ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ,ΚΑΦΕ

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
απο οτι καταλαβα ειναι και αγαπησιαρα,,Ε.. με τοσες χαριτωμενιες καποιον εριξε στα διχτυα της!!!
Μπραβο παντως σε αυτον που την πηρε παρα το οτι ειναι 7 χρονων!!

mikerrgp

Active Member
20 Ιουνίου 2008
33
0
διαβασα καπου αλλου ειναι παρεα με δυο παιδακια κ ενα γκριφον αντε μια χαρα

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
παντως οικογενεια με δυο παιδακια και γκριφον ειναι οτι πρεπει για τη βρωμομουσουδα σου!! ειναι που ειναι αγκαλιτσας μελισσουλης και χαχας μια χαρα. Μη ρωτησεις τι ειναι ο αγκαλιτσας μελισσουλης και με κανεις να αισθενθω γρια σε εφαγα:p:p:p

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
οχι ειναι Η "αγκαλιτσας μελισσουλης" και Η "χαχας". Οπως η γιατρος η δικηγορος η προεδρος. Δεν αλλαζει καταληξη στο θηλυκο!!:p:p

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
παιδια ειμαι λιγο οφ τοπικ αλλα θα ηθελα απλα να αναφερω οταν ειχα ψαξει πριν λιγο καιρο με φιλοζωικες για να παρουν το dogo argentino που εχω βαλει κ στο φορουμ μου ειπε χαρακτηριστηκα η προεδρος της φιλοζωικης να τον δεσω σε μια πλατεια κ καποιος θα περασει να τον παρει ημαστε σοβαρη της λεω κ μου λεει ετσι γινεται οκ απλα δεν της ειπα ουτε γεια

επεισης το σκυλοι ισως να εχει χαθει σιγουρα ειναι πολοι που τα εγκαταλειπουν
αλλα ισως να το εχει χασει καποιος ανθρωπος που πραγματικα να το θελει αλλα να μην εχει την δυνατοτητα να ψαξει να το βρει επειδη εζεισα τετοια κατασταση δεν τρεχω να κατηγορισω κανεναν
Εχω ακουσει οτι καποια φιλοζωικη προς Ελευσινα μερια,δεν μου ειπαν ακριβως,εχει πολλα αδεσποτα σε 1 μεγαλη εκταση μεσα στην βρωμια,στους ψυλους και στο τσιμπουρι.
Επισης μου ειπε αλλο ατομο που πηγε σε καποια αλλη φιλοζωικη να βρει σκυλο και του ζητουσαν 350 ευρω(φακελακι δηλαδη?)Το να πληρωσεις το βιβλιαριο του σκυλου και τα εμβολια αν του εχουν κανει το καταλαβαινω,καποιο μικρο συμβολικο σκοπο ειναι λογικο...
Αυτα ειναι τα χαλια μας!!!Ετσι λειτουργει το συστημα μας και αναγκαζεσαι να παρεις σκυλο με 500 και 700 ευρω και να δινεις αλλα μισα η αλλα τοσα σε κτηνιατρους(εμβολια,εξετασεις κλπ)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Προσωπικά θεωρώ οτι θα έπρεπε και στις υιοθεσίες από τις φιλοζωικές να υπάρχει κάποιο αντίτιμο, το οποίο θα πηγαίνει προς ενίσχυση της οργάνωσης....

Δυστυχώς, αν και παλαιότερα ήμουν αντίθετος, η ύπαρξη του αντιτίμου είναι κάτι που αποτρέπει αυτούς που θα πάρουν απερίσκεπτα την απόφαση....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οι περισσότερες κάτι ζητάνε. Τουλάχιστον να καλύψουν τα όσα ξόδεψαν για εξετάσεις, στειρώσεις, αποπαρασιτώσεις κτλ....