυτερες..Που ξερω.Απο τριχωμα μυρωδια εχετε προσεξει τιποτα διαφορες?