Λοιπόν...
Είμαι αυτό που εσείς ονομάζετε "ΒΥΒ"...Εγώ λέω πως είμαι
ένας φιλόζωος που του αρέσει να εκτρέφει και να ζευγαρώνει τα ζώα του,παρατηρώντας όλο τον κύκλο ζωής τους και βγάζωντας τα έξοδα του χόμπυ του...ίσως και κάτι περισσότερο.
Έχω 4 ράτσες σκύλων με τις οποίες ασχολούμαι...boxer,maltese,french bulldog και rottweiler...2 θηλυκά και 1 αρσενικό στην κάθε μία.Τα ζευγαρώνω,όχι κάθε χρόνο την ίδια θηλυκιά και συνήθως πουλώ,αλλά και χαρίζω τα κουτάβια.
Ζευγαρώνω και πουλώ ή χαρίζω και άλλα ζώα που έχω,όπως καναρίνια,παπαγάλους,τροπικά ψάρια και ερπετά.
Έχω επίσης κοτούλες,κατσικάκια και κουνελάκια (Α...και ποντικάκια...

) τα οποία όμως εκτός από κατοικίδια αποτελούν και μέρος της διατροφής μου και των κατοικιδίων μου.
Σε όλα τα ζώα παρέχω τις απαραίτητες φροντίδες.
Μία premium ξηρά τροφή (στα σκυλάκια),ικανοποιητικούς χώρους διαβίωσης (τα περισσότερα ζούν μαζί μου,στο σπίτι και στον κήπο),καθαριότητα και απαραίτητη ιατρική περίθαλψη (εμβολιασμούς,αποπαρασιτώσης και κάποιες εξετάσεις...όχι όλες...το θεωρώ υπερβολή).
Κανένα από τα ζώα μου δεν έχει pedigree,όλα είναι καθαρόαιμα.Βέβαια αυτό το ξέρουν και αυτοί που τα αγοράζουν,δεν κοροϊδεύω κανέναν.
Έτσι και αλλιώς κανένας από αυτούς που έχει πάρει σκύλο από εμένα δεν έχει διαμαρτυρηθεί...σπάνια τους ξαναβλέπω.
Λατρεύω τα ζώα και την φύση...δεν θεωρώ πως κάνω κάτι κακό!