ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ,ΚΑΦΕ

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Δωράκι από το Δήμο Βούλας σήμερα στη γειτονιά μου....Φοραγε κολλαρο απο τη Φιλοζωική ότι είναι στειρωμενη και εχει ραμματα απο κατω ακομα.
Ενα υπέροχο σκυλί,φιλικό με όλους.Αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης χαρίζεται.Να μην σχολιάσω(?) τα πετσοκομμένα αυτάκια της και την ουρίτσα,που παρόλαυτα κουναει το καημένο...Τόσο όμορφο σκυλι και να το ακρωτηριάσουν έτσι...Την λέμε Cindy γιατί..είναι κούκλα!
BΡΕΘΗΚΕ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ,ΘΗΛΥΚΟ,ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ,ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 2-4 ΕΤΩΝ,ΦΙΛΙΚΟ ME ANΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ-ΘΗΛΥΚΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΚΑΙ ΗΣΥΧΟ.
ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΛΛΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ.
ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ Ή ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ,ΤΗΛ.6945 139859,MAIL:[email protected]

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Eίναι,αν και με πιάνει ένα σφίξιμο όταν χαϊδευω τα αυτάκια της.ΤΟ ένα της το χουν κοψει και πιο μικρό απ το αλλο!:mad::mad::mad:

Κανει χαρούλες και μολις τις εβαλα κρεβατακι αμεσως ξαπλωσε πανω κι αρχισε τα ναζακια.Της αρεσει να τρωει απ το χερι μου παρα απ το μπωλ.Γλυκυτατη...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μακαρι να βρει ενα καλο σπιτι ..

Οσο για τα αυτια .., κατσε ρε αφου πρεπει να φαινονται αγρια ..:mad::mad:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eίμαι σίγουρη οτι οποιοι την είχανε τη θελανε σαν ντοπερμαν,σαν αγρια και φροντισαν να της τα κοψουν.Αλλα φροντισαν και να την εγκαταλειψουν.:mad:
ίσως δεν τους βγήκε όσο αγρια θα ηθέλαν.. ;)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Αυτο το πραγμα με τα στερεοτυπα εχει κανει πολλα σκυλια δυστυχισμενα. Ειτε ως αξεσουαρ απο τη μια πλευρα ειτε ως πολεμικες μηχανες απο την αλλη. Εχουμε θεμα με στερεοτυπα και συνεπειες στα σκυλακια?
Ελπιζω να βρει σπιτι που θα την εχουν μες στα χαδια και τα φιλια την κουκλα. Εχω και μια αδυναμια στα ντοπερμαν!

mikerrgp

Active Member
20 Ιουνίου 2008
33
0
παιδια ειμαι λιγο οφ τοπικ αλλα θα ηθελα απλα να αναφερω οταν ειχα ψαξει πριν λιγο καιρο με φιλοζωικες για να παρουν το dogo argentino που εχω βαλει κ στο φορουμ μου ειπε χαρακτηριστηκα η προεδρος της φιλοζωικης να τον δεσω σε μια πλατεια κ καποιος θα περασει να τον παρει ημαστε σοβαρη της λεω κ μου λεει ετσι γινεται οκ απλα δεν της ειπα ουτε γεια

επεισης το σκυλοι ισως να εχει χαθει σιγουρα ειναι πολοι που τα εγκαταλειπουν
αλλα ισως να το εχει χασει καποιος ανθρωπος που πραγματικα να το θελει αλλα να μην εχει την δυνατοτητα να ψαξει να το βρει επειδη εζεισα τετοια κατασταση δεν τρεχω να κατηγορισω κανεναν

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Σορυ αλλα αν δε θες να χασεις το σκυλι σου δεν του βαζεις τσιπακι?

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Και γω αυτό πιστεύω, πλέον είναι πολύ σπάνιο να βρεις σκυλί από σπίτι που δεν έχει τσιπάκι, έτσι δεν είναι?Το πιο πιθανόν είναι πάντως να το παράτησαν γιατί ήταν τόσο καλό.Δεν μπορούμε να αποκλείουμε καμία περίπτωση απλά λέμε τι έχει περισσότερες πιθανότητες. ;)

mikerrgp

Active Member
20 Ιουνίου 2008
33
0
φυσικα κ του βαζεις αλλα ειναι πολυ ανθρωποι που δεν το ξερουν καθολου π χ μια φιλη μου πειρε ενα μαλτεζ κ οταν της το ειπα νομιζε οτι της κανω πλακα

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Ναι οk, αυτή είναι μία από τις πιθανές περιπτώσεις, και γω το τσιπ πριν τρία χρόνια περίπου όταν το διάβαζα κάπου γέλαγα, έλεγα ρομπότ πουλάνε :eek:? Αλλά γενικά είναι λίγο σπάνια περίπτωση να μην το ξέρει κάποιος γιατί αν το πηγαίνεις σε έναν σωστό γιατρό το σκυλί οφείλει να σε ενημερώσει εκείνος...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ρε παιδια υποτιθεται οτι το τσιπ ειναι υποχρεωτικο. οκ οτι ο κοσμος δε το βζει και οτι στο γκρις κανεις δε τιμωρειται δεκτον. Αλλα ουτε αυτο δεν μπορουν να κανουν καλα καποιοι σκιτζιδες? Να ενημερωσουν τον κοσμο? :mad:

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Εγώ προσπαθώ να βρω ιδιοκτήτες,εβαλα και αγγελιες,θα βαλω κ αφισες,αλλα χλωμο μουφαίνεται.

Το σκυλι αν και ειναι σε κλαη κατασταση,ειναι καπως...Τα πισω του δοντια εχουν πολυ πετρα που σημαινει οτι ποτε δε την φροντισαν και ποτε δεν εχει κανει καθαρισμο.Επισης εχει μια δυσκολια οταν καθεται και οταν σηκωνεται,σαν να πονανε τα πισω της ποδια,αλλα χωρίς να υπαρχει καποια δυσπλασία πχ ή καποαι πληγη.

Θα παμε σημερα στο γιατρο να δουμε.

Και φυσικα η πληγη απο κατω,τα ραμματα,απο τη στειρωση εχει μαζεψει υγρο και θελει αντιβιωση.Ειναι πολυ δυσκολο στη Φιλοζωικη να τα κρατησουν λιγες παραπανω μερες φαινεται......:(

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ρε παιδια υποτιθεται οτι το τσιπ ειναι υποχρεωτικο. οκ οτι ο κοσμος δε το βζει και οτι στο γκρις κανεις δε τιμωρειται δεκτον. Αλλα ουτε αυτο δεν μπορουν να κανουν καλα καποιοι σκιτζιδες? Να ενημερωσουν τον κοσμο? :mad:
Το θέμα δεν είναι το τσιπάκι αλλα να δηλώσεις τον κωδικό στον κόε με το ονομα σου... ,αλλιώς χωρίς να κανεις δήλωση .. , τι το έχεις , τι όχι , δεν κανεις τίποτα ..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αυτό το κάνει αναγκαστικά ο κτηνίατρος Ο ΙΔΙΟΣ και όχι στον ΚΟΕ αλλά στον κτηνιατρικό σύλλογο ... σκύλοι με ΕΛΛΗΝΙΚΑ τσιπάκια είναι ΛΑΘΟΣ - ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ κτηνιάτρου που δεν έχουν καταχωρηθεί. Σκύλοι με ξένα όχι.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ρε παιδια αγχωθηκα. Εμας μας εβαλε το τσιπ και μας ειπε οκ. Αλλα αν οχι? Μπορω να μαθω? Εχουμε αλλαξει κτηνιατρο.. μπορω να παρω ΚΟΕ?

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Νομίζω το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας στον κτηνίατρο να το διαβάσει με εκείνο το μηχανάκι και να δει εάν είναι εντάξει τα στοιχεία σου.έ?