Βγήκε το πόδι..

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Εννοείτε, πρώτα τα χώνεις και μετά τον αφήνεις να ηρεμίσει, να σκεφτεί όσα του έχωσες και επανέρχεσαι με νέα χωσίματα.:D:p:D

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Κ γω γενικα κατα του κραξιματος ειμαι, ισως ειναι και η πρωτη φορα που το κανω (αν κ εχω φαει αρκετα:p) Αλλα δεν μιλαμε για κατι ασημαντο... Προκειται για κακοποιηση σκυλου.. Κ δεν κραζουμε την κοπελα (εγω τουλαχιστον) αλλα το γεγονος, που οση καλη θεληση και να εχεις δεν γινεται να μην σε βγαλει απο τα ρουχα σου!!!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ναι βρε παιδια , αλλα ειπε η κοπελα ''μπηκα να ισιωσω λιγο με την στεναχωρια μου'' και κατσαρωσε ακομα περισσοτερο.
Ειρηνη και αγαπη σε ολον τον κοσμο.

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τώρα νομίζω ότι μπορείτε να μου πείτε και τρόπους να τον κρατάω ακίνητο γιατί είναι δύο μέρες ξαπλα έχουμε άλλες δύο μέχρι και την επόμενη ακτινογραφία και ήδη έχει φρικαρι. Του γεμίζω παλιές κάλτσες με λιχουδιές για να ασχολείται αλλά κρατάει για λίγο οπότε καμία άλλη ιδέα????

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αν δοκιμασεις ενα Kong?? Να απασχοληθει για λιγη ωρα προσπαθοντας να βγαλει τις λιχουδιες απο μεσα

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
εχεις crate θες ενα για τον αντρα σου και ενα για το σκυλο!!!

ενταξει πλακα κανω ειμαι της αποψης οτι μια μεμονομενη πραξη δεν χαρακτηριζει εναν ανθρωπο
και εχω εχω κλωτσησει πιο μικρος τον σκυλο μου και το σκυλομετανιωσα

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Όταν είχα κάνει ορθοπεδικό χειρουργείο στη σκύλα μου κι έπρεπε να είναι οπωσδήποτε ακίνητη, αναγκαστικά την είχα δεμένη συνεχώς (δεν έχω crate).
Την έλυνα μόνο όταν μπορούσα να είμαι στο ίδιο δωμάτιο και να την επιβλέπω, ξέροντας βέβαια ότι ακούει και δεν θα σηκωνόταν σε καμία περίπτωση (το "εκεί" το έχουμε πολύ καλά)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μάρθα μου, ο γιατρός θα σου πει, κούκλα μου. Ισως αν βάζουν κάποιον νάρθηκα να μένει ακίνητο το πόδι, δεν ξέρω.
Φαντάζομαι ότι μόνο αν τον έχεις ξάπλα και τον χαϊλογάΤΕ θα κάθεται σταθερός. Έτσι, με λίγα χάδια, λίγα παιχνίδια, κάποιο σκυλοπάζλ, κάποιο κόκκαλο, θα περάσουν οι μέρες.

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Έχουμε crate αλλά δεν τον εχω μέσα γιατί είναι μεγάλο και μπορεί να σηκωθεί και να περπατήσει . Οπότε το εχω ανοίξει στην μέση και είναι όλη μέρα εκεί μέσα και δεν μένει καθόλου μονος. Το θέμα είναι ότι θα παίξει θα φαΐ θα ξαναπαίξει αλλά είναι 24 ώρες.... εχθές όλο το βράδυ την βγάλαμε αγκαλιά και ξαγριπνοι... Δεν κουράζεται οπότε δεν νυσταζει..

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Ξέρω ότι κάποιοι θα αντιδράσουν πάρα πολύ άσχημα αλλά εγώ αλήθεια χρειάζομαι λίγο δύναμη..Νιώθω ότι έχω αποτύχει πλήρως. Εχθές ενώ έλειπα στην δουλεία και ο μικρός ήταν στο σπίτι με τον άντρα μου είχαμε ένα ((ατύχημα)). Πηγαίνοντας από το δωμάτιο στο σαλόνι βρήκε τον Άρη πάνω στο τραπέζι να τρώει και 3 κ0υρ@δες στο πάτωμα. Χρειάστηκαν μόνο 3 μπάτσες στον πισινό και του βγήκε το ποδαράκι. Εκτός ότι ο μικρός τραβάει όλο τον πόνο εγώ έχω ανεβάσει πίεση και τρέμω όλη μέρα. Δεν ξέρω αν ο γιατρός μου τα λέει όλα γιατί μου είπε κάποια πράγματα και μετά ψιθύριζε με τον συνάδελφο του. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία (να βγει το πόδι)? Είναι εύκολο να πάνε όλα καλά?
Χρειαστηκαν μονο 3 μπατσες στον πισινο για να του βγει το ποδαρακι... Τωρα, η εσυ τρως προλογο η προσπαθεις να τον πουλησεις... Απαραδεκτη,τραγικη και πανευρωπαηλιθια συμπεριφορα του αντρα σου για να μη πω κατι χειροτερο. Δηλαδη αν αυριο ο σκυλος καταστρεψει το αγαπημενο cd του αντρα σου τι θα γινει; θα του βγαλει το κεφαλι; Κ μενα το σκυλι μου εφαγε το κρεβατι της κρεβατοκαμαρας που κοστιζει 800 ευρω αλλα ουτε καν το μαλωσα..Ουτως η αλλως η πραξη ειχε ηδη γινει δεν θα καταλαβαινε το λογο...Τωρα αυτο που λες με τα κακα που ετρωγε, ακομα κ ετσι να ναι, δειχνει μια προβληματικη συμπεριφορα κατα τη γνωμη μου που θελει ψαξιμο απο μεριας σου (γτ απο του αντρα σου δε το κοβω) και οχι ξυλο φασαριες φωνες και παρανοια.. Σαφως και ΔΕΝ ειναι ευκολο να πανε ολα καλα. Δεν ειναι lego ελα μωρε βγηκε δε γ@μεις ξαναβαλτο. Ελπιζω μονο να μην του δημιουργησει προληματα στο μελλον και να πανε ολα καλα στο ευχομαι. Απο κει και περα δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
H κοπέλα άνοιξε το θέμα για να ζητήσει συμβουλες και ιδέες για το πως θα χειριστεί το θεμα της ακινησίας του ποδιού του σκύλου της.
Οποιος μπορεί και πιστευει ότι έχει γνώση επί του θεματος ας το πράξει.
Θα μπορούσε να είχε πει ότι ο σκύλος έπεσε από το τραπέζι κάτω σε γλυστερή επιφάνεια και του βγήκε το πόδι.
Παρ όλα αυτό είπε την αλήθεια.
Εάν ήθελε συμβουλές ή κατακρίσεις για τον τρόπο που θα χειριστεί ή χειρίζεται τα ενδοοικογενειακά της θέματα, υποθέτω ότι θα τις αναζητουσε αλλού και όχι πάντως σε κάποιο φόρουμ για σκυλιά.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον epial!

Έγιναν αναφορές στο απαράδεκτο του περιστατικού, δεν πέρασε στα ψιλά (δεν θα μπορούσε άλλωστε) ας επικεντρωθούμε στο πως θα γίνει καλά ο σκυλάκος!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ο σκυλακος παιδια θα ηταν καλα αν δεν ειχε φαει τις μπατσες. Και για να συνεχισει να ειναι
καλα στην υγεια του θα πρεπει τετοιου ειδους ενεργειες να περιττευουν. Το ποδι δεν βγαινει
αν πεσεις απο το τραπεζι σε γλυστερη επιφανεια. Τωρα απο κει και περα το σκυλι σαφως χρειαζεται
περιορισμο για να γινει καλα και πολλη δουλεια για να μην του μεινει κανα κουσουρι ειτε ψυχολογικο
ειτε σωματικο.

Το τι θα κανει η κοπελα με τον αντρα της ειναι δικο της θεμα αλλα δεν μορουμε να της πουμε κιολας
ελα μωρε δεν εινε και τιποτα σιγα. Εξαλλου θεωρω οτι ειναι αρκετα ωριμη για να καταλαβει αυτες τις
καταστασεις.

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Χρειαστηκαν μονο 3 μπατσες στον πισινο για να του βγει το ποδαρακι... Τωρα, η εσυ τρως προλογο η προσπαθεις να τον πουλησεις... Απαραδεκτη,τραγικη και πανευρωπαηλιθια συμπεριφορα του αντρα σου για να μη πω κατι χειροτερο. Δηλαδη αν αυριο ο σκυλος καταστρεψει το αγαπημενο cd του αντρα σου τι θα γινει; θυΟΟΥα του βγαλει το κεφαλι; Κ μενα το σκυλι μου εφαγε το κρεβατι της κρεβατοκαμαρας που κοστιζει 800 ευρω αλλα ουτε καν το μαλωσα..Ουτως η αλλως η πραξη ειχε ηδη γινει δεν θα καταλαβαινε το λογο...Τωρα αυτο που λες με τα κακα που ετρωγε, ακομα κ ετσι να ναι, δειχνει μια προβληματικη συμπεριφορα κατα τη γνωμη μου που θελει ψαξιμο απο μεριας σου (γτ απο του αντρα σου δε το κοβω) και οχι ξυλο φασαριες φωνες και παρανοια.. Σαφως και ΔΕΝ ειναι ευκολο να πανε ολα καλα. Δεν ειναι lego ελα μωρε βγηκε δε γ@μεις ξαναβαλτο. Ελπιζω μονο να μην του δημιουργησει προληματα στο μελλον και να πανε ολα καλα στο ευχομαι. Απο κει και περα δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο.
Μάλλον βαρεθηκες να τα διαβάσεις όλα εχω την εντυπωση. Δεν έδωσα κανένα δίκιο στον άντρα μου για αυτό που έκανε αλλά οφειλω να του αναγνωρίσω ότι κατάλαβε το λάθος του το συζήτησε και δεν είπε ούτε δωστον ούτε ε και τι εγινε. Η πράξη τραγική αλλά προς το παρόν μου αρκεί ότι προσπαθεί. Για καλή μας τύχη προς το παρόν η συμπεριφορά του σκύλου δεν δείχνει κάποια αλλαγή και θα προσπαθήσω να μην υπαρξει.Νιώθω υπεύθυνη όσο και αυτός για το περιστατικό γιατί εμείς τον εκπαιδεύουμε.
Όσο για το αν είναι lego ούτε κάτι τέτοιο ήθελα να πω απλά ρωτάω αν κάπιος από παρόμοια κατάσταση είχε προβλήματα μετά.. Αν πιστεύεις ότι λέω ψέμματα η απλά μιλάω έτσι απλώς μην συμμετεχεις .. Πάντως ευχαριστώ για όσα είπες όσο μου τα χώνεται κάποιο τόσο με κάνετε να θέλω να αποδείξω το αντίθετο οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !!!!!!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Μάλλον βαρεθηκες να τα διαβάσεις όλα εχω την εντυπωση. Δεν έδωσα κανένα δίκιο στον άντρα μου για αυτό που έκανε αλλά οφειλω να του αναγνωρίσω ότι κατάλαβε το λάθος του το συζήτησε και δεν είπε ούτε δωστον ούτε ε και τι εγινε. Η πράξη τραγική αλλά προς το παρόν μου αρκεί ότι προσπαθεί. Για καλή μας τύχη προς το παρόν η συμπεριφορά του σκύλου δεν δείχνει κάποια αλλαγή και θα προσπαθήσω να μην υπαρξει.Νιώθω υπεύθυνη όσο και αυτός για το περιστατικό γιατί εμείς τον εκπαιδεύουμε.
Όσο για το αν είναι lego ούτε κάτι τέτοιο ήθελα να πω απλά ρωτάω αν κάπιος από παρόμοια κατάσταση είχε προβλήματα μετά.. Αν πιστεύεις ότι λέω ψέμματα η απλά μιλάω έτσι απλώς μην συμμετεχεις .. Πάντως ευχαριστώ για όσα είπες όσο μου τα χώνεται κάποιο τόσο με κάνετε να θέλω να αποδείξω το αντίθετο οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !!!!!!
Δεν βαρεθηκα να το διαβασω ολο, εχεις λαθος εντυπωση. Και ουτε πιστευω οτι λες ψεματα σε κατι και οτι μιλας ετσι. Πιστευω οτι σε καποια πραγματα (οχι πολλα αλλα ισχυει) δεν μπορεις απλα να πεις ''οκ εκανα λαθος δεν θα ξαναγινει'' και απο κει και περα ολα καλα. Εγω πιστευω αυτο δικη μου αποψη οκ δεν ειπα οτι ειμαι ο αλανθαστος. Επισης απο τη στιγμη που εγινε απο τον αντρα σου αυτο που εγινε και οχι απο σενα, δε νομιζω να κανεις καλα που νιωθεις ασχημα για αυτο. Αυτο ειναι δικη του ''δουλεια'' και παλι ομως φυσικα, ειναι η δικη μου αποψη. Νομιζω γενικα πως εκανες μια αναρτηση για να δεχτεις σχολια που οπως η ιδια λες απο μερικους θα ειναι ασχημα. Ενας απο τους μερικους λοιπον ειμαι κ εγω και εχω καθε δικαιωμα να συμμετεχω :) Αν δεν σου αρεσουν αυτα που σου λεω κριμα (για σενα) δεν ειμαι απο αυτους που γραφουν κατι για να κανουν καλη εντυπωση, ουτε χαιδευω κανενος αυτια...Αυτη ειναι η γνωμη μου και εχεις καθε δικαιωμα να την διαβασεις η οχι και γενικα να κανεις οτι εσυ θεωρεις σωστο για σενα. Οσο για το ζωακι σου, πολυ καλο το οτι δεν δειχνει να εχει αλλαξει κατι στην συμπεριφορα του! Ας ελπισουμε να παραμεινει ετσι!!