ΒΥΒ υπέρ ή κατά?

ΒΥΒ υπέρ ή κατά?

• Total voters
    251

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κατά βέβαια! Όσοι είναι υπέρ δεν έχουν δει μάλλον σκύλο με δυσπλασία να σέρνει τα πόδια του, ουρλιάζοντας από τους πόνους….

Για να είμαι ειλικρινής, έχω κουραστεί να επιχειρηματολογώ συνεχώς για τα αυτονόητα και δεν προτίθεμαι να μπω για άλλη μια φορά στη διαδικασία (από τη στιγμή που έχουμε κάνει δεκάδες συζητήσεις και έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο θεμα), να εξηγήσω, σε όσους αρνούνται να καταλάβουν τι σημαίνει ανεξέλεγκτη και ανήθικη αναπαραγωγή ζωών από ιδιώτες, τους λόγους που το bαck yard breeding έχει ως αποτέλεσμα ζώα άρρωστα, κακοποιημένα, βασανισμένα και αδέσποτα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ελπίζω να κατάλαβες Rottie το νόημα αυτού του ποστ. Ας επιχειρηματολογήσουν εδώ όσοι είναι υπέρ. Είμαι κι εγώ κατά φυσικά για λόγους που θεωρούσα αυτονόητους αλλά δεν είναι. Όπως είπα κάθε άποψη σεβαστή.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Κατα φυσικα και συμφωνω με την Rottie οτι δεν χρειαζεται

περαιτερω αιτιολογηση αυτο, μετα απο ΤΟΣΑ που εχουν ηδη

συζητηθει!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
το ¨"ζευγαρωμα σκυλιων ιδιωτων",δεν μου λεει απολυτως τιποτα,απο την στιγμη που οποιοςδηποτε ιδιωτης,μπορει και ανοιγει εκτροφειο.
σκυλια με δυσπλασια,σερνονται ακομη και απο εκτροφεις,παλι δεν μου λεει κατι σαν επιχειρημα.
η "επωνυμια" και η δηλωση της κανει την διαφορα?
ειμαι υπερ των byb ,οπως ειμαι υπερ και των εκτροφεων,και ειμαι κατα και των δυο οπως καταλαβαινεις , και εχουν συζητηθει ΚΑΙ αυτα πολλες φορες στο φορουμ.
οταν λεμε "εκτροφεας" στο φορουμ,μιλαμε για κατι ιδανικο και οταν λεμε "byb" ,μιλαμε για κατι σιχαμερο? 8) :roll: :lol: εμ,κατα την αποψη μου,δεν ειναι ετσι!
οσο για την εκτροφη,την δεχομαι πλεον καταναγκαστικα.
επειδη δεν με καλυπτουν οι επιλογες,δεν ψηφισα.

(επισης,κατα εισαστε ολοι,σε θεμα που ειχα ανοιξει εγω ομως,το 95% θα επαιρνε η ξαναπαιρνε απο byb...γκουχ.)

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Εγώ θα κολλήσω λίγο στο όνομα και στο τι πρέπει να υπάρχει από πίσω.

Εκτροφέας θα πρέπει να σημαίνει ότι το καλύτερο και ΒΥΒ ότι το χειρότερο.

Εάν ένας ΒΥΒ δουλεύει με μεράκι και με φιλοδοξίες σωστού εκτροφέα, τότε είναι στο χέρι του να γίνει εκτροφέας.

Δε με νοιάζει αν όλοι στην Ελλάδα είμαστε ότι δηλώνουμε. Κάποιες λέξεις και έννοιες πρέπει να σημαίνουν κάτι κοινά αποδεκτά, γιατί διαφορετικά δε θα βγάζουμε άκρη.

Για μένα όποιος εκτροφέας δεν κάνει ότι είναι απαραίτητο για να είναι σωστός (έχει αναλυθεί πολλές φορές ποιος είναι ο σωστός εκτροφέας) είναι ΒΥΒ και ας έχει ότι τίτλο θέλει και ας λέει ότι θέλει.

Το αντίστοιχο και για τους ΒΥΒ που είναι εκκολαπτόμενοι εκτροφείς. Τους ζητώ συγγνώμη για το χαρακτηρισμό αλλά στο χέρι τους είναι να τον αλλάξουν.

Έχοντας πει τα παραπάνω είμαι απόλυτα κατά.

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
αυτο που ειπε η Αλεξανδρα ειναι πολυ σωστο "ΒΥΒ που είναι εκκολαπτόμενοι εκτροφείς."

καποτε πολλοί εκτροφεις που το παιζουν τωρα μεγαλη και τρανοί με μεγαλα

ποστ σε φορουμ ηταν ΒΥΒ αρχηΒΥΒ.

ολοι απο καπου ξεκινάμε αρκεί να σου δείξουν τον σωστό δρόμο :wink:

• Like
Reactions: ChineseCrested

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Galazio κάνεις λάθος, και τίποτα απολύτως να μην κάνω, το pedigree γραφει το όνομα και την διεύθυνσή μου απάνω ... καταρχάς υπάρχει pedigree ( :D )

Στα υπόλοιπα συμφωνώ και μαζί σου, για την ασάφεια στους ορισμούς, ή μάλλον στους κανονισμούς περί εκτροφής, αλλά και με την chloe που υπογραμμίζει την αναγκαιότητα του να ονοματίζουμε κάτι για να ξέρουμε γιατί μιλάμε ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
καποτε πολλοί εκτροφεις που το παιζουν τωρα μεγαλη και τρανοί με μεγαλα
Και τί σημαίνει αυτό ?? Οτι δεν δικαιούνται να μιλούν ?? Δεν νομίζω ...

Να τους ακούμε πιο πολύ τότε, ξέρουν ΚΑι τις δύο πλευρές ...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Παλαιοτερα επειδη ημουν και μικρουλα και φυσικα δν ηξερα τπτ σε σχεση με εκτροφεις κλπ και επισης δν ειχα και κανεναν να μου τα μαθει θεωρουσα οτι οταν θες ενα σκυλο μαθαινεις απο γνωστους η απο αγκελιες αν εχει γεννησει καποια σκυλα και επαιρνες ενα :evil:
Μεγαλωνοντας βεβαια διαβαζοντας και μαθαινοντας γυρω απο τα σκυλια εμαθα τι ειναι οι BYB γιατι δν πρεπει να αγοραζουμε τα σκυλια μας απο αυτους και επισης γιατι δν πρεπει και να ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας :)

Και οπως καταλαβατε απο τα παραπανω ειμαι κ εγω τελειως κατα των ζευγαρωματων σκυλιων ιδιωτων!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.600
10.992
Athens
Κατά διότι την έχουμε πληρώσει ακριβά τη νύφη με τον ΒΥΒ... :evil: