Εννοείτε, πρώτα τα χώνεις και μετά τον αφήνεις να ηρεμίσει, να σκεφτεί όσα του έχωσες και επανέρχεσαι με νέα χωσίματα.

Όχι μόνο στα δίποδα όμως....Ειρηνη και αγαπη σε ολον τον κοσμο.
Χρειαστηκαν μονο 3 μπατσες στον πισινο για να του βγει το ποδαρακι... Τωρα, η εσυ τρως προλογο η προσπαθεις να τον πουλησεις... Απαραδεκτη,τραγικη και πανευρωπαηλιθια συμπεριφορα του αντρα σου για να μη πω κατι χειροτερο. Δηλαδη αν αυριο ο σκυλος καταστρεψει το αγαπημενο cd του αντρα σου τι θα γινει; θα του βγαλει το κεφαλι; Κ μενα το σκυλι μου εφαγε το κρεβατι της κρεβατοκαμαρας που κοστιζει 800 ευρω αλλα ουτε καν το μαλωσα..Ουτως η αλλως η πραξη ειχε ηδη γινει δεν θα καταλαβαινε το λογο...Τωρα αυτο που λες με τα κακα που ετρωγε, ακομα κ ετσι να ναι, δειχνει μια προβληματικη συμπεριφορα κατα τη γνωμη μου που θελει ψαξιμο απο μεριας σου (γτ απο του αντρα σου δε το κοβω) και οχι ξυλο φασαριες φωνες και παρανοια.. Σαφως και ΔΕΝ ειναι ευκολο να πανε ολα καλα. Δεν ειναι lego ελα μωρε βγηκε δε γ@μεις ξαναβαλτο. Ελπιζω μονο να μην του δημιουργησει προληματα στο μελλον και να πανε ολα καλα στο ευχομαι. Απο κει και περα δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο.Ξέρω ότι κάποιοι θα αντιδράσουν πάρα πολύ άσχημα αλλά εγώ αλήθεια χρειάζομαι λίγο δύναμη..Νιώθω ότι έχω αποτύχει πλήρως. Εχθές ενώ έλειπα στην δουλεία και ο μικρός ήταν στο σπίτι με τον άντρα μου είχαμε ένα ((ατύχημα)). Πηγαίνοντας από το δωμάτιο στο σαλόνι βρήκε τον Άρη πάνω στο τραπέζι να τρώει και 3 κ0υρ@δες στο πάτωμα. Χρειάστηκαν μόνο 3 μπάτσες στον πισινό και του βγήκε το ποδαράκι. Εκτός ότι ο μικρός τραβάει όλο τον πόνο εγώ έχω ανεβάσει πίεση και τρέμω όλη μέρα. Δεν ξέρω αν ο γιατρός μου τα λέει όλα γιατί μου είπε κάποια πράγματα και μετά ψιθύριζε με τον συνάδελφο του. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία (να βγει το πόδι)? Είναι εύκολο να πάνε όλα καλά?
Μάλλον βαρεθηκες να τα διαβάσεις όλα εχω την εντυπωση. Δεν έδωσα κανένα δίκιο στον άντρα μου για αυτό που έκανε αλλά οφειλω να του αναγνωρίσω ότι κατάλαβε το λάθος του το συζήτησε και δεν είπε ούτε δωστον ούτε ε και τι εγινε. Η πράξη τραγική αλλά προς το παρόν μου αρκεί ότι προσπαθεί. Για καλή μας τύχη προς το παρόν η συμπεριφορά του σκύλου δεν δείχνει κάποια αλλαγή και θα προσπαθήσω να μην υπαρξει.Νιώθω υπεύθυνη όσο και αυτός για το περιστατικό γιατί εμείς τον εκπαιδεύουμε.Χρειαστηκαν μονο 3 μπατσες στον πισινο για να του βγει το ποδαρακι... Τωρα, η εσυ τρως προλογο η προσπαθεις να τον πουλησεις... Απαραδεκτη,τραγικη και πανευρωπαηλιθια συμπεριφορα του αντρα σου για να μη πω κατι χειροτερο. Δηλαδη αν αυριο ο σκυλος καταστρεψει το αγαπημενο cd του αντρα σου τι θα γινει; θυΟΟΥα του βγαλει το κεφαλι; Κ μενα το σκυλι μου εφαγε το κρεβατι της κρεβατοκαμαρας που κοστιζει 800 ευρω αλλα ουτε καν το μαλωσα..Ουτως η αλλως η πραξη ειχε ηδη γινει δεν θα καταλαβαινε το λογο...Τωρα αυτο που λες με τα κακα που ετρωγε, ακομα κ ετσι να ναι, δειχνει μια προβληματικη συμπεριφορα κατα τη γνωμη μου που θελει ψαξιμο απο μεριας σου (γτ απο του αντρα σου δε το κοβω) και οχι ξυλο φασαριες φωνες και παρανοια.. Σαφως και ΔΕΝ ειναι ευκολο να πανε ολα καλα. Δεν ειναι lego ελα μωρε βγηκε δε γ@μεις ξαναβαλτο. Ελπιζω μονο να μην του δημιουργησει προληματα στο μελλον και να πανε ολα καλα στο ευχομαι. Απο κει και περα δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο.
Δεν βαρεθηκα να το διαβασω ολο, εχεις λαθος εντυπωση. Και ουτε πιστευω οτι λες ψεματα σε κατι και οτι μιλας ετσι. Πιστευω οτι σε καποια πραγματα (οχι πολλα αλλα ισχυει) δεν μπορεις απλα να πεις ''οκ εκανα λαθος δεν θα ξαναγινει'' και απο κει και περα ολα καλα. Εγω πιστευω αυτο δικη μου αποψη οκ δεν ειπα οτι ειμαι ο αλανθαστος. Επισης απο τη στιγμη που εγινε απο τον αντρα σου αυτο που εγινε και οχι απο σενα, δε νομιζω να κανεις καλα που νιωθεις ασχημα για αυτο. Αυτο ειναι δικη του ''δουλεια'' και παλι ομως φυσικα, ειναι η δικη μου αποψη. Νομιζω γενικα πως εκανες μια αναρτηση για να δεχτεις σχολια που οπως η ιδια λες απο μερικους θα ειναι ασχημα. Ενας απο τους μερικους λοιπον ειμαι κ εγω και εχω καθε δικαιωμα να συμμετεχωΜάλλον βαρεθηκες να τα διαβάσεις όλα εχω την εντυπωση. Δεν έδωσα κανένα δίκιο στον άντρα μου για αυτό που έκανε αλλά οφειλω να του αναγνωρίσω ότι κατάλαβε το λάθος του το συζήτησε και δεν είπε ούτε δωστον ούτε ε και τι εγινε. Η πράξη τραγική αλλά προς το παρόν μου αρκεί ότι προσπαθεί. Για καλή μας τύχη προς το παρόν η συμπεριφορά του σκύλου δεν δείχνει κάποια αλλαγή και θα προσπαθήσω να μην υπαρξει.Νιώθω υπεύθυνη όσο και αυτός για το περιστατικό γιατί εμείς τον εκπαιδεύουμε.
Όσο για το αν είναι lego ούτε κάτι τέτοιο ήθελα να πω απλά ρωτάω αν κάπιος από παρόμοια κατάσταση είχε προβλήματα μετά.. Αν πιστεύεις ότι λέω ψέμματα η απλά μιλάω έτσι απλώς μην συμμετεχεις .. Πάντως ευχαριστώ για όσα είπες όσο μου τα χώνεται κάποιο τόσο με κάνετε να θέλω να αποδείξω το αντίθετο οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !!!!!!