ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ,ΚΑΦΕ

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Update:
Πηγαμε στο κτηνίατρο,είναι υγιής,είναι περιπου 7-8 ετών τελικά και δεν έχει τσιπ φυσικά.H δυσκολία στο να κατσει είναι μαλλον απο καμια κλωτσιά.Δυσπλασία δεν βρηκε.

Την πήγα σ ένα σπίτι που ήξερα ότι έχουν 2-3 Ντόμπερμαν μήπως την ήθελαν ή μήπως την έχασαν και...εκανε χαρες,γνώρισε το σπίτι της!!!Δυστυχώς έχουν εγκαταλείει το σπίτι,έχει μπαζα κλπ...Απλα φυγανε και αφησανε τα σκυλιά τους στο δρόμο?.... :mad:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
κλωτσια ε? και τωρα παιζει να μη βρει ιδιοκτητη για αυτο? Ε βεβαια πρωτα τα κλωτσαμε και μετα δε μας κανουν κιολας!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Α νομιζα οτι ειπες οτι δυσκολο να το παρουν επειδη εχει προβλημα. ουπς. Η ηλικια ειναι ζορικο οντως. Εσυ που ξερεις, υιοθετουνται τα τοσο μεγαλα? Η τετοιες υιοθεσες ειναι με συχνοτητα 1 στα δυο χρονια π.χ?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ρε παιδια αγχωθηκα. Εμας μας εβαλε το τσιπ και μας ειπε οκ. Αλλα αν οχι? Μπορω να μαθω? Εχουμε αλλαξει κτηνιατρο.. μπορω να παρω ΚΟΕ?
Μετά την τοποθέτηση του chip, συμπληρώνεται το πιστοποιητικό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης και τα στοιχεία εισάγονται στη βάση δεδομένων του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και όχι του ΚΟΕ (κυνολογικου όμιλου Ελλάδος) ;)

Edit: Απορώ ποιος χασάπης πετσόκοψε έτσι τα αφτιά του ζώου! Αφού δεν ξέρουν να κόβουν αφτιά και μάλιστα αφτιά Doberman, γιατί ρημάζουν τα ζώα? :mad:

Last edited:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ροτι Ευχαριστω!εχουμε αριθμο, στο βιβλιαριο της νομιζω ειναι, αυτοο ειναι οκ? σημαινει οτι ειναι εγγεγραμενη?
Κλειαννα ειναι κουκλος!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κλειάννα κόψε το σκάλιμπορ μην το μασήσει! Αχ πουλάκι μου την άφησαν σ' αυτή την ηλικία. Να προσέχεις πολύ γιατί με τον Παππού είχα άσχημες εμπειρίες με τηλεφωνήματα από κάποιους που θα "βοηθούσαν γιατί το σκυλάκι είναι μεγάλο και έχει ανάγκες" και αποδείχθηκαν λαμόγια...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτό το κάνει αναγκαστικά ο κτηνίατρος Ο ΙΔΙΟΣ και όχι στον ΚΟΕ αλλά στον κτηνιατρικό σύλλογο ... σκύλοι με ΕΛΛΗΝΙΚΑ τσιπάκια είναι ΛΑΘΟΣ - ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ κτηνιάτρου που δεν έχουν καταχωρηθεί. Σκύλοι με ξένα όχι.
sorry τα μπερδευω συνεχως ...

Θέλω να πω πως αν δεν τον δηλώσεις στον κτηνιατρικό σύλλογο τότε το τσιπάκι από μονο του δεν κάνει τίποτα.
Εγώ τον μικρό που βρήκα είχε τσιπάκι αλλα δεν τον είχαν δήλωση
οποτε κανένα αποτέλεσμα ...
Μετά είναι και το άλλο , μερικές φορες πληρώνεις τον κτηνίατρο για να γραφτείς στον κτηνιατρικό σύλλογο αλλα δεν μπαίνεις ποτε ...
Θέλει να επιμείνεις .
Αν δε , που ελπίζω να μην αφορά κανέναν από εδώ , παρατήσει κάποιος σκυλί με τσιπάκι δηλωμένο , αυτός που θα τον βρει , έχει δικαίωμα να του κάνει και μήνυση .

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Άννα αν θυμάμαι καλά τον αριθμό του τσιπ στο διαβατήριο τον είχα από πριν να δώσω τα στοιχεία μου.Ο γιατρός τσέκαρε τον αριθμό του τσιπ από το λαιμο του πρώτα για να δει εάν είναι ίδιος με αυτόν στο βιβλιάριο και μετά καταχώρησε τα στοιχεία μου στον Π.Κ.Σ.
Και επίσης να ξέρεις ότι εάν αλλάξεις τηλέφωνο ή διεύθυνση πρέπει να το πεις στο γιατρό για να καταχωρήσει τις αλλαγές.
Καλό θα ήταν να πας να το τσεκάρει... ;)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ααα σωστα. Εντωμεταξυ οι δικοι μου μετακομισαν. τι βλακας που ειμαι!:rolleyes:! Σας ευχαριστω μποθ οφ γιου!

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Η κούκλα όσο πάει γίνεται.....μέλος της οικογενειας!
Είναι απιστευτο σκυλί,εκπαιδευμενη,σηκω-κατσε-ξαπλωσε-ελα ακουει με τη μια.
Λογω των 5 σκυλιων μου δεν μπορω να την εχω παντα μεσα και οταν ειναι εξω γαυγιζει στους περαστικους,αλλα δεν επιτίθεται,παει κοντα και τους ακινητοποιει!!!Εχουν φοβηθει ολη εδω στη γειτονια!!!
ΨΑχνω γνωστους να την δωσω,δε γινεται αλλιως!!!!!

Με πηρανε απο Κρητη αλλα φυσικα ηταν αθλια περιπτωση.....
Το...πλεονεκτημα τους ήταν οτι ''εχουμε και ροτβαιλερ στο χωριο,το βλεπουμε καθε καλοκαιρι!''.....

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Αύριο την παω σε κλουβι την καημενη.
Σας παρακαλω,όποιοι μπορείτε να κανετε ένα copy-paste το κειμενο και να αποθηκευσετε 1-2 φωτό της και να τη στειλλετε σε γνωστους σας και αυτοι με τη σειρα τους να την προωθησουν....Την εχω αγαπησει πολυ την κουκλα.....αλλα δε γινεται να την κρατησω..αχ βααααχ!

Ευχαριστωωωω!:)

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Ναι xritaki οπου νομιζεις,κανενα προβλημα.Τωρα είδα αυτο που με ρωταγες αν υιοθετουνται ευκολα...Φυσικα υιοθετουνται πολυ πολυ δυσκολα τα μεγαλα σκυλια...Δυστυχως.Γι αυτο λεω προωθηστε ολοι μπας και βρεθει ο ενας και φοβερος που θα την θελει ετσι,επειδη ακριβως δεν εχει που αλλου να δοθει...Υπαρχουν τετοιες σπανιες περιπτωσεις.

Αντε να βρει κατι το καρχαριακι μου!!!!!:rolleyes: