ΒΡΕΘΗΚΕ ημίαιμο στην Αγ. Παρασκευή

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
βρέθηκε στην Αγ. Παρασκευή. Είναι περίπου 8 μηνών και πάρα πάρα πάρα πολύ χαδιάρης!!! Μένει προς το παρόν στην πανσιόν .
αν το χασατε ή θα θελατε να το υιοθετήσετε,τηλ.

6942-463704

Last edited by a moderator:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Οντως λιγο το χρωμα μπορεις να πεις..και λιγο το κεφαλι πανω πανω..μεταξυ των δυο αφτιων..(οχι η μουσουδα..)
Κατα τα αλλα δεν μοιαζει σχεδον καθολου..

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
μηπως ο ποιητης ηθελε να πει pit bull! γιατι αυτο εχει μεσα Bull terrier οσο εχω και εγω συγγενια με τον μαικλ τζορνταν

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Κατα τα αλλα δεν μοιαζει σχεδον καθολου..
κι εγω περιμενα τον ελρικ να πει "ευτυχως":D αλλα με απογοητευσε..χαχαχαχαχαχα:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γιατί? Αφού είναι κουκλί! Κι απ' το να το πάρει κάποιος που θέλει "μπουλ τεριέ" απαραιτήτως για άκυρους λόγους, καλύτερα ένας που θα το δει και θα το καψουρευτεί!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Nα σου πω την αληθεια πιο ωραιο ειναι ετσι..:D
εννοειται αυτο ,χα χαχου χα:D
τελος παντων,κουκλακι ειναι μακαρι να το παρουν να μην περασει κι αυτο οπως και τοσα αλλα την ζωη του σε ενα κλουβι...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά, το θέμα μας είναι η υιοθεσία του αδέσποτου σκύλου και όχι ο χαβαλές.
Τα άσχετα σχόλια θα αφαιρεθούν και ο τίτλος του θέματος θα αλλάξει για να μην είναι παραπειστική η αγγελία.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οτι και να ναι ειναι γλυκας.. και για το σετερ ειπα να μην τσαντιστει η ροτι επειδη εβαλα απκλειστικα πολλα σμαιλεις και αυτο απαγορευεται απο το σκυλοφορουμ!! τεσπα ελπιζω να βρεθουν γονεις και πραγματικα αν καπως μπορω να βοηθησω απο εδω.. γιατι οι γερμανοι εχουν απο 2 σκυλια εκαστος.. να μου πειτε!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988