ΒΥΒ υπέρ ή κατά?

ΒΥΒ υπέρ ή κατά?

• Total voters
    251

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
denis said:
καποτε πολλοί εκτροφεις που το παιζουν τωρα μεγαλη και τρανοί με μεγαλα
Και τί σημαίνει αυτό ?? Οτι δεν δικαιούνται να μιλούν ?? Δεν νομίζω ...

Να τους ακούμε πιο πολύ τότε, ξέρουν ΚΑι τις δύο πλευρές ...
και βεβαια να τους ακους :D

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Και βέβαια κατά γιατί όντως υπάρχουν αρκετά σκυλιά...αλλά πότε ο σκοπός ήταν τα σκυλιά στην εκτροφή σκύλων?... :D

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Eγώ νομίζω ότι τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με το χρηματικό κέρδος,την ματαιοδοξία,κάποιες την διασκέδαση και πολύ σπάνια τον σκύλο.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ΟΛΑ αυτα που αναφερες βγαινουν απο τα σκυλια

η εκτροφή γινετε για τα σκυλια και οτι αυτ απροσφερουν

το πως και το γιατι το χρησιμοποιει ο καθενας είναι αλλο

φυσικά για το δικο του συμφέρον (φυλακας - συντροφος - συνεργατης)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Όσον αφορά στο χρηματικό κέρδος πάντως: Κατά κοινή ομολογία των εκτροφέων του φόρουμ και άλλων της Ελλάδας, στην ουσία με την εκτροφή ζημιώνονται. Δεν ξέρω τι κάνουν οι ξένοι, οι Γερμανοί π.χ, αλλά οι Έλληνες χαρακτηρίζουν την εκτροφή ένα πολύ ακριβό χόμπυ.

Edit: Αν ποτέ αποκτούσα τις προϋποθέσεις, το χώρο, τις γνώσεις και το κεφάλαιο για να αρχίσω εκτροφή μιας φυλής, θα το έκανα μόνο για τα σκυλιά τα ίδια, το καλό της φυλής (εμπεριέχει και τη δημιουργικότητα, έτσι?) και την ψυχική μου υγεία (αγάπη για τα σκυλιά, ανάγκη να βρίσκομαι κοντά σε σκυλιά, πόσο μάλλον μιας φυλής που λατρεύω).

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
ΚΑΤΑ!

όπως επίσης είμαι κατά των εκτροφέων του kw....ou που δεν είναι κάτι παραπάνω από byb στην ουσία αλλά με επωνυμία και δήλωση γέννας.

Τώρα αν αυτοί οι BYB στην πορεία γίνουν σωστοί εκτροφείς....τότε τι να πω?Ας τους δώσουμε άφεση αμαρτιών,εμείς και όσα άρρωστα σκυλιά έφεραν στον κόσμο από άγνοια.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ειμαι κατα..
Οπως κατα των εκτροφεων της πισως πορτας..
Αν μου ελεγε κανεις να επιλεξω μεταξυ ενος εκτροφεα της πισω πορτας και εμενα..
θα επελεγα εμενα..
Να διαλεξω εγω την θυλικια και να διασταυρωσω τον σκυλο μου..σε περιπτωση που π.χ ηθελα δευτερο..
Τουλαχιστον εκει βλεπεις εσυ την θυλικια ξερεις τον δικο σου ..της κενεις και τεστ για τα παντα σε εναν κτηνιατρο και εχεις τουλαχιστον καθαρους τους δυο πρωτους προγωνους..
Αυτο παντα σε περιπτωση που με βαζαν να επιλεξω μεταξυ αυτων των δυο..
Γενικα ειμαι κατα..,απο την στιγμη που υπαρχουν εντιμοι εκτροφεις και μας διασφαλιζουν υγιοι ισοροποιημενα κουταβια..
Αν και θελει προσοχη και εμπειρια για να μην πεσεις σε κακο εκτροφεα η απατεωνα..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Πέρα απ' την πλάκα όσο "κοινή" κι αν είναι μια αντίληψη η αντίθετη άποψη πρέπει ΠΑΝΤΑ να ακούγεται. Το να... "φοβάται" κάποιος να πει τη γνώμη του, κι ας κριθεί γι' αυτή, είναι ανεπίτρεπτο σ' ένα φόρουμ. Εμείς δεν είμαστε τέτοια παιδιά, έτσι? :wink:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
να φοβηθεί γιατί???

δεν μπορούμε να του κάνουμε τίποτα.

απλά τα επιχειρήματα τα ξέρουμε

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Chloe said:
Όσοι είναι υπέρ μήπως θα μπορούσαν να επιχειρηματολογήσουν? Κανένας δε θα πέσει να τους φάει...
Εγώ πάντως προειδοποιώ, όποιον τολμήσει να επιχειρηματολογήσει υπέρ των byb, ότι θα υποστεί τις συνέπειες (ανηλεές μαστίγωμα, άλειμμα με πίσσα και πούπουλο και περιφορά στην Ομόνοια προς γνώση και παραδειγματισμό)! :twisted:

:lol: :lol: :lol:

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Λοιπόν... :D

Είμαι αυτό που εσείς ονομάζετε "ΒΥΒ"...Εγώ λέω πως είμαι ένας φιλόζωος που του αρέσει να εκτρέφει και να ζευγαρώνει τα ζώα του,παρατηρώντας όλο τον κύκλο ζωής τους και βγάζωντας τα έξοδα του χόμπυ του...ίσως και κάτι περισσότερο.

Έχω 4 ράτσες σκύλων με τις οποίες ασχολούμαι...boxer,maltese,french bulldog και rottweiler...2 θηλυκά και 1 αρσενικό στην κάθε μία.Τα ζευγαρώνω,όχι κάθε χρόνο την ίδια θηλυκιά και συνήθως πουλώ,αλλά και χαρίζω τα κουτάβια.

Ζευγαρώνω και πουλώ ή χαρίζω και άλλα ζώα που έχω,όπως καναρίνια,παπαγάλους,τροπικά ψάρια και ερπετά.

Έχω επίσης κοτούλες,κατσικάκια και κουνελάκια (Α...και ποντικάκια...:D ) τα οποία όμως εκτός από κατοικίδια αποτελούν και μέρος της διατροφής μου και των κατοικιδίων μου.

Σε όλα τα ζώα παρέχω τις απαραίτητες φροντίδες.
Μία premium ξηρά τροφή (στα σκυλάκια),ικανοποιητικούς χώρους διαβίωσης (τα περισσότερα ζούν μαζί μου,στο σπίτι και στον κήπο),καθαριότητα και απαραίτητη ιατρική περίθαλψη (εμβολιασμούς,αποπαρασιτώσης και κάποιες εξετάσεις...όχι όλες...το θεωρώ υπερβολή).

Κανένα από τα ζώα μου δεν έχει pedigree,όλα είναι καθαρόαιμα.Βέβαια αυτό το ξέρουν και αυτοί που τα αγοράζουν,δεν κοροϊδεύω κανέναν.
Έτσι και αλλιώς κανένας από αυτούς που έχει πάρει σκύλο από εμένα δεν έχει διαμαρτυρηθεί...σπάνια τους ξαναβλέπω.

Λατρεύω τα ζώα και την φύση...δεν θεωρώ πως κάνω κάτι κακό! :D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Ναι, αλλά εφόσον δεν έχει πέντιγκρι κανένα σκυλί και θεωρείς υπερβολή την υποβολή σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις πώς ξέρεις ότι δίνεις υγιή (άσε τη μορφολογία τώρα) και καλού χαρακτήρα κουτάβια? Θίγω μόνο αυτό από τα πολλά θέματα που ανακύπτουν απ' το ποστ σου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48