ΒΡΕΘΗΚΕ Η AUDREY ('ΩΝΤΡΕΫ') -- ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ!






mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.885
στο φόρουμ, πιστευω οτι η πλειοψηφία δεν γνωριζεται καν προσωπικα. Οι σχέσεις των περισσοτέρων ειναι καθαρά διαδικτυακές, και όμως μου κανει εντυπωση η κινητοποιηση όλων αυτών. Δεν θα το εκανε και ο καθενας.
Ευτυχώς...πιστεύεις λάθος :)
Και ευτυχώς...αυτό έχει αποδειχθεί αρκετές φορές, σε ποικιλλία περιστατικών, άσχετα αν δεν γίνεται δημόσια γνωστό.
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Επειδή όπως πολύ σωστά είπατε, μπορεί να βοηθήσει κάποτε όλο αυτό, κάποιον άλλον που έχασε το σκυλάκι του, καλό είναι που αναλύθηκαν κάποια πράγματα. Το κλειδί ήταν ο κόσμος παιδιά. Η μεγάλη κινητοποίηση έγινε την Τρίτη. Ήταν η μέρα που με είχε πιάσει ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ πανικός και η ΑΠΟΛΥΤΗ στεναχώρια..Νομίζω πως πρέπει να πέρασαν 20 άτομα, ίσως και παραπάνω, απο το πρωί μέχρι τη νύχτα αργά. Εκεί μοιράστηκαν οι περισσότερες αφίσες, μιλήσαμε σε πάρα πολύ κόσμο κλπ. Δυο φίλες θεώρησαν σωστό να απομακρυνθούν απο την περιοχή του Αιγάλεω. Μιας και η μικρή είχε περάσει απο βενζινάδικο την Κυριακή το βράδυ, πέρασαν απο κάποια επι τούτου. Ένα απο αυτά ήταν και το Shell στο οποίο βρέθηκε. Άφησαν αφίσα και ενημέρωσαν για το θέμα.

Όπως είπε και η Ηλιάννα, οι περισσότεροι γνώριζαν και σήμερα με έχουν ήδη πάρει 3 τηλέφωνα να μου πουν πόσο χαίρονται που βρέθηκε η μικρή.

Σήμερα το πρωί πήγα στο πάρκο πριν τη δουλειά. Ήταν πολύ κακή μέρα και με είχε πιάσει πάλι το παράπονο και η στεναχώρια. Είχα αφήσει το μπολάκι της εκεί απο το προηγούμενο βράδυ μπας και...Φυσικά ήταν ακόμα εκεί χωρίς καμία Audrey να περιμένει δίπλα. Ήμουν και μόνη μου, σκεφτόμουν ότι το σκ δεν θα μπορώ να είμαι εκεί να ψάχνω λόγω δουλειάς..Μ έπιασε το παράπονο πολύ άσχημα..Έβλεπα και σε όλο το πάρκο τους ανθρώπους με τα σκυλιά τους..Πολύ δύσκολο συναίσθημα.

Ήρθα στη δουλειά και άρχισα να φτιάχνω τους χάρτες που κολλήσαμε χθες αφίσες. Εκτύπωνα παράλληλα (κρυφά-μη με πάρουν και χαμπάρι) αφίσες για το απόγευμα. Κάποια στιγμή παρατηρώ αναπάντητη στο κινητό μου. Είχα σταματήσει να συγκινούμαι απο τα τηλεφωνήματα γιατί δεν οδηγούσαν πουθενά. Μου είπε ενα παιδι οτι κυκλοφορεί στο βενζινάδικο που δουλεύει, ένα σκυλί που μοιάζει με το δικό μου. Πόσες φορές το είχα ακούσει αυτό. Έκανα λοιπόν τις κλασικές ερωτήσεις: Ερώτηση 1: Έχει λευκό στο στήθος; - ΝΑΙ Ερώτηση 2: Φοράει κολλάρο; - ΝΑΙ Ερώτηση 3: Αλυσίδα είναι; - ΝΑΙ και έχει και πάνω μια πεταλουδίτσα (εκεί απογοητεύτηκα)..ΚΟΚΚΙΝΗ!!!! Αυτό ήταν..είπα δε μπορεί..αυτή θα ναι!! 4 φορές χρειάστηκε να μου πει ο άνθρωπος τη διεύθυνση για να πάρω μπρος απ την ταραχή μου. Του λέω ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ!!! Ε..μου λέει..όσο μπορούμε..να εδώ τριγυρνάει..:| ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ!! Του έλεγα..δέστην σ ένα δέντρο, κλειστην σ΄ενα υπογειο, σε μια αποθήκη..ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ.

Ε πήρα ταξι σαν την τρελλή και αφού τρέλανα και τον οδηγό, έφτασα. Είχε ήδη φτάσει μια φίλη απο τη φιλοζωική της Νίκαιας..Την είχαν δέσει οι άνθρωποι με ένα καλώδιο ψιλό, σε μια γωνιά. Ότι και να σας πω είναι λίγο..δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου με λέξεις..Μόλις κουτσοείδα απο τη γωνία να φαίνεται η μουρίτσα της απο μακρυά..έσπασα..έπεσα με τα γόνατα σε μια λίμνη με γράσα (πάει το παντελόνι) και η μικρή πάνω μου να χοροπηδάει και να μου δίνει φιλιά. Τη συνέχεια την ξέρετε...:D

Τα λάθη μου πολλά..και όχι δεν φέρει τσιπάκι. Ξέρω τώρα ότι υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να της βάλω. Το θεωρούσα ως τώρα..χμ..άσκοπο..μιας και υπάρχει τρόπος ακόμα και με το τσιπ. Θεωρούσα πως είναι εκμετάλλευση κατά μια έννοια (μεγάλη συζήτηση), γι αυτό και δεν έχω ποτέ πει και τη γνώμη μου στο φόρουμ σε αντίστοιχα θρεντ. Οι τύψεις μου πολλές και για το τσιπ..Σκεφτόμουν πως ίσως αν κάποιος την είχε κλέψει..να βοηθούσε (άσχετο αν τελικά βρέθηκε με άλλον τρόπο). Το αναφέρω γιατί ρωτήσατε κανα δυο φορές. Οι τύψεις ήταν και είναι πολλές για όλα όσα έγιναν και χωρίς τη βοήθειά σας, η μικρούλα μου θα ταν ακόμα εκεί έξω, να κρύβεται τρομαγμένη κάτω απο αυτοκίνητα..Να στε καλά!

υγ η μόνη που μάλλον δε χάρηκε τόσο ήταν η Μίλβα :p
υγ2 Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε γλέντι! Όλο το Team Audrey
υγ3 Δε πάμε στη Νικολούλη;
 




Phantom11

Active Member
10 Μαρτίου 2014
29
3
Συνχαρητηρια σε ολους οσους βοήθησαν να τη βρουν!! Μακαρι να μπορούσα να βοηθησω αλλα πεφτω λιγο μακρια.
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
στο φόρουμ, πιστευω οτι η πλειοψηφία δεν γνωριζεται καν προσωπικα. Οι σχέσεις των περισσοτέρων ειναι καθαρά διαδικτυακές, και όμως μου κανει εντυπωση η κινητοποιηση όλων αυτών. Δεν θα το εκανε και ο καθενας.

Σχετικά με αυτό... προσωπικά όντως τα κοριτσια δεν τα ξέρω live. Αλλά το γεγονός οτι εκτιμώ τον τρόπο σκέψης της Ελενας, την φροντίδα που δινει στα σκυλιά της, το ότι δεν ειναι καμια χαζογκομενα που εχασε το σκυλι επειδη κωλοβάραγε με καφε και μπλαμπλά, με αποσυντόνιζε. Αυτό το "η κακιά η στιγμή μπορεί να τυχει και στον πιο επιμελη" με ταρακούνησε και πραγματικά συνέπασχα με τα κορίτσια. Σαν να ειχε βελόνες η καρέκλα μου και να μη με χωράει ο τόπος οσο δεν βρισκόταν η μικρή. Να χτυπάει το τηλ και να λέω ότι τώρα θα μου πουν πως βρεθηκε. Αφου ετοιμαζομουν να ανεβω αύριο αθηνα να βοηθήσω και εγώ στο ψάξιμο.

Οπότε ναι, ενα φόρουμ σου δινει τη δυνατότητα να εκτιμησεις και να αξιολογήσεις εν πρώτης άτομα.

υγ1: Οκ Ελενα, φουλάρω και ανεβαινω με το νιντζα!!! Φυλαχτείτε το αλλο σ/κ
υγ2: Ακόμα και η μανα μου που δεν ασχολειται με φιλοζωικά κλπ, οταν το μεσημερι της ειπα οτι βρεθηκε η μικρή, με ρώταγε "Πώς, πού τη βρηκαν, ειναι καλα?"
 


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Μπραβο σε ολους σας, τυχερη η σκυλιτσα!

Υ.Γ. Ας αλλαξει κι ενας τον τιτλο!!!
 




skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μόλις κουτσοείδα απο τη γωνία να φαίνεται η μουρίτσα της απο μακρυά..έσπασα..έπεσα με τα γόνατα σε μια λίμνη με γράσα (πάει το παντελόνι) και η μικρή πάνω μου να χοροπηδάει και να μου δίνει φιλιά.
αμαν βρε παιδι μου!μας τσακισες!


Κ φαντασου να πηγαινες κ αυτη να σε αγνοουσε! χαχαχαχαχαχχα!


Αντε,τελος καλο...ολα υπεροχα!
 






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU