να καταλάβω λίγο...? ( αν επιτρέπεται....)
μια κυρία βρίσκει ένα πητμπουλ, και το αφήνει σε μία φιλοζωική εταιρεία..... όπου το περιποείται , ξεκινάει θεραπεία για ψώρα τσιμπούρια κλπ, θα του γίνει στείρωση μελλοντικά με σκοπό την υιοθεσία.... αλλά επειδή δεν μπορούν να το φιλοξενήσουν ( ίσως γιατί είναι επιθετικό με άλλα σκυλια?)το επιστρέφουν στην κυρία....
το πητ τσακώνεται με το σκύλο της κυρίας και δαγκώνει την κυρία...
κάποιοι το βάζουν σε ένα αυτοκίνητο και πάνε να το αμολήσουν κάπου... ( αν δεν του κανανε απάνθρωπη ευθανασία...)
για μένα...
το πητ πάνω σε καβγά ΄δαγκώνει μία άγνωστη...
μεγάλο λάθος της φιλοζωικής που δεν κρατά εφόσον είναι φιλοζωική το σκυλι να τελειώσει θεραπείες, στείρωση κλπ και επιστρέφει..!!!!! τον σκύλο στην κυρία όχι προς υιοθεσία παρακαλώ απλά να τον κρατήσει μέχρι.... κλπ κλπ
πιστεύω πως είχε καταλάβει η φιλοζωική τον χαρακτήρα του πητ... δεν έπρεπε να δοθεί από την φιλοζωική στην κυρία εφόσον είχε κι άλλο σκύλο...
το σκυλί έπρεπε να κρατηθεί και να δοθεί ( μετά από αυστηρή συνέντευξη)λόγω χαρακτήρα και ράτσας σε άνθρωπο ενημερωμένο και γνώστη ή αν θέλετε με εμπειρία πάνω στα σκυλιά.....
1.φταίει η φιλοζωική...
2. η κυρία .... μια απλή κυρία που ήθελε να κάνει ένα καλό.... φταίει που άφησε πρωτοβουλία σε τρίτους να πάρουν το ζωντανό να το αμολήσουν αλλου.... έπρεπε να επιστραφεί στην φιλοζωική....
3. κλειάννα μου.... σε ξέρω από 3-4 φόρουμ και 5-6 σαιτ,,, εκτιμώ και θαυμάζω την δουλιά σου, την υπομονή και το κουράγιο σου... που πραγματικά εμένα μου λείπουν για να ασχοληθώ σε τέτοιο βαθμό με τα αδέσποτα....
εδώ όμως φταις κι εσύ... έδειξες αφέλεια.... και αναμετάδωσες μία αγγελία... για μία " επικίνδυνη " ράτσα ( καταλαβαίνετε τι εννοώ),
με αποτέλεσμα και να εκτεθείς εσύ και να κλονιστεί το έργο σου και αλήθεια πως μελλοντικά κάποιος που το γνωρίζει να εμπιστευθεί την κρίση σου??? ( άσχετα αν δεν είχες κρίνει εσύ τον σκύλο) αλλά και να εκθέσεις πιθανά σε κίνδυνο την υγεία κάποιου που θα είχε ανταποκριθεί στην αγγελία σου.... φαντάζεσαι να έπαιρνα το σκυλάκι να έπαιζε δίπλα στα κάγκελλα της αυλής με τον γιό μου και να πέρναγε δίπλα ένα αδέσποτο? ( σενάριο επιστημονικής φαντασίας ειδικά γιατί δεν έχω παιδιά)
ευχαριστώ για τον χρόνο και χώρο που μου διαθέσατε
πέτρος